UBUNTU CONTRIBUTIONISME

‘Laat elke burger zijn natuurlijke talenten of verworven vaardigheden bijdragen tot een groter voordeel van iedereen in de gemeenschap.’

Michael Tellinger

(door Thérèse Jeunhomme) Ik deel van harte de visie en ontdekkingen van de Zuid Afrikaanse wetenschapper Micheal Tellinger, die dit heeft benoemd als UBUNTU contributionisme, een blauwdruk voor menselijke welvaart. Lang geleden kwam ik achter het werk en de ideeën van Michael, die mij diep inspireerden. Ik hoop en wens dat het jou ook inspireert.

Het UBUNTU CONTRIBUTIESYSTEEM is een blauwdruk voor een nieuwe sociale structuur waarin iedereen absoluut vrij en gelijk is:
– Een samenleving die functioneert zonder het concept van geld, elke vorm van ruil of handel, of het toekennen van de waarde aan materiële zaken.
– Een cultuur waarin elk individu wordt aangemoedigd om zijn/haar passie te volgen en met zijn/haar natuurlijke talenten of verworven vaardigheden ​​bij te dragen voor het grotere voordeel van alle mensen in de gemeenschap en de samenleving als geheel.
– Een samenleving met een nieuwe reeks wetten op basis van de behoeften van de mensen waar alles gratis wordt verstrekt aan iedereen die bijdraagt​​.
– Een samenleving die de hoogste niveaus van de wetenschappelijke en technologische vooruitgang bevordert.
– Een samenleving waarin kunst en cultuur bloeit waardoor mensen het leven met volle teugen kunnen ervaren.
– Een samenleving waarin de geestelijke groei van haar burgers, door de explosie van kunst en cultuur, de snelle opkomst van het bewustzijn mogelijk zullen maken om de concepten van eenheid volledig te omarmen.
– Het systeem biedt een onvoorstelbare veelheid van alles op alle niveaus, niet voor te stellen door hen die gevangen zijn in de kapitalistische consument-gedreven omgeving van vandaag.

Verenig de mensen in een simpele visie en doelstelling.
Voorzie een gemeenschap waar mogelijk van onze eigen elektriciteitsvoorziening, die al onze activiteiten ondersteunt en de stad bevrijdt van afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.
Verjong onze stad met diverse industrieën en innovatie die iedereen werk zal bieden – niet slechts een paar uitverkorenen.
Ondersteun onze uitvinders en wetenschappers om nieuwe technologieën op elk niveau te creëren, waaronder een alternatieve energievoorziening die milieuvriendelijk is en elektriciteit levert zonder kosten voor de gemeenschap.
Steun onze boeren om een ​​overvloed aan biologisch voedsel te verbouwen en verban GMO-bedrijven zoals Monsanto die onze zaden vernietigen en voedselzekerheid.
Ondersteun onze genezers om nieuwe methoden en technologieën te ontwikkelen die mensen echt genezen, en die genezing bieden voor de meeste ziekten, waarvan velen van ons weten dat ze mogelijk zijn.
Zorg voor de groei van traditionele geneeskrachtige planten en voorkom dat de farmaceutische maffia deze planten uitroeit.
Ondersteun onze leerkrachten om een ​​alternatief onderwijssysteem te ontwikkelen dat onze kinderen echte vaardigheden voor het leven bijbrengt en hun ogen opent voor oneindige mogelijkheden.
Steun onze meestervakmensen om hun kennis en vaardigheden te delen met degenen die willen leren.
Ontwikkel je tot gemeenschappen die vrij zijn van de economische wurggreep die door de bankkartels is gecreëerd.

Wil je meer weten? Lees dan zijn boek, of kijk op michaeltellinger.com/ubuntu

Michael Tellinger is een Zuid-Afrikaanse auteur, politicus, ontdekkingsreiziger en oprichter van de Ubuntu-partij die de levering van gratis middelen in de hele samenleving ondersteunt. Hij heeft een campagne geleid tegen banken en centrale banken. Hij is ook een promotor van pseudo-archeologie onder invloed van Zecharia Sitchins ideeën over astronauten uit de oudheid. de steenruïnes van Blaauboschkraal, door de reguliere archeologie geïnterpreteerd als 16e-eeuwse grenspalen, als ‘Adam’s Calendar’, een buitenaards gebouw in het midden van een netwerk van steencirkels in Zuid-Afrika dat in de oudheid energie zou hebben gekanaliseerd. Ook zeer de moeite waard is zijn boek ‘Slave species of the gods’ dat handelt over de Anunnaki en hun missie op aarde.

20210315 Thérèse Jeunhomme UBUNTU CONTRIBUTIONISME | VLOEIBARE LIEFDE

Vertel hoe jij het ervaart