Frequentie vooruitzicht van lee voor december 2023

December belooft een extreem intense maand te worden. Zonne-activiteit, Aarde-activiteit en menselijke activiteit.

In december werken we in versneld tempo door oude cycli heen.  Zoiets als in turbo drive door al de oude levenslessen heen gaan. Alles wat aan de binnenkant nog niet af was en waar we ons nog niet bewust van waren zal naar de oppervlakte worden gebracht. En dan zal er een -door deze cyclische processen heen bewegen- plaatsvinden, alsof we de trap op lopen van onze persoonlijke evolutie. In een maand, zal je elke levenservaring ontmoeten die je in jouw perceptie terzijde had geschoven voor later.

Alles wat niet is vergeven zal om vergeving vragen. Alle grieven die je hebt verborgen zullen voor je ogen verschijnen. Alle moeilijkheden waardoor je bent teruggedeinsd zullen weer naar boven komen zodat je ze te boven kan komen.

En het is, werkelijk, geen zaak van externe issues of nieuwe moeilijkheden.

Eerder is het zo dat wat er van binnen is aan de buitenkant zal worden gereflecteerd, zodat je deze keer afscheid kan nemen van dat wat jou niet langer dient. Wat voor je verborgen is zal zichtbaar worden. En dit zal je in de gelegenheid stellen om jezelf in heelheid te zien.

Elke dag zal er een verborgen iets in het licht komen en om jouw aandacht vragen. Wanneer dit gebeurt, zeg dan eerlijk tegen jezelf: “Ja, hier voel ik angst en ik geef dat toe, hier voel ik mijn zwakheid en geef dat toe, hier voel ik schuld en geef deze staat van zijn toe, hier kan ik een ander niet vergeven en geef dat toe, hier voel ik woede, machteloosheid, wanhoop….. en ik herken dit allemaal als onderdeel van de stand van hoe mijn persoonlijkheid is geprogrammeerd.

En wie is het die dit alles toegeeft?

Alleen degene die van bovenaf kijkt, degene die ziet en zich niet verbergt. Toegeven zal je bevrijden van deze dingen, omdat ze je niet langer zullen besluipen en op het meest ongunstigste moment een dolksteek zullen geven.

Zodra je erkent wat je voor jezelf verborgen hebt gehouden, zal je jezelf verwijderen van de onbewuste invloed van je programmering. In het verder gaan zal je de heelheid en de steun van je Ik Ben ervaren en inspiratie krijgen van een niveau dat geheel nieuw voor je zal zijn. Het zal voelen alsof je altijd in de kelder hebt gewoond en nu in een huis op een heuvel met grote ramen woont. Waar je ook kijkt, een weids perspectief ligt nu voor je open.

Intensieve verwerking van oude programmeringen zal je niet alleen nieuwe richting geven om je leven opnieuw te definiëren, het zal je ook sleutels geven tot persoonlijke gebeurtenissen die je eerder niet kon zien, omdat ze verborgen waren achter het gordijn van programmeringen, wat nu is weggevallen.

Om bovenstaande te implementeren zal het niet nodig zijn om in gevecht te gaan, moeite te doen of er energie in te steken. Helderheid en herkenning van wat zichtbaar wordt in relatie tot wat je al hebt doorleefd zal genoeg zijn.

Bijvoorbeeld, iemand kwetst je of beledigt je onterecht en uit het niets. En inplaats van dat de moed je in de schoenen zakt of een laag-frequente response geeft, realiseer je je opeens: “Oh ja, tien jaar geleden was er een soortgelijk incident, toen ik in een depressie geraakte en de ene ellende na de andere volgde.” Je zal je zoiets als dit herinneren en in plaats van die reactie te herhalen, zal je eenvoudig grijnzen: “ Nee, dit ben ik reeds ontgroeid, mijn ego zal mij niet weer misleiden.”

En als je je dit realiseert blijkt plotseling dat die persoon die jou schijnbaar beledigde het helemaal niet meende, niet over jou sprak, en in het algemeen het over heel iets anders ging.

Situaties als deze zullen je verrassen, door hoe snel ze oplossen en hoe makkelijk ze jou voorheen triggerden. En nu zal duidelijk zijn dat dit er allemaal bij hoort, zowel het ontstaan van problemen als hun verdwijnen.

En ja, mensen die interne oorzaken van externe situaties niet willen herkennen zullen een shock ervaren. Wat volgt, is dat zij enorm zullen worden meegenomen in de gebeurtenissen van een collectieve chaos, gecreëerd door zowel de mens als de natuur.

Herinner je ook dat de massale gebeurtenissen waar je in december getuige van gaat zijn, kant en klare scenario’s zijn van verschillende spellen. In deze gebeurtenissen is geen kans voor toeval of iemands deelname zonder zijn of haar interne projectie. En aangezien je deze gebeurtenissen waarneemt, ben je tot ze aangetrokken door iets wat in jou verborgen was. Maar het is genoeg om te zien om bewust te zijn. Je hoeft er niet persoonlijk aan deel te nemen. Kijk gewoon en leer iets over jezelf.

frequentieprognose van lee

Toon je sympathie, niet voor wat er gaande is, maar voor het feit dat iemand zijn ego programma’s op deze manier gebruikt. Maar omdat ze het doen, betekent het dat het hun innerlijke keus is. Als iemand de fysieke wereld verlaat, dan is dit zijn/haar innerlijke keus- om niet te participeren, niet betrokken te raken bij het drama met dit specifieke samengestelde ego. Misschien prefereert dit wezen het, deze ziel, zo je wil, om deze wereld binnen te gaan vanuit een ander lichaam, met hogere frequentie settings. Dit is hun keuze.

Anderen toe te staan hun keuzes te maken is een van de grootste transformaties die je zal doormaken in december. Voor sommigen, zal dit in het algemeen de grootste gebeurtenis van de maand zijn- leren los te laten, toe te staan, leren niet betrokken te raken bij de drama’s van andere mensen met als gevolg het ineenstorten van jouw frequenties tot het niveau van slachtoffer.
Blijf erbij, recht je schouders, houd je hoofd omhoog, adem vrij.

Dit is de tijd van bevrijding. Laten we vrij zijn!

(vertaling uit het Russisch)

Bron: guidereality.net

Een gedachte over “Frequentie vooruitzicht van lee voor december 2023

Vertel hoe jij het ervaart