ERVARINGEN IN KWANTUMSESSIES

(door Thérèse Jeunhomme)

Het lijkt me vandaag een goed plan om eens breeduit te delen wat mijn ervaringen en belevenissen zijn tijdens kwantumsessies. Niet om mezelf in de kijker te plaatsen, maar om te delen hoe ik deze sessies ervaar zodat de informatievelden openen, en als een open uitnodiging aan jou om de gedeelde informatie in jezelf toe te laten. Wellicht dat je er zelf ook voor gaat voelen om jezelf hierin in te zetten en het minder eng of te ver weg lijkt? Nu gaat dit stukje tekst over de kwantumsessies die door AA geïnitieerd zijn, en waar zij als ondersteuning beeldcodes, woordcodes en klanktransmissies voor voorbereid. Voor de duidelijkheid: een kwantumsessie is gewoon een gezamenlijke persoonlijke inzet van mensen voor eenzelfde trillings-/informatieveld dat je gewoon thuis in je eigen omgeving kunt doen, wanneer je maar wilt. Het kwantumveld, een veld van energie en trilling, wordt in beweging gebracht door de mensen die zichzelf hiervoor inzetten. Hoe het zich dan gaat bewegen staat niet vooraf vast, er is ook geen vooropgestelde gewenste uitkomst die wordt ingebracht, er is geen (voor)oordeel of mening. Je stelt jezelf zoveel mogelijk open, met een leeg hoofd zonder gedachten en een open hartsfrequentie, je bent bewust aanwezig in je fysieke lichaam, en dan laat je gebeuren wat er gebeurt. Of niet. Niets ligt vast. Er is alleen jouw individuele inzet voor een collectief veld van bewuste trillingen. Als deze trillingsvelden worden bekrachtigd door de inzet van steeds meer mensen, brengt dat niet alleen een ‘scheur in de muur’ van deze realiteit, maar zal uiteindelijk ook leiden tot ‘de val van de muur’ van deze realiteit waardoor grote portalen zich openen en de mens vrij kan reizen naar vrije werelden, en de vrije werelden naar hier.

Zo waren er twee kwantumsessies verbinden met Arcturiaans portaal eerste en tweede puls. Beide sessies heb ik als heel intens ervaren, vooral voor mijn fysieke lichaam. Tijdens een van de pulsen ‘zag’ ik op enig moment de kastanjeboom die in het plantsoen voor mijn woning staat. Ik bekeek de boom, van kruin tot stam en de wortels. Daarna kon ik heel diep in de aarde kijken. Deze trilling kwam via mijn rechter voetzool binnen. De energie van de kastanjeboom heb ik geankerd in mijn woning. Daarna kwamen via de voetzool van mijn linkervoet de zeven sterren van de Pleiaden in beeld, de zeven sterren maakten synchroon dezelfde glyphs. Daarna was er een hele grote gouden bubbel waar ik middenin zat, mijn lichaam, ego en persoonlijkheid waren er niet meer. Het voelde dat ik als ‘brug’ tussen werkelijkheden functioneerde. De gouden bubbel was heel heet en mijn fysieke lichaam transpireerde heftig. Ik heb deze waarnemingen een hele poos rustig zitten navoelen. Een vrije weergave van deze sessie heb ik met verf op doek overgebracht:

olieverf 50 x 60 cm Arcturiaans portaal

Tijdens een andere kwantumsessie was de inzet waterportalen. Verbinden met de frequentie van water, van waterwezens, van waterwerelden. Er kwamen wezens van water naar me toe, of wellicht was het bewust water dat naar me toe kwam. Het ging rondom mij, en begon langzaam te draaien totdat ik van boven mijn kruin tot diep onder mijn voeten in een zachte draaikolk van water was. Ik voelde belangstelling en heb mijn intentie gegeven aan de bewuste waterwezens om hun informatiecodes mede te helpen inzetten in deze wereld. Voor mij voelde het alsof ik omgeven was door een aangenaam warm waterbad. Ik voelde me welkom en gedragen. Aan het einde van deze sessie zag ik een heel groot veld van fijne, kleine gouden glyphs om me heen.

20230329 Thérèse Jeunhomme

Bron: https://vloeibareliefde.com/2023/03/29/ervaringen-in-kwantumsessies/

Art: Therese Jeunhomme, encaustic 60 x 80 cm blauwe zeevonk

Vertel hoe jij het ervaart