Over

Deze site is bedoeld voor iedereen die met bewustzijn bezig is en met de Aarde is begaan.

Wil je je evenement delen, schrijf je een blog of maak je misschien mooie tekeningen en wil je ze aan anderen laten zien? Of wil je een ervaring of een lezing bespreken? Deze ruimte is bedoeld om met ons allen onze energie, onze creaties met elkaar neer te zetten, in respect en gelijkwaardigheid.

De intentie van deze site is dat we kunnen hier met meer aandacht en focus met elkaar communiceren, minder snel dan op Telegram waar veel van onze groepen al zijn (zie Contact), en zonder manipulaties van Facebook. Er is ruimte voor alle stemmen in woord en klank (dus heb je een korte opname van een liedje , deel het in de Tijdlijnen Forum).
We zijn allen autonome kosmische wezens, ieder met eigen weg en missie. Zullen we elkaar ontmoeten, ook hier.

Steun en Donatie

Je steunt ons door hier te zijn en jezelf te laten horen en zien. Jouw feedback en suggesties zijn voor ons heel waardevol. Heb je expertise op het gebied van technische mogelijkheden van WordPress en wil je het met ons delen, heel graag.

Wil je ons ondersteunen en bijdragen aan de kosten voor het onderhoud van deze site, kun je jouw donatie overmaken op de rekening:

IBAN NL08 ABNA0897535014

t.n.v. A.A. Krasko

Dank je wel!

donatie