Een gedachte over “De helden van toen

  1. Lekker rustig bericht. Laten we even zeggen dat deze mensen bestaan hebben. Als iedereen dat kon, en deed, dan zou er geen boek over geschreven zijn. Ik denk dat het in ieders potentieel ligt om de wetten van deze wereld te doorbreken. Dat zou het geval zijn, of die mogenlijk zou het geval zijn, als je volledig bent afgestemd op het oorspronkelijke vrij veld en de draconische frequenties, die de Oorspronkelijke wereld hebben gehackt en met frequentie technologie een beperkte wereld over/door de oorspronkelijke wereld heen zenden, geen vat op jou hebben. Ik ga er van uit dat we nu gaan beleven dat er zoveel mensen afgestemd gaan raken dat dit groeiende veld de frequentie/dimensie technologie van de Draconische krachten gaat uitschakelen. Werk aan de winkel.