Het gaat in één KEER OPEN …

De kracht laat je heel subtiel dingen zien
Wat wij hier ervaren is geen spiegel van de realiteit, dus de realiteit die wij ervaren is geen spiegel voor ons innerlijk. Ja, wel van je persoonlijke ik, snap je. Daar zitten we dus in. Op het moment dat jij jezelf aan de hand durft te nemen vanuit de kracht en je kunt letterlijk stoppen met je leven te leven zoals je altijd hebt gedaan, dus je kunt het integreren met een veel groter potentieel in jezelf, dan ga je ontdekken dat de spiegel van de realiteit om je heen verandert. Dat komt niet omdat die realiteit verandert, maar omdat je met andere ogen gaat kijken. Dus de inhoud en intensiteit van de werkelijkheid om je heen valt en staat bij de gratie van waarneming vanuit dat andere veld.
Als je alleen maar vanuit je persoonlijkheid waarneemt en je helemaal verstrikt zit in dit leven, dan neem je dus alleen maar die werkelijkheid waar die werkelijk een reflectie is van het binnenste. Maar dat heb je vaak niet door omdat je dat niet ziet, want je bent je niet bewust.

Vraag: Ga je dan niet andere of steeds hogere synchroniciteiten zien?

Martijn: Ja je gaat de schepping letterlijk ontmoeten in de werkelijkheid buiten je, dus je gaat steeds meer synchroniciteit zien tussen verschillende gebeurtenissen om je heen.
In wezen is de werkelijkheid, die we nu als mens zien, eigenlijk helemaal geen afspiegeling van ons innerlijk ik.
Dus ik kijk zelf niet zoveel naar tekens om mij heen vanuit mijn persoonlijkheid. Als het wel gebeurt, en er zijn genoeg tekens, kijk ik altijd van hmm, in welke rol zat ik?
Op het moment dat je leeft vanuit de kracht, zul je niet meer die enorme borden tegenkomen. Dan krijg je hele subtiele, dat kennen we allemaal, aanwijzingen. En die subtiele aanwijzingen; de force spreekt op een hele subtiele wijze naar ons, op een hele subtiele manier en daar zullen we dus heel goed naar dienen te kijken en ook tijd voor vrij te maken, ook als er iets gebeurt dat we niet snappen. Dus dat we in het moment gewoon stoppen met wat we doen, we doen onze ogen dicht en nemen dat moment dat we zonet hebben gezien even naar binnen toe, we halen het beeld naar binnen, zijn aanwezig in het lichaam en spreek ik uit de kracht van creatie van force: ik ben de force, laat me zien wat hier de betekenis van is, laat het zien op de manier die mij bereikt. Ik geef de opdracht. En dan laat ik het weer los en ga ik er niet meer over denken.
Op het moment dat je dat niet vanuit je persoon bekijkt, maar vanuit een galactische rol, dan komt er nog meer toegang in dat veld, want het bewustzijnswezen, de kracht, reageert naar ons toe op onze toegankelijkheid.
Hoe toegankelijker we zijn, hoe bewuster wij er mee omgaan, hoe krachtiger dat binnenkomt.
En als je dan vanuit “de Kracht van het leven”, van het heelheidsprincipe gebruik maakt, doordat je het gewoon mag omdat je een deel van die kracht bent, dan zegt het veld van het leven letterlijk “Hè, wat fijn; wat fijn en groots van jou dat jij jezelf weer terug durft te plaatsen in de context van het geheel. Want je bent inderdaad een volmaakt heelheidswezen en nu dat je dat doet, kunnen we ook jou – omdat je je open en toegankelijk stelt – alles geven wat nodig is voor jou in het leven”.

******************************************************************************************************************************

Het gaat in één keer open

Het eerste waar we uitgaan is uit de mindcontrol-laag.
We hebben dus een mindcontrol-laag met zeer geavanceerde hersentechnologie van wetenschappelijke groepen uit deze samenleving, die een agenda uitvoeren van mensen die uit een andere tijd van deze aarde zijn gekomen (tijdreizigers) die de technologie hebben ontwikkeld in onze toekomst, zeg maar. Zij hebben die technologie overhandigd aan de huidige wetenschappers die de mindcontrol op ons uitvoeren, dat is maatschappelijke mindcontrol.
Dan heb je de interdimensionale mindcontrol die achter het bewustzijn zit van de neurologische programmering van het fysieke lichaam.
Die eerste, tweede en dan de derde laag worden opgeheven.
De eerste grootste verandering zal zijn als de manipulatie opgeheven wordt. Onze afgestompte werkelijkheid -want dat is het, deze werkelijkheid is heel vlak, hij is heel vaag, hij is heel kleurloos, en toch kunnen we zoveel liefde en kracht ervaren; die gaat in één keer open.
En dan zitten wij in een volledige vrije zone waar ons vermogen weer opgebouwd kan worden. Want wij representeren het heelheidsbewustzijnsveld. De mens is een uiting van de “supreme love”.

De mens op deze aarde wordt ook heel goed gemonitord, gezien en gadegeslagen op dit moment door iets meer dan 3000 verschillende rassen.
Op het moment dat je volledig in je geluk komt te staan, echt in je geluk, dan is zelfs geld helemaal niet eens meer belangrijk, dan kom je dus echt in de kern van het leven.
Op dat moment, als je dus echt in je geluk terechtkomt, ga jij, als je wilt, de opdracht geven, de instructie aan het veld, wat gemaakt en gecreëerd is door zeer geavanceerde van oorsprong afkomstige humanoïde rassen.
Want dat veld waarin wij leven, dit veld, is letterlijk gecreëerd om de instructies van de wezens die de kracht representeren, uit te voeren.
Het is “all in the heart”.

Bron: Martijn van Staveen, met dank aan Kim voor het juist nu onder onze aandacht te brengen

(Foto: Marike Dijkstra)

Vertel hoe jij het ervaart