The Amicizia Project

In de Gaia episode die als een preview aangegeven staat van Gregg Braden spreekt Timothy Good over zijn onderzoek over contacten van buitenaardse beschavingen en mensen, die sinds 1950, maar ook eerder, gaande zijn. De Amicizia project, wat Vriendschap betekent, een grootschalige samenwerkingsproject, was volgens Timothy in het noorden van Italië maar ook in vele andere landen gaande

It was a GIFT for Humanity, but They Concealed it within Classified Projects… The Amicizia Project (21:40)

@GreggBradenOfficial You are watching a Preview of @GaiaVideo’s Original TV Series ‘Open Minds’ https://www.gaia.com/gb-ominds – Since the 1950s most technological advances coincide well with Moore’s law. That is, computing power doubles every two years. Yet we must question why space travel and energy sources are limited to decades-old technology. Timothy Good reveals details of the Amacizia Project from the 1950s, where mankind became the benefactor of off-world advanced technology; technology which has since been hidden deep within classified projects in this interview with Regina Meredith.”

De site met een interview fragment van Timothy Good: https://hybridsrising.com/Articles/Hybrids-Rising-Alien-Enterprise-Art.html


Boeken waarover gesproken wordt:

50 Years of Amicizia (Friendship) Paperback – July 18, 2013

by Stefano Breccia (Author), Warren P. Aston (Editor)

(beschrijving van het boek, vertaling uit het Engels)

De ‘Vriendschap’-zaak is ‘s werelds langstlopende zaak van contact met buitenaardse wezens en er zijn meer mensen bij betrokken dan bij enige andere. Het gaat vandaag de dag door over de hele wereld. Dit zijn volledig fysieke contacten met de mensen van andere werelden, geen mystieke channelings en speculaties. Deze feiten maken “Amicizia” tot een unieke Rosetta-steen voor het begrijpen van het UFO-fenomeen en de plaats van de mensheid in de kosmos.

Dit is het tweede boek van Stefano Breccia, een Italiaanse ingenieur en universiteitsprofessor die nauw betrokken was bij de contacten met Amicizia. In 2009 introduceerde zijn boek “Mass Contacts” voor het eerst de Amicizia-ervaringen bij een wereldwijd publiek. De inhoud ervan was zelfs voor de meeste ufologen een openbaring. Voordat hij begin 2012 onverwacht stierf, voltooide Breccia dit boek, “50 jaar Amicizia (Vriendschap).”

Voortbouwend op het eerste boek, is het meeste informatie die nog nooit eerder is gepubliceerd. Een blik op enkele van de verrassingen maakt duidelijk dat dit niet zomaar een UFO-boek is:

* De meest gedetailleerde, complete, technische beschrijving van een voortstuwingssysteem voor schotels dat ooit is gepubliceerd.

* Analyse van de heldere kleurenfoto van een 8 voet lang buitenaards bemanningslid.

* Het transcript van een bemanningsgesprek van een Akrij-schotel, inclusief een landing en noodstart toen deze onder vuur kwam te liggen.

* Breccia’s beschrijving en gegevens van zijn eigen vlucht in een ‘vliegende schotel’.

* Foto’s van het interieur van een buitenaards vaartuig.

Met een inleiding door Dr. Roberto Pinotti en bijdragen van Teresa Barbatelli, Paolo di Girolamo, Connie Menger, Carlo Bolla en anderen, is het boek voorbestemd om een klassieker te worden. Dit is Breccia’s laatste getuigenis van de realiteit dat we vrienden onder ons hebben die klaar staan om ons vooruit te helpen en zich bij hen aan te sluiten in de grotere gemeenschap van ons melkwegstelsel.

Mass Contacts Paperback – January 24, 2009

by Stefano Breccia 

Vertel hoe jij het ervaart