De pijnappelklier in relatie tot (open) ogen

Uitgewerkt stukje over de Pijnappelklier in relatie tot (open) ogen

(bedankt voor het delen van de uitwerking, Heleen!) ‘De pijnappelklier is een stukje vlees, wat als een projectie-instructie-orgaan functioneert. Het kan werkelijkheden laten ‘anders vibreren’. Dus iemand die in jouw wekelijkheid leeft met die gedachte (dat doe jij niet), dat gebeurt in het veld. Die gedachte van die persoon verdwijnt omdat jij met jouw aandacht, met jouw taalveld naar die persoon kijkt, aandacht geeft, je gaat daar niet in.

De aandacht zorgt dat jouw pijnappelklier als een interdimensionaal holografische werkelijkheids-inwisselaar iets anders te zien krijgt op je beeldscherm.

Dus de veranderingen in deze wereld hier kunnen regulier plaatsvinden of wat ze in hun proces veranderen, daar wachten we nu al enkele duizenden jaren op, of dat dingen veranderen op jouw beeldscherm omdat JIJ iets doet, vanuit een scheppende oorspronkelijke frequentie binnenin jezelf.

Die pijnappelklier die zit op dezelfde locatie op dezelfde hersenplek die beelden genereert bijvoorbeeld Remote viewing en sensing ed. Maar de pijnappelklier is op hetzelfde circuit aangesloten, de primaire visuele cortex als waar jouw ogen op aangesloten zijn.

Als je in deze wereld ‘kijkend’ bent, dat je ‘blind’ bent buiten 3D. Want daar waar je kijkt wordt primair, hier met het fysieke orgaan de ogen, krijgt voorrang op het brein. En het brein is niet fysiek. Ons brein is een heel groot ontvangststation, niet alleen maar vlees (dat is 1%). Een heel groot ontvangststation, een heel circuit van interdimensionale velden, dat zijn hele circuits-trillingsvelden die informatie kunnen ophalen en weggeven. Dus input en output.

Als je dus kijkt met je ogen, dan word je eigenlijk verblind door een grote mogelijkheids-reality. Als je kijkt met je ogen, dan zit je, als een zuignap als het ware gezogen op deze wereld en de primaire visuele cortex waar het beeld van je ogen naartoe wordt gebracht, wordt afgesloten voor de informatie die je pijnappelklier kan ontvangen uit het veld en kan wegzetten in het veld. Dit blijft als het ware in een soort herhalingsmodus zitten.

Het alziende oog, positief of negatief, IS de pijnappelklier. Maar de pijnappelklier gaat nooit functioneren als je alleen maar blijft kijken(!) naar de buitenwereld. Dus om die buitenwereldprikkels te halen van de primaire visuele cortex, die wordt opengezet, voor een ander circuit, in dit geval wordt een pijnappelklier waardoor de kristallen in de pijnappelklier aanwezig zijn, een vloeistof … die vloeistof gaat vibreren op het aandachtsveld, wat we net hebben gedaan (bekrachtiging).

Als je dit nu doet, wat we net deden, als je in je pijnappelklier gaat kijken, die bij de meeste mensen in een slaapmodus zit, dan zou je kunnen zien dat die vloeibare kristallen, dat dat gaat resoneren, gaat trillen, heel subtiel.

Hoe groter die aandacht is, geen beeld, geen beeld van visuele ogen, dan zie je dat dat vibratieveld aangaat en dat dat een ontvangststation is en een zendstation in deze werkelijkheid.

Iedereen die met bewustzijn bezig is op deze wereld, kent de pijnappelklier. Een fysiek iets, zender-ontvanger, multi-reality, multi-werkelijkheden, mogelijkheden, die  er nu op dit moment kunnen zijn.

Maar we zien alléén deze wereld. De pijnappelklier is dus een orgaan, die ál die andere verschillende mogelijkheden aantrekt.

De pijnappelklier functioneert alleen als je bij je Eigen Koninkrijk komt.

Dan is aandacht, de aandachtskracht, dat is de GodsKracht.

Aandacht IS de start. Zolang de mensen op deze wereld, wij ook, geen aandacht hebben voor de binnenkant, aandacht voor jezelf, écht!

Je kúnt niet een alter-ego hebben, kan niet. Je bent wie je bent. Voor een ander ongemakkelijk, dan moet die ander maar uithuilen, het kan ook een groot geschenk zijn.

Erken jezelf op alle stukken die je bent, helemaal PUUR, SENANG met jezelf kunt leven, dán zit je in die Oorspronkelijke Frequentie.

Als het vibratieveld van je eigen bewustzijn er niet is, reageert de pijnappelklier ook niet en blijft deze werkelijkheid dood.

Levend bewustzijn van de Scheppers. Dit is BewustzijnsWetenschap!

Geen spiritualiteit, dat wordt het omdat jij je emoties erin legt en zegt:

Het Is Gewoon Genoeg Geweest.

Waarom dus met ‘ogen dicht’ in stilte zijn of een bekrachtiging doen ..

Onze lichamen zijn heel erg vóór-ontwikkeld door andere intelligenties en krachten, positieve en beperkende krachten. Degenen die deze lichamen in frequentie hebben ontwikkeld, hebben ervoor gezorgd dat de pijnappelklier in dit lichaam is geplaatst.’

Bron: Martijn van Staveren, Zelfbekrachtiging 22 jan 2023 in Geleen, opn deel3

Vertel hoe jij het ervaart