De toekomst die ik ons allen wens

(door Ad Broere) Dit is een gedeelte van mijn nieuwsbrief van juni 2022. Je kunt je op de nieuwsbrief abonneren via www.adbroere.nl:

‘Ik heb in mijn nieuwsbrieven geschreven over de oorspronkelijke Mens, die zich als een kernbeginsel in ons hart bevindt. Deze Mens kan zich weer in en door ons manifesteren als wij bereid zijn om de wedergeboorte mogelijk te maken. Ik schreef over Gnosis – of Christus, als dit woord meer bij je aansluit – , de Liefdekracht die vanuit het hart ons denken kan reinigen van de gevolgen van de ontelbaar vele ‘hacks’ die ons ten deel zijn gevallen. Ons denken wordt niet alleen vrijgemaakt van de programmering van buitenaf, het wordt tevens autonoom. Hiermee wordt bedoeld dat ons denken onafhankelijk wordt, niet beïnvloedbaar en verbonden met de wereld van de oorspronkelijks Mens. Dit is precies wat de krachten die onder andere Harari inspireren niet willen.

Deze krachten of energievelden beschouwen de mens als hun schepping. Als wij de oorspronkelijke Mens in ons laten herleven, dan zijn deze krachten hun macht over ons kwijt en dat tast hun eigen existentie aan. Het is daarom een zaak van leven of dood voor hen en ze zetten er alles voor in om ons voorgoed gevangen te nemen in een getranshumaniseerde menselijke vorm. Het is noodzakelijk dat zoveel mogelijk mensen zich ervan bewust worden, welke formidabele Kracht er in hen huist. Dit bewustzijn is het begin van vrij worden van de krachten die tot dusver over ons geheerst hebben. Als je je open gaat stellen, dan ga je ontdekken dat wij daarbij niet aan ons lot worden overgelaten. De oorspronkelijke wereld, de Mensheid die daar leeft en zij die daarnaar zijn teruggekeerd, volgen ons met al hun Liefde. Niet de emotionele liefde waar wij het vaak over hebben, maar de Liefde die het leven zelf is, die het Universum in beweging brengt en die ons tot een maakt. Deze toekomst wens ik ons allen van harte toe’.

Bron: Telegram-kanaal https://t.me/adbroere