Zo krijg je wereldvrede

(door Anita Rubie) Naar aanleiding van een dieper onderzoek in mijzelf afgelopen weken, raakten een aantal uitspraken van Martijn van Staveren precies de kern waar nog opschoning in diende plaats te vinden. En natuurlijk als een proces altijd zal blijven doorgaan. Een aantal uitspraken (uit Crowd power 2)  heb ik eruit gelicht en deze wil ik graag met jullie delen.

Letterlijk en figuurlijk kreeg ik meer zicht op situaties. Deze thema’s maakten duidelijk hoe belangrijk het is om Waarheid te zien zoals hij bedoelt is van oorsprong. Niet “de waarheid”, want die zou van ons zijn en we weten niet wie we zijn.

Tevens ook het nog diepere besef wat wij als groepen kunnen doen om onbewuste velden weer bewust te maken en te bezielen. En daarmee ook degenen die nog meer gevangen zitten, vrij maken van zielloos leven. Dit wist ik al, maar het voelde of er juist nu door mij heel krachtig mee aan de slag gegaan moet worden.

Daarnaast kwam mijn zelfliefde weer beetje voor beetje terug,

In Vrijheid te mogen denken en doen van wat ik wil en nodig heb om een vreugdevol leven te hebben.

En steeds dieper gaat mijn waarneming in en door lagen heen. Alles wordt lichter.

Vrede in mijzelf, ik  mag er Zijn van mijzelf en ik Weet wat mijn Taak voor Moeder Aarde, de Mensheid, Dieren en de Natuur met alle elementen, is: HIER ZIJN!

Liefs Anita Rubie

Zo krijg je wereldvrede

We zijn natuurlijk opgesplitst geraakt in onze bewustzijnsvelden .

(Alles is één krachtveld,  op het moment dat we tegenstellingen los kunnen laten, dan is een heel groot deel van de dualiteit eigenlijk opgelost…..)

Ik heb daar heel veel conversaties over gehad over dualiteit. Er zijn mensen, die zeggen ja ik ben de dualiteit ontstegen, ik leef non duaal. Dan vraag ik: nou hoe doe je dat dan? Dat is natuurlijk wel interessant. Nou ja, dat kan ik niet zo goed uitleggen, maar ik heb in ieder geval besloten om alles wat negatief is om daar geen aandacht meer aan te geven, ik ga alleen voor het mooie wat ik prettig vind, wat prettig voelt. Maar dat is precies de start, met alle respect, van de dualiteit. Dan begin je op basis van het uitsluiten van een deel, waar jij in dit geval dan niet mee bezig wilt zijn en dus sluit je per definitie een deel van jezelf buiten, want iets wat jou raakt heeft te maken met iets van jezelf. En de gesprekken, die ik daarover heb gevoerd, en nog wel eens heb, daar wordt over gezegd: de dualiteit is in feite gewoon een gecreëerd iets door het onvermogen om inzicht te krijgen in de eigen emotionele toestanden. Hoe je ergens op reageert. En de mens op aarde in deze realiteit, waarin ze zich thans begeeft, heeft niet eens in de gaten, dat zij in een persoonlijkheid verwikkeld zit, die niet origine is. Onze persoonlijkheid die we zijn, is niet ons kernwezen. En die hele persoonlijkheid van waaruit we nu navigeren, daar zitten we dus in feite in opgesloten en daar willen we vaak niet naar kijken. Dus hebben we ook met een dualiteit te maken op basis van ervaringen uit de persoonlijkheid. Andere rassen, andere beschavingen, zijn daar echt niet allemaal vrij van, maar ze hebben daar wel een makkelijkere weg in gevonden. En dat hebben ze gedaan door te ervaren, dat alles wat er niet mag zijn, gewoon een onderdeel is van de essentie van het leven aldaar en dat mogen wij dus ook gaan leren. En ze geven ook aan, dat juist door het beleven van die tegengestelde gevoelens, dat je daarmee iets heel sterks binnen jezelf bekrachtigt en dat het er ook gewoon mag zijn. Dus op het moment, dat wij alles gaan toestaan in ons leven, denk eens even aan al die verschillen die er wereldwijd zijn, denk aan discriminatie, alles wat tegengesteld is, je mag dit niet, je mag er zus niet zijn, als je dik bent dan ben je idioot, als je lang bent dan ben je een lange slungel, als je mager bent ben je zo mager als een broodplank, ben je geel dan ben je geel, ben je blauw dan …. er is altijd wel iets, ben je arm of rijk, er is altijd wel iets. Er is zoveel onderscheid, daar ligt een heel belangrijke les voor de mensen op deze aarde, voor ons allemaal, voor mij ook, om daarin te gaan repareren. Dus hoe we dat kunnen gaan uitdragen en hoe we met elkaar daaraan kunnen gaan werken. En begin dus bij onszelf en op het moment dat we dat los kunnen laten, dan is een heel groot deel van de dualiteit eigenlijk opgelost. En zo simpel is het en dat is een begin om dieper in je eigen gevoelens te kunnen kijken van: hé betekent dat dan als de dualiteit bestaat uit positief en negatief, dat positief en negatief eigenlijk ook helemaal niet bestaat, maar dat het één krachtveld is? Ja, zegt het universum dan, alles is één krachtveld. Betekent dat dan ook dat liefde en negativiteit één krachtveld is? Ja, zegt dan het universele veld van schepping, alles is één veld. Dat betekent dus ook, dat we onze eigen projecties vanuit onze persoonlijkheid hebben geclassificeerd op basis van ervaringen uit dit leven, dat dát niet leuk is en dat dát wel leuk is. Ja, als je dit nu nog een keer gaat afluisteren straks als de uitzending geweest is en je gaat het opschrijven in je eigen vorm wat je in je leven tegenkomt, dan ga je ontdekken dat dualiteit een fictie is. Het is meer een gedrag van ons. Dat is iets heel anders. Het bestaat wezenlijk niet, maar het is ons gedrag. Het is dus hoe we ernaar handelen. Buitengewoon filosofische onderwerpen met een fundamentele start om anders in het leven te gaan staan.

Wat we als bevolking kunnen doen, als burgers

We kunnen met elkaar sessies doen in het veld om heel veel heling en waarheid naar voren te brengen. Dus ook met de intentie om liefde en verbinding en schepping te brengen in het bewustzijnsveld van deze planeet, die er dus echt is, om de kunstmatige intelligenties en de manipulaties te belichamen, dat is het enige wat we hoeven te doen. Waardoor die onbewuste velden die niet bezield zijn om die dus wel te gaan bezielen. Dat kunnen wij doen. En we hoeven ons verder nergens druk over te maken. We kunnen vooral met onszelf bezig zijn, dat is heel fijn.

Bekrachtiging kwantumspiegel

Inleiding

En het is heel erg makkelijk om je hele leven te spreken tegen andere mensen hoe het zou kunnen of hoe het zou moeten misschien wat je denkt. Het is mooi om af en toe  in de spiegel te kijken en dan ontdekken dat ook dingen bij ….., degene die in de spiegel kijkt ziet van hé, juist door alle drukte en activiteiten van let hier op, kijk daarnaar, wat brengt het bij jou vanbinnen. Als we dat met z’n allen doen, ik denk dat het een goed idee is om het woord kwantumspiegel voor te stellen, die we dus voor onszelf neerzetten, spiegel van schepping, en dat het dezelfde spiegel is die we nu allemaal gebruiken, tegelijkertijd.

Bekrachtiging

Daar zou je je ogen dicht bij kunnen doen. Het hoeft niet persé want het gaat niet om meditatie, het gaat om kracht. Het gaat ook om mentale, spirituele hartkracht. Dat heeft alles in verband met elkaar te maken. Pak die spiegel eens voor je, hij is ongeveer deze grootte. Je zet hem gewoon lekker neer en je kijkt in die spiegel en ziet jezelf. En je ziet jezelf in je omgeving, achter in de spiegel zie je de omgeving die jij voor ogen hebt. Voor jezelf. Daar begint het mee. Ga maar eens voelen vanbinnen, wat zou je jezelf wensen op dit moment. Wat heb je nodig om vreugde te ervaren, om inzichten te hebben in de situatie waar je het heel erg lastig mee hebt en waar hele behoorlijke uitdagingen liggen. Wat zou je direct willen manifesteren in je leven en wat zou je ermee willen doen. Een heleboel opdrachtjes, maar ga niet denken, zet het maar gewoon in die spiegel en zie maar in het spiegelbeeld, zo hé.

Dan zie ik mezelf met al die mogelijkheden er omheen, die ik wil realiseren. Ga maar eventjes invoelen, neem er 15 seconden de tijd voor. Oké. En de frequentie, die je nu in jezelf hebt neergezet, in het spiegelbeeld, dat beeld dat is de spiegel, die we allemaal uit het kwantumveld gebruiken en die spiegel laat voor jezelf jouw wens zien, wat jij wenst voor jouw realiteit en je draait die spiegel om, kijkt tegen de achterkant van de spiegel aan en de inhoud van die spiegel die stuur je nu met intentie en attentie het kwantumveld in van het planetaire bewustzijn van de aarde. Al jouw wensen voor jou persoonlijk, hier in jouw gevoel geef je nu als een cadeau aan de aarde. En dat is scheppen en creëren vanuit zelfrespect, zelfcreatie, inzicht, bekrachtiging, manifestatie, jezelf waard vinden en door het ook direct te delen met alles wat is, ook met de dieren en de natuur, is het direct in het kwantumveld aanwezig. Deze spiegel, die werkt voor alle tijd. Dus als je dit filmpje ziet, later dan dat het live is uitgezonden, in de intentie en attentie van het moment zit dit moment nu in het bewustzijnsveld van de aarde. Daar kun je zo op inloggen. Ga er lekker mee oefenen en ervaar de kracht van verbinding. En op deze manier is het mogelijk om wereldvrede te creëren. Door eerst vrede in jezelf te vinden, kracht in jezelf te vinden, jezelf toe te staan er überhaupt te mogen zijn, het aanvaarden dat je de keuze al lang gemaakt hebt om hier te zijn vanuit een ander Weten, die er dan misschien nu eventjes niet is, maar dat je berusting kunt vinden in het feit dát je er bent. En vanuit die innerlijke vrede kun je dat wat je voor jezelf wenst, delen met het planetaire bewustzijn. Dus wat je nu hebt gevoeld deel je ook met alle kindjes in Madagaskar. Ook met alle alleenstaande mensen wereldwijd. Ik noem maar een paar voorbeelden. Dus realiseer, besef en voel je innerlijke kracht. En dit wordt geleid. En zo krijg je met elkaar wereldvrede.

MVS