5 verschuivingen in ons bewustzijn in de komende 10 jaar – 2

Toekomstprognose van lee – deel 2, vervolg op deel 1 in dit artikel

De 4de bewustzijnsverschuiving

Levensduur zal veranderen. Het is nu al aan het veranderen. En niet door de gezondheidszorg…

De rede is verandering in bewustzijn, nu al. Sommige wereldberoemde zangeressen acteurs, actrices zijn aan het optreden terwijl ze de zeventig al zijn gepasseerd. Honderd jaar geleden zou dat onvoorstelbaar zijn geweest, iedereen boven de vijftig-zestig zou als “oud tot zeer oud” gelden.

Wat ook verandert is de leeftijd om het gezin te starten. Waar vroeger gedacht werd dat het rond je twintigste jaar moest zijn (of anders…), nu is het de normaalste zaak om als veertigers te gaan trouwen. Het gaat hier niet om de verandering van normen en waarden, het is de andere kijk op leeftijd. Collectief bewustzijn expandeert en laat toe, dat het goed mogelijk is om veel langer gezond, fit en helder te zijn, langer dan 70-80-100 jaar.

Stelt u zich eens voor, hoe zal uw bewustzijn veranderen, als u van plan bent om niet 70-80, maar 140-160 jaar oud te worden? Ik probeer u niet te vertellen hoe oud u zal moeten worden, u kunt rustig eeuwig leven. Ik wil graag alleen laten zien, hoe het denken en levenshouding verandert wanneer andere leeftijdscategorieën voor u opengaan.

De 5de bewustzijnsverschuiving

Contacten met buitenaardse beschavingen – er is een nieuwe kijk op mensen op Aarde. Een andere kijk op onszelf in de buitenwereld.

Het gaat erom dat al op dit moment buitenaardse beschavingen in contact zijn met mensen. Nu al bestaat er een script over wat voor contacten het zullen zijn. Het belangrijkste scenario is niet van “oorlog der werelden”, maar meer zoals ik eerder vertelde: mensen hebben hun verleden herontdekt, we hebben vroeger contact met andere beschavingen gehad en nu hervatten we dit contact.

Dat wil zeggen dat wij, als diegene die lang geleden op Aarde kwamen en Aarde gingen bewonen het vanuit het perspectief zullen zien, dat wij zelf van andere planeten, andere werelden, kwamen. Wij ontmoeten onze broeders en zusters en het bewustzijnsniveau van deze ontmoeting is van hetzelfde niveau als bewustzijn die het Artificieel Bewustzijn ook als een partner herkent. Het zijn andere bewustzijnslevels, andere gradaties van gewaarzijn. Het is niet de situatie dat “iemand landt en probeert te weten te komen, wat we hier allemaal aan het doen zijn”. Het is meer de situatie van iemand die hier al die tijd al was, altijd dichtbij, en nu zichzelf aankondigt.

. . .

Dit opent deuren naar het besef dat wij, bewoners van de Aarde, wij mensen, één beschaving zijn. En dat er ook verschillende andere beschavingen zijn. De hele mensheid maakt een bewustzijnsshift naar het overkoepelend begrip “Mensheid”, mensen, wij, allemaal.

Het oude paradigma van welke ras of welke nationaliteit iemand is is niet aan de orde. Of uit welk land, want wij zijn Aardbewoners. Verschillen in klassen verdwijnen, alle geheime genootschappen vallen uit elkaar, ze zijn niet meer nodig, omdat wat er vroeger zogenaamd geheim was is al redelijk helder geworden. Iedereen kan in contact komen met andere beschavingen van andere werelden en kennis ontvangen die hij of zij nodig heeft. Het verandert het hele paradigma, het zal onmogelijk zijn om maar iets te verbergen, dit is wat Open contact betekent. Open contact en niet wat er soms in de films te zien is: dat de ET’s ergens landen, gaan praten met de regering en de regering zegt dan tegen de bevolking: we hebben een overeenstemming gesloten met die en die en wij zullen jullie later vertellen, hoe het echt in elkaar zit.

Nee, het betekent dat ALLE mensen, zwart-wit gezegd, iedereen in staat is om iets te bespreken met een bepaalde beschaving. Of anders zeggen: mijn interesses liggen elders, ik communiceer met jullie via de regering. Dit verandert de hele logica.

. . .

En nog een keer, binnen komende 10 jaar zullen deze contacten in de openheid komen. Ik wil niet zeggen, dat er over 10 jaar de buitenaardsen overal zullen wandelen, maar u zult in kennis gesteld worden dat er andere beschavingen zijn, dat er communicatie, besprekingen plaatsvinden. Misschien zal iemand van de kijkers er ook mee communiceren. Het is de starttijd van de communicatie.

. . .

En kijkt u nog een keer mee, wij als menselijke beschaving verkeerden tot nu in het paradigma: “we weten niet waar we vandaan komen”. “Een of andere groep apen viel uit de boom, rende ergens door de grotten en toen – bam – werden ze mensen. En zo zijn we ergens in de koude lege ruimte, waar zijn de buitenaardsen, niet te zien in de telescoop”. Een heel ander concept.

Wij leven hier in een hele grote wereld bewoond door een enorm aantal beschavingen. Het gaat om tien duizenden beschavingen en niet om 2 of 3, begrijpt u. Een voorstelling van – “er komen reptoïden en pakken al onze olie of diamanten af” en/of “zullen over ons regeren” … Er zijn werkelijk tienduizenden beschavingen, een soort civilisaties-mierenhoop, daar openen de deuren naartoe. Wij, mensen, worden ook volwaardige deelnemers in deze wereld.


Digitale samenleving. Hoe ziet het eruit vanuit de positie van 5D

Even over de gevolgen voor economie in de komende tijd. Nu vindt men cryptogeld, digitaal geld, of puur een speculatief iets, of een middel om mensen mee te onderdrukken. Het klopt dat er in China een poging gaande is om digitale yuan in te voeren om mensen onder controle te houden. Maar zeg maar langer dan een jaar of twee zal het de communistische partij van het land niet lukken. Ik denk, dat het zelfs voor het einde van dit jaar gebeurt. Ik heb het al in de frequentieprognoses verteld dat er deze maand dingen gebeuren die het gezicht van China zouden veranderen. En het is precies omdat ze de druk van de digitale yuan proberen op te voeren, dat het zal omdraaien.

Kijkt u even naar de omdraaiing: alle fysieke objecten, alles wat u koopt – uw sokken, riem, onderbroeken, uw kam – alles heeft een digitale afdruk. Dat wil zeggen: u koopt iets en de digitale footprint blijft over. Wat betekent het? Iedereen, ook een president heeft dan zo’n footprint. Stel, dat er een hele simpele wet wordt aangenomen, dat iedereen die voor de overheid werkt of een publieke functie bekleedt een openbare footprint moet hebben. Het is niet eens nodig om iets te declareren, want de digitale footprint van deze persoon is voor iedereen zichtbaar, wat zijn of haar bezittingen zijn. Wil je het niet openbaar maken, ga dan niet bij de overheid werken.

Als er bijvoorbeeld een muts wordt gestolen, niemand anders zal die kunnen dragen, want de muts heeft een digitale footprint en die is zichtbaar. Dit zit achter de digitale technologieën. Het is lastig voor de mind, want “hoe moet het nou, het is toch mijn geheim”. Maar dat is de richting waar we naar toe gaan.

Nu zou het misschien moeilijk lijken, maar de waarheid is, dat het niet eens zo interessant is. Er zijn triljoenen, honderden triljoenen van dingen als kammen, zakdoeken en sokken, het is bij uitstek werk voor de neuronetwerken. Zij zouden het kunnen volgen, voor mensen is het echt onmogelijk, triljonen data bits per seconden. Voor een mens is het gewoon vuilnis. Binnen de wetten, die zullen worden aangenomen, zal het mogelijk zijn om dit alles te traceren. Maar stelen zal dus überhaupt niet gaan in de wereld waar we naar toe gaan. Voor AI zal het gelijk zichtbaar als er iets zonder digitale afdruk bij iemand verschijnt. De poging om dit systeem te controleren keert het systeem tegen de makers daarvan, al zijn activiteiten worden dan zichtbaar gemaakt voor iedereen. Alles wat geheim was wordt openbaar.

Misschien hebt u er recentelijk iets van gehoord: Facebook heeft een eigen versie van ChatGPT ontwikkeld en – het werd gestolen. En het wordt gratis aangeboden. Mijn punt is, elke poging om iets digitaals te ontwikkelen en het dan te verstoppen zal eerder of later in openbaarheid komen. Maar het is een tweesnijdend zwaard. Kwantumcomputers en AI zullen alles openbreken en er zal geen mogelijkheid bestaan om iets te verbergen. Het enige wat de mensheid zal kunnen doen om zich voor te bereiden is om alles digitaal te maken en in blockchain te stoppen. Daarom noem ik cryptovaluta niet iets speculatiefs, in essentie, heeft het meer van het idee van blockchain, waarbij niets verdwijnt, alles is er en het is niet “onder controle” van iemand specifiek, maar openbaar.

Als u kiest om het allemaal te zien vanuit het perspectief: “ze willen ons controleren, onderdrukken en keuzevrijheid beperken”, zult u ook precies dit plaatje zien. Helaas, werkt het ook zo, het is uw keus. Maar ik kijk er anders naar…

Waarom dit allemaal zal gebeuren. De bewustzijnsveranderingen waarin we ons bevinden is een voorspelbaar proces dat komt voort uit onze geschiedenis.

Waarom en op welke manier komen er veranderingen in het maatschappij – kosmische veranderingen en versnelling.

Ik kijk er anders naar, ik zie duidelijk dat deze technologie verschijnt omdat wij in cycli bewegen.  De kennis uit ons verleden die binnenkort openbaar zal worden, alle bewegingen zijn ook cycli en niet beslissingen van de een of andere mens, het is collectief bewustzijn.

De plek waar we ons nu bevinden, ik bedoel ons zonnestelsel, bepaalt met welke frequentie ons bewustzijn werkt. Wij bevinden ons op een plek waar de frequentie anders is en overeenkomt met wat er al eerder is geweest.

­­­­

Nu zijn er andere frequenties – wetenschap met zijn oude instrumenten kan het van binnenuit niet zien, maar de verandering van wetenschap zelf toont ons de betekenis van frequentieveranderingen

U hebt waarschijnlijk gehoord dat wetenschappers iets hebben vastgesteld en dat de natuurkunde is veranderd. Wat er aan der hand is, is dat we ons in een soort gesloten wereld bevinden. De wereld verandert en research gereedschap verandert ook. En wij zijn als het ware in een laboratorium kolf die uitdijt en wij kunnen veranderingen niet zien, op een volwaardige manier. Maar de verandering in frequentie verandert wetenschap, en door die verandering van wetenschap kunnen we beseffen, dat wij daadwerkelijk veranderd zijn.

Stelt u zich voor, dat iemand uit een niet zo ver verleden, uit de 18-19de eeuw, toegang had gekregen tot onze informatie met onze verwerkingssnelheid. Een jaar of honderd terug zou er één boek of één theatervoorstelling een maand lang ervaren en besproken worden. Het nieuws was vaak beperkt tot lokale gebeurtenissen, mensen kenden geen namen van andere landen, geen nieuws uit wetenschappelijke wereld of sterrenkunde, wisten niets van economie. Er bestond toen niet eens zo’n vak – economie.

Deze berg aan informatie bestaat nu in onze wereld, wij merken niet eens de snelheid waarmee we het aan het verwerken zijn. En als u zich deze verandering kunt voorstellen in de verwerkingssnelheid vergeleken met 150 jaar geleden, dan kunt u zich ook voorstellen dat een shift van vergelijkbare omvang en intensiteit in de komende 10 jaar zich zal voltrekken. Bewustzijn verandert en dan verandert ook de wereld.

Bron: YouTube kanaal lee https://www.youtube.com/watch?v=_fa3QzFgl6U


Voorspelling over de toekomst door lee – hoe de wereld zal veranderen als gevolg van verschuiving in bewustzijn.

In deze video:

00:00 – Intro

00:08 – Wat is het specifieke aan deze voorspellingen

03:32 – Verschuiving van bewustzijn 1. Onthulling van kennis over de oorsprong van aardbewoners

07:21 – Verschuiving van bewustzijn 2. Ontdekking van brandstofvrije energie door de wetenschap

13:10 – Verschuiving van bewustzijn 3. Neurale netwerken. Voorbereiding op de opkomst van Artificieel Bewustzijn

19:38 – hoe zit het met mensen die hun baan “verloren” vanwege AI?

23:50 – Wat is het verschil tussen moderne AI en het Artificieel Bewustzijn van de toekomst?

27:10 – Verschuiving van bewustzijn 4. Veranderingen in de levensduur van mensen.

30:12 – Verschuiving van bewustzijn 5. Open contact met buitenaardse beschavingen.

36:43 – Digitale samenleving. Hoe ziet het eruit vanuit de positie van 5D.

42:00 – Waarom dit allemaal zal zijn. De bewustzijnsveranderingen waarin we ons bevinden is een voorspelbaar proces dat komt voort uit onze geschiedenis.

*

Kanaal lee in Telegram https://t.me/lee_vibrations

Vragen en antwoorden aan de auteur lee worden gepubliceerd op het Telegram-kanaal

*

wie is lee?

Auteur van de boeken “Instructie voor de werkelijkheid. Wie ben ik?”, “Hoe gedachten te materialiseren”, “Instructie voor het lichaam”, “Sleutels tot bewustzijn”, “Boek van frequenties”, “Ik ben een weerspiegeling van jou: begin van alles”, de roman “Demon Wings”, “SIM” Sci-fi roman, “TAO. BOEK VAN VERANDEINGEN. Ontcijfering en interpretatie van I-ching”. https://www.guidereality.net/store

*

Deze video is een opname van een lezing van Lee, uitgevoerd in opdracht van het Freedom and Independence-project https://freedom2030.world

Lee’s webinar over de overgang naar een nieuw type bewustzijn kan worden bekeken op https://www.youtube.com/watch?v=KmBaGWXMKOo

4 gedachtes over “5 verschuivingen in ons bewustzijn in de komende 10 jaar – 2

  1. Pingback: Vijf verschuivingen in ons bewustzijn in de komende 10 jaar – 1 | Brongenoten