De strijd die er woedt over het menselijke potentieel

(fragment transcript uit Kosmische Pilaar bijeenkomsten)

Martijn: … Een paar maanden terug, nog in die coronatijd heb ik iets op mijn website geschreven en dat ging over kwantumreality, technologieën. En het is in de jaren …  ver nog voor het jaar 1900 zelfs, maar dat laten we maar even los … Er is technologie aangeboden aan mensen van deze wereld, waarmee er kon worden ingebroken op de creatieve kracht van de mens waardoor er een andere ruimte/ tijd vacuüm ontstaat, buiten de ruimte/ tijd van hier,  waar die mens waarop wordt ingebroken, naartoe kan reizen. En die technologie die is door die negatieve, regressieve ander dimensionale beschavingen overhandigt aan …  eigenlijk zijn dat inlichtingendiensten die dat destijds in handen hebben gekregen, en met die techniek is het mogelijk om een spelonk van andere tijd te creëren. En in die spelonk van andere tijd te zijn en niet voor een persoon, maar met heel veel. En die techniek die is overhandigd aan de mensen en vervolgens is dat een soort kosmische snelweg – het is een frequentie, net als het internet – het is een kosmische snelweg, waarin alle andere beschavingen die bij soortgelijke universa zoals deze en ook andere universa zoals deze … leven en daarin kunnen reizen.

  Dus er wordt eigenlijk een realiteit gecreëerd die gezamenlijk kan worden bezocht. Dus daar vinden ook ontmoetingen plaats tussen andere beschavingen en dat blijft dan vrij van deze wereld. En ik heb daar …  nog even aansluitend van die injectie hè, wat ze doen … Er is eigenlijk een grotere realiteit dan deze, dit is een van de acht kopies [kopieën] die er gemaakt zijn, maar buiten die acht kopies die er gemaakt zijn, zijn er ook nog grotere realiteiten. En één van die realiteiten, dat is waar die ruimtevaart, die hyper dimensionale ruimtevaart bestaat, waar die wordt uitgevoerd. Dus het is niet zozeer op de aarde, maar ze kunnen wel op de aarde verschijnen met die technieken.  

Dus vanuit een andere wereld is techniek op de aarde gebracht, mensen op deze aarde hebben die techniek ontwikkeld. Er is toen gezegd dat die technologie gegeven werd aan ons – aan deze beschaving – om ons te kunnen weren tegen negatieve indringende krachten, die hier gewoon deze wereld inkomen, maar feitelijk is het andersom geweest. Die technologie heeft ervoor gezorgd, dat ze juist ook in deze wereld een grotere grip konden krijgen. Dat zijn bepaalde intelligenties die hele andere visie hebben over het leven. En die werelden, die realiteiten, die zijn zo ontzettend ver ontwikkeld, daar gebeuren dingen in die in sciencefictionfilms nog niet eens worden gemaakt, omdat het niet bedacht kan worden. En waarom kan het niet bedacht worden? Omdat de producers zelf niet denken.  

En die werkelijkheden zijn heel uitgebreid, héél, héél veel verder … heel futuristisch, toekomstig, hebben heel andere ontwikkelingen dan wij. En die werelden die ze daar hebben ontwikkeld, die staan dus los van deze dimensie … in één van die werelden, zo ben ik hier gekomen. Dus ik ben hier gekomen om onderzoek te verrichten, maar ook … ik heb samengewerkt met alle partijen. Niet ik als persoon alleen hè, maar met een hele groep. En vanuit die wereld, vanuit die realiteit – waar ik een heel langdurige episode heb van reizen, het is een hele fijne wereld eigenlijk … het is niet een wereld, het zijn werelden, realiteiten – vanuit die realiteit, vanuit die werkelijkheid ben ik hiernaartoe gegaan, om op de plek te komen waar mensen uitgezet worden, of wel het dodenrijk. Deze wereld is eigenlijk een soort pauzestand.  

Dat was het niet hè, het was een experiment met een hele andere betekenis, maar deze wereld wordt gebruikt als een soort pauzestand. Die, zo lijkt het dan, een eigen evolutionaire … wat een eigen tijdlijn kent, want je kunt terugkijken naar de tweede wereldoorlog, naar de derde wereldoorlog, oh nee, eerste bedoel ik [ … ]  … En ik heb dus vanuit die andere werelden gezien – ik leef daar – ik heb vanaf daar gezien, de enorme inspanning om deze realiteit, om die open te krijgen. Om die realiteit … deze, om de force, de kracht, de schepping daarin te laten bewust worden. En vanuit die andere wereld wordt deze werkelijkheid hier, die we gewoon kunnen bezoeken vanuit die wereld, wordt deze werkelijkheid gezien als een pauze.  

Het is een parel, het is een onderdeel van een grotere werkelijkheid waar de Huargardiaanse beschavingen ook in leven, maar het wordt gezien – deze bandbreedte van die werkelijkheid – wordt gezien als een ingenomen wereld, een van de velen. En deze wereld wordt gezien als een in slaap gesuste realiteit. Dus ik keek vanuit die wereld naar deze wereld en zag dat eigenlijk iedereen in een programma zat en eigenlijk ook getrackt werd. Iedereen werd getrackt. Alles en iedereen werd gevolgd en iedereen werd gescand. Iedereen wordt gezien, alles wordt gezien. Vanuit die wereld heb ik dat gezien.  

Ze willen ook niet dat hierover gesproken wordt, maar ik heb wel de hoogste graad van bescherming, waardoor ik erover kan praten. En nogmaals, ik ben niet serieus aan het spreken vanuit de taal van … “zie mij dat ik nu belangrijk ben, want ik word beschermd”, maar dat hoort gewoon op dit moment bij het deel wat ik aan het doen ben.   En ik wil ook tegen je zeggen dat die bescherming die er is, dat die er voor iedereen is. Maar je moet jezelf beschermen en dan gaat die bescherming daar overheen ook draaien. En je moet je eigen krachtlijn zijn. En dan zul je merken dat er ook nog een ander trackingprogramma is en dat zijn welwillende krachten die ook alles in de gaten houden, maar die kunnen je eigenlijk feitelijk niet goed beschermen, die kunnen niet meewerken, mee bewegen, in deze realiteit, als je niet de waarheid spreekt. Dus als er leugens uit je mond komen en je praat een systeem na of uit, zonder jezelf daarbij te zetten, dan is er een aanhechting van wie zij zijn, een taal zeg maar … een trillingstaal, kan niet communiceren met jou. Er kan dan geen beveiliging, omscherming plaatsvinden.  

En wij zijn nu in deze wereld hier. En vanuit die wereld daar, dat is een enorme grote wereld, vanuit die wereld zijn er echt tienduizenden beschavingen, is er contact met de aardse mens. En met wie is dat contact er? Met die mensen die technologie in handen hebben gekregen van die negatieve, regressieve buitenaardsen. Dus er is een soort macht, een soort syndicaat. Hier op de aarde wordt het dan de kabal genoemd en wordt het allemaal in plaatjes en dingetjes geplakt, maar dat is het allemaal niet, het is veel groter en het is ook veel minder sinister. Mensen denken op een gegeven moment over satanische dingen, maar dat zijn allemaal inlichtingen afleidingsprogramma’s.  

Die mensen zijn daar helemaal niet mee bezig, dat boeit ze helemaal niet. Ze zijn gewoon bezig met enorm grote rijken aan het opzetten. De mensen die daarin leven, die hebben contact openlijk met allemaal verschillende intelligenties en ze hebben contact met welwillende en ze hebben contact met niet welwillende. En dat is een alliantie van het menselijke soort wat eigenlijk gewoon boven deze eenvoudige levensomstandigheid waarin wij verkeren op de aarde, daarboven bevinden.  

Dus die hebben andere technologie, hebben ander bewustzijn, hun denken functioneert ook tienduizend keer sneller en toch zijn het gewoon mensen. En die mensen die tonen zich ook in onze werkelijkheid en je ziet het niet aan ze. Ze zijn zo intelligent dat ze het niet laten zien. En in al die strijd die er is rondom de zeggenschap over de mens haar vermogen – maar dat is steeds weer het keerpunt, ze keren steeds terug op de parel van de kracht van wie de mens is – de strijd die er gaat, die er woedt over het potentieel van de mens die bij dat experiment hoort, die dus ook nog een restant van thuis in zich draagt – wat eerst helemaal niet eens bekend was door allerlei verschillende beschavingen, die wisten dat niet, die zagen allen de creatiekracht die voortkwam uit de mens …

Later in een andere tijdsperiode is dat bekend geworden, dat het bewustzijn daar binnenin, de generator daarvan, de generator van deze wereld nog een tweede generator kent, daar binnenin – en dat die twee dingen bij elkaar kunnen brengen, dat daar een superbeing uit kan komen. Dus als er A. geluisterd wordt naar de allerdiepste kracht … het uitspreken van de waarheid van jezelf en zelf nadenken over de wereld waarin je zit en niet je persoonlijke omstandigheid belangrijk gaat vinden, dan gaan we naar een kosmisch overzicht – daar gaan we naar kijken hè, de diplomatie van het universum.  

Als die intelligentie van binnenuit er is en ook nog samenwerkt met de intelligentie van wat er allemaal in deze wereld is – wat we hier ervaren als lichaam en alle invloeden die erin zitten – dan brengen we in één keer alles bij elkaar en dan worden emotionele gedachtevelden en emotionele erupties, die worden heel behapbaar. Die worden bij elkaar gebracht. In eerste instantie lijkt het wel alsof je zou moeten zeggen … goh, de mens raakt haar emoties kwijt, maar dat is niet zo. De emoties die worden niet – net als die benzine die alle kanten uitvliegt omdat niemand dat tank handvat goed vasthoudt – het vliegt niet alle kanten uit, het gaat niet meer de persoonlijke levenssfeer in. Want via de persoonlijke levenssfeer proberen ze ons emotioneel te destabiliseren. En omdat wij vinden dat onze emotionele levenssfeer het belangrijkste is, vechten we ook om onze emotionele levenssfeer overeind te houden en daar emotioneel te stabiliseren.  

Dus we zijn daar allemaal mee bezig. Maar als wij in staat zijn – en dat zijn wij – om die emoties die eigenlijk naar allerlei circuits gaan – dus in de plussen en de minnen – naar allerlei circuits gaan, als wij in staat zijn ons daarvan los te maken en dan vervolgens zelf te denken en zelf te voelen, dan zijn wij in staat om al die energieën – die dus dan niet meer via de plus en de min kant worden verbruikt – zijn wij in staat die bij onszelf te houden en die heel bewust en gericht te kanaliseren!

  Dat is waar alle strijd over gaat, waar alle informatie van op de aarde zal worden gebracht hoe dat zit … En er MOETEN mensen … en dat hoef jij helemaal niet te zijn, want daarvoor zeg ik het niet … er MOETEN mensen zijn op deze aarde die die taak op zich willen nemen. Die dus contact maken met zichzelf HIER, contact met de aarde hier en alles wat er is, de schepping, de liefde, de bloemen, de planten, de kinderen waar je goed voor bent, je ouders waar je goed voor bent … dus ook het hele drie dimensionale aspect kunnen zien … Voorbeeld hè, want als je geen contact meer met je ouders hebt om allerlei redenen en het is jouw eigen beslissing, dan is dat ook helemaal goed. En vervolgens contact hebben met die grote mogelijkheden in die enorme realiteit waarin we leven. Er MOETEN mensen zijn die dat hier op de aarde kunnen doen …  

Bron: Martijn van Staveren, bijeenkomst Kosmisch Pilaar van Zelfwijsheid (juni 2023)  

Met dank aan Petra voor het maken en delen van dit transcript.

Vertel hoe jij het ervaart