Out Of Place Artefacts on the Moon

Gregg BradenOut of Place Artefacts & Structures on the Moon… Even NASA Can’t Explain

https://www.youtube.com/watch?v=5_oQFMvMaiY  (12:37)

Bij het kijken naar het fotomateriaal van de maan, kunnen we mogelijk ook aanwijzingen treffen over onze eigen geschiedenis. Gregg Braden laat een aantal beelden zien, waarbij ik heel nieuwsgierig wordt. Gregg zegt ook dat landen, die binnenkort naar de maan gaan, zoals China en India, geen afspraken meer hebben om bepaalde artefacten geheim te houden, en dat dit heel belangrijk kan zijn voor ons als beschaving.


Gregg Braden – Unravelling the Mysteries of Our Past… Examining Out of Place Artefacts

https://www.youtube.com/watch?v=2gKLj2Bljb4 (11:19)

Gregg Braden examines a series of ancient artefacts and asks this very important question – ‘ How Far Back Do These Ancient Artefacts Go? And Here Is Even Bigger Question – Are These Artefacts Confined Only to This Planet?’

==================== ======================

De Rode Planeet – duidden beelden op plasma?

Er is een andere kijk op hoe bepaalde artefacten, bij voorbeeld, de gesmolten stuk klei op de maan zou kunnen ontstaan. Het wordt uitgelegd met Mars als voorbeeld. Het gaat over de plasma-technologie die vele afgeplatte bergen, strak afgesneden canyons en de “litteken op Mars” zouden kunnen verklaren. Meer vanuit astronomie, maar ik vond het fascinerend om te kijken.

Symbols of an Alien Sky, Episode 2: The Lightning Scarred Planet Mars

https://www.youtube.com/watch?v=tRV1e5_tB6Y (1:23:57)

================ ================

Gregg heeft het over Clementine-missie

Bron: https://stringfixer.com/nl/Clementine_mission

Clementine (ruimtevaartuig)

Clementine (officieel het Deep Space Program Science Experiment (DSPSE) genoemd) was een gezamenlijk ruimteproject tussen de Ballistic Missile Defense Organization (voorheen de Strategic Defense Initiative Organization ) en NASA , gelanceerd op 25 januari 1994. Het doel was om sensoren en ruimtevaartuigcomponenten bij langdurige blootstelling aan de ruimte en om wetenschappelijke waarnemingen te doen van zowel de maan als de nabije aarde-asteroïde 1620 Geographos . Waarneming van de asteroïde is niet gemaakt vanwege een storing in het ruimtevaartuig.

Clementine (1994)

De maan waarnemingen opgenomen beeldvorming bij verschillende golflengten in het zichtbare en in ultraviolet en infrarood, laser variërend hoogte-meting, gravimetrie en geladen deeltjes metingen. Deze waarnemingen waren bedoeld voor het verkrijgen van multispectrale beeldvorming van het gehele maanoppervlak, het beoordelen van de oppervlakteminerologie van de maan, het verkrijgen van hoogtemetingen van 60N tot 60S breedtegraad en het verkrijgen van zwaartekrachtgegevens voor de nabije zijde. Er waren ook plannen om de grootte, vorm, rotatiekenmerken, oppervlakte-eigenschappen en kraterstatistieken van Geographos af te beelden en te bepalen. <…>

Vertel hoe jij het ervaart