Leeslijst?

Ik wil graag iets doorgeven, wat in Blegny met ons gedeeld was. Deze keer was er ook informatie overdracht door middel van muziekcompilaties, muziek maken, filmfragmenten kijken en ook boeken, die daar ook geïntroduceerd waren en lagen tussen mooie schilderijen en kristallen. Misschien wil je ook iets van weten of ervaren.

Filmpjes

Hierbij de links van een paar filmpjes die Martijn heeft laten zien.

Flashmob Nürnberg 2014 – Ode an die Freude

Flashmob Nürnberg 2014 – Ode an die Freude – YouTube

Hopi – message from the ancients

Dark Matter – 9 mysterious videos

Simulated Reality (vanaf 11:29)

Muziek

Hans Zimmer – Time (Inception) – YouTube

Deep Field: The Impossible Magnitude of our Universe https://www.youtube.com/watch?v=yDiD8F9ItX0

Een gedachte over “Leeslijst?

  1. (door Therese) ‘Dit is heel fijn en mooi Anna. Dit voelt goed! Mooie inspiratie en gedeelde inzichten. Wat goed dat je dit deelt! Wellicht voelt het voor mij vandaag nog fijner omdat ik op mijn jaardag in mijn derde lockdown zit met corona. En ik lees over flashmobs: ik ben ook bezig met eentje te organiseren in mijn dorp op het nummer ‘I’ve got the power’. Heb nu al voorpret.’