Uitwerking gedeelte van 30 mei

Ze willen dat je in de heilige geometrie blijft denken.
Keuze tussen goed en kwaad hebben we helemaal niet, daar moet je je bewust van worden. De lichamen die wij nu ervaren die staan nu onder een bepaalde controle.
Het gaat om de Bevrijding van Orion matrixen die over ons heen draaien. Een nieuwe geboorte.
Ze spelen met gemoedstoestanden door 1 veld aan te zetten, en dan weer het andere veld aan te zetten. Switchen, zolang dit gebeurt komt het oorspronkelijke veld niet tot stand.

Gaia is een oorspronkelijke wereld, en er zijn een oneindig hoeveelheid opgerichte werelden die er dwars doorheen lopen. Universa die niet bestuurt en beperkt worden. Niet alle werelden zijn bezet.
Onze aarde is belegerd geraakt. Door een heel ver gevorderd technologisch bewustzijn, onzichtbaar. Het wil onzichtbaar blijven. Want hierdoor kan het ook niet geraakt worden door de Force.
Deze wereld is overvallen door verschillende groepen, en die groepen hebben ervoor gezorgd, dat voordat die aanval plaatsvond, dat er 188 clusters van geometrieën, opgerichte dimensies bezet. 188 dimensies. Het gaat om ontzettend veel opgerichte werelden.
Bezet om te gebruiken voor het volgende:
Ze pakken de vrije energie die er is, en met frequentiewapens buigen ze die informatie om. Worden allemaal 188 frequentievelden 1 voor 1 geactiveerd. Trillingsveld is vele malen groter dan deze aarde. Die 188 velden, als je daarin terecht komt, dan zijn daar Orion controle matrix groepen, die snelkoppelingen hebben naar al die dimensies.

Zij hebben de mogelijkheid jou toe te wijzen aan een universum. Je gaat een zone in, groter dan de aarde, enorme machtige groepen, besturen deze velden. Alles is overal tegelijkertijd. Jouw gevoelsveld, is overal tegelijkertijd aanwezig en dat is ook zo met die dimensies. Als je daarin terecht komt, hacken ze jouw bewustzijn, in dat frequentieveld wordt het uit elkaar geklapt. In 188 hoge frequentiebanen. Wordt helemaal uit elkaar getrokken. Precisiebombardementen op bewustzijn.

Deze wereld die wij nu ervaren daar liggen 187 velden omheen. 187 universa liggen daar omheen. Je kunt het vergelijken met een flatgebouw met 188 verdiepingen, en als je op de bovenste verdieping staat, dan zitten er 187 verdiepingen onder, maar in dit geval zit het eromheen. Dus we zitten in een bepaalde trilling, maar we zijn omgeven door 187 universa die belegerd zijn geraakt door de Orion groepen. 8 zones op Gaia, dat zijn belegerde zones, en 1 daarvan, als je daarin komt, is waar wij nu zijn.

Orion groepen (parasitaire zwermen, die reizen door de frequentielagen van de schepping heen, en die zoeken ingangen om daar binnenin te komen).
Heel bekend onder alle sterrenrassen. Dit is 1 van de grootste gevaren voor de vrije beschikkingen van het wezen.
De Orion groepen zijn van oorsprong ook vrije wezens geweest. De val van het menselijk bewustzijn, komt omdat ze werk hebben voorbereid in andere werelden, om trililngen, wie wij zijn, om daar iets in te doen.
7 van de 8 zones zijn bevrijd.

De Orion groepen willen niet vrij zijn. Dat willen ze niet, omdat je in die wereld ook heel gelukkig kan zijn. Ze willen hier op de aarde een gelukkig systeem brengen, na bewust een enorme ravage te hebben gecreëerd, dus angst, om vervolgens liefde en gelijkheid voor iedereen te introduceren, een agenda die ze aan het uitrollen zijn, die straks ook heel positief gaat uitvallen, want let maar op dat er een hele grote draai komt ten opzichte van de negatieve agenda, waardoor mensen zeggen, oh maar dat is ook wel mooi, dat is ook wel goed. En dan wordt deze geïmplementeerd, en dan zit iedereen in het model van liefde vast. En dan is het nagenoeg, als het goed wordt gedaan, nagenoeg zeer moeilijk om daar weer uit te komen. Op collectief niveau.

Dus er zijn heel veel werelden die perfect en heel met hun planeet leven, en op de aarde, we kunnen contact krijgen met menselijke en niet menselijke groepen, die uit de Orion matrix komen, maar uit het model van liefde, daar kunnen wij mee contact krijgen.