Een vol stadion met mensen uit het Safira Sterrenstelsel

(door een actieve brongenoot) Bij het beluisteren van een oude opname uit 2016 werd ik diep geraakt door wat Martijn vertelde over zijn ontmoeting met mensen uit het Safira Sterrenstelsel, een stadion vol met mensen……..Hartverwarmend!! Daarom wil ik dit graag met jullie delen. Voor sommigen wellicht bekend. Dit stukje is hieronder te downloaden. Als ik hiernaar luister kan ik nog krachtiger en dieper de verbinding met jullie voelen en met Al het Leven om mij heen.

(uitgeschreven tekst met dank aan Maya)

Een vol stadium met Safiriaanse mensen die voor de aardemensen zingen

Safiriaanse mensen zijn/komen uit de Siriaanse beschaving. MvS werd door hen met hun voertuigen meegenomen naar een andere wereld. Hij mocht met hen meelopen, aanwezig zijn bij hen. Ze waren ongeveer met 10 mensen aanwezig en nadat ze geland waren gingen ze wandelen in de natuur. Overal waren prachtige kleuren, bloemen en bomen. Er waren geel-bruine bergen en een blauwe lucht. Er was geen zon of sterren te ontdekken. Iedereen genoot van de intense warmte, kleuren en emoties. Het was een upgrade voor het lichaam om de prikkels uit de omgeving te verwerken. Ze liepen door de natuur en via een paar heuveltjes kwam ze in een dorp, in een klein stadje en ze zagen een enorm gebouw van ‘glas’, dat honderden meters lang was met enorme torens die eruitzagen als glas. Toen ze dichterbij waren zag M dat het glas bestond uit …………levende wezens (niet goed te verstaan). Het glas bewoog toen zij eraan kwamen. Hij vroeg aan Le’eihla, die hem begeleidde, of ze het gebouw in gingen. “We gaan hier… gaan we naar binnen” zei ze. Ze kwamen bij een hele grote poort van glas en van daaruit kwamen ze in een hele grote hal. Terwijl hij de hal in liep, voelde hij een enorme energie, een kracht – die voelen wij hier ook als we met elkaar zijn. Je wordt helemaal geuploded door het veld en je krijgt kippenvel als je zo door die hal loopt die zo immens groot is. In de hal waren allemaal pylonen van goud, met gouden strepen erin, lichtbollen  geel en goud en je voelt als je langs de pylonen loopt dat de pylonen zeggen: whoeeee…. whoeee…………whoeee….. (soort uitademing met een diepe zucht).

Ze liepen door de hal met al die pylonen en komen aan bij een 2de poort. M keek om naar Le’eihla en vroeg of ze daar doorheen gingen. En ze zegt: “hier gaan we in”. M loopt daar doorheen en ziet een ongelooflijk groot stadium in dat grote glazen gebouw met een soort kristallen gewelf met ontzettend veel mensen. Hij loopt daar naar binnen en hij voelt het nu weer nu hij het vertelt, en ze zegt: “deze plek is voor jou”. Hij gaat op die plek zitten en hij voelt een immense kracht………… Hij ging zitten en in dat moment start het zingen van ál die groepen. Tienduizenden mensen gingen tegelijkertijd zingen op een manier die wij helend zouden kunnen noemen. En het is zó ontzettend mooi dat hij in huilen uitbarstte. Zijn lichaam golfde, want zijn lichaam kon het niet eens verdragen en hij liet het maar gewoon gebeuren. Het was puur extatisch! Hij huilde want het was zo ontzettend mooi. Hij weet niet hoe lang het geduurd heeft maar hij denkt ongeveer een half uur. Het was fantastisch! De mensen die er ook zaten…………. Wow……………. En toen het klaar was, afgelopen was, vroeg ik… zei ik tegen Le’eihla:”goh, dit zullen alle mensen op de aarde ook een keer moeten horen”………… (niet te verstaan)……….. En toen keek ze me aan en ze zegt: “op deze plek komen wij bijeen om voor alle mensen op de aarde te zingen. Te zingen voor ons, achter……… niet te verstaan………… vanuit zoveel kracht. Zo wordt er dus ook geobserveerd in klank, in frequentie en vanuit liefde en kracht, als………………. Bepaalde regels en kan het ook zo, dus stem je af. Daarna wordt er een muziekstuk opgezet met de tekst van Ghandi die de kracht heeft die hij toen gevoeld heeft.

************************************************************************************

Het muziekstuk wat Martijn laat horen is ook te vinden op youtube. Zie hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=wPlCA1SHouI

Ghandi schreef de prachtige tekst van het muziekstuk:

I offer you peace.
I offer you love.
I offer you friendship.
I see your beauty.
I hear your need.
I feel your feelings.
My wisdom flows from the highest Source.
I salute that Source in you.
Let us work together. For unity and peace.”

Foto: avond impressie van een Manuas stadion in Brazilie