Websites van brongenoten

Alida Holwerda
Wakker bewust zijn

Wakker is gevestigd in een karakteristiek pand aan de rand van het centrum van Alkmaar. We bieden ruimte aan coaches, therapeuten, docenten en workshopgevers en organiseren zelf bijeenkomsten in de serie Wakker Bekrachtigt. We vinden het belangrijk dat we je een plek bieden waar jij je op je gemak voelt, waar je inspiratie opdoet, je gezondheid verbeterd en de tools vindt om jouw Kracht ook daadwerkelijk te kunnen leven!

Danielle van der Gouw
Oorspronkelijk Bewust Zijn

Deborah Campagna
Oorspronkelijk BewustzijnPalmira Brandao

WANDELEN NAAR INZICHT

Marian Wijers

Marian Wijers Art

Marian Wijers Art  staat voor spirituele kunst gemaakt van bijenwas. Ik maak veel mandala’s en deze staan voor de verbinding met “AL DAT IS”. Al schilderend voel ik deze verbinding, zo sereen en liefdevol… Al mijn werk is eigen ontwerp en in afstemming maak ik heel graag iets voor jou! Ik hoop je te mogen inspireren en te ontmoeten.                   

Veel liefs, Marian

De site in het Engels met een uitleg over schepping via quantum fysica met een oefening erbij (initiatief van Arlette)

Joyful Happening – Let’s Create a New World

Deze site is bedoeld om te informeren en inspireren, juist in deze tijd. Zodat wij als mensen blijven voelen waar mens zijn en leven voor onszelf nou daadwerkelijk om gaan. En wat voor wereld wij met elkaar willen creëren voor onszelf en voor onze kinderen.

Onvoorwaardelijk Mens Zijn