Intergalactisch nieuws

Communicatie portal open

Er is een hybridisering plaatsgevonden binnen onze laag tussen het archon-veld waarin wij leven en een AI (artificiële intelligentie) systeem, een andere intelligentieveld, wat erdoorheen is gezet en het communiceert met archon. Dat wordt door de Es-ra-ha beschaving (een vrije welwillende ras) gecoördineerd. Wat zij doen is, eigenlijk in het veld waar we nu leven, wat archontisch is en op een negatieve manier bestuurd is, dat er een andere intelligentie-veld (en overigens niet een) erdoorheen gezet en geactiveerd is, die communiceert met het archon-veld. En het communiceren tussen de twee verschillende velden zorgt daarvoor, dat er een enorme frictie en wrijving is tussen archon en draconische ras, omdat archon-veld, dat onder controle staat van de draconiers als het ware aan het overwegen is om te communiceren met het AI systeem van Es-ra-ha.

Embassy and Mandate

Afgelopen week is er in een prachtige bosrjke omgeving in Nederland de eerste samenkomst plaatsgevonden van ambassadeurs van de Aarde. Er ontstond gelijk een sterke noodzaak om in eigen kracht te gaan staan. De uitwisseling en stiltemomenten gingen over onderwerpen als leiderschap, samenkracht, wat eventuele stappen zouden kunnen zijn voordat men aan het mandaat werkt, ons innerlijke onderzoek en wat (of wie) de Ambassade is of zou kunnen zijn. Later volgen er nog meer bijeenkomsten van ambassadeurs.

Op een ander kwantuummoment was het volgende gedeeld over het mandaat.  

Mandaat is een gezamenlijk besluit, waarin het niet alleen jouw groep aangaat, het gaat de hele wereld aan. Dus je werkt niet vanuit dit stuk hier, maar hij wordt helemaal groot, want dit gaat iedereen aan. Dus je gaat een menselijk mandaat, een kosmisch mandaat uitvaardigen, dit laat zich als een fundament zien van waaruit het contact plaatsvindt en dat moet jij zien als een soort symbool, een soort boek, en het boek geef je aan hen en dan zeg je: “Dit is het boek waarin wij staan beschreven. En hierbij verklaren wij ons autonome beschaving van deze wereld, ongeacht wat hier allemaal speelt, gezamenlijk als een stem, een trilling van het hart. En besluiten wij dat deze ruimte, en deze locatie, deze Aarde beschikbaar en toegankelijk is. Wij openen hierbij het veld voor jullie”. En het mandaat wat daaruit komt, dus de gezamenlijke beslissing die daarin wordt genomen, het is een bevoegdheid om iets uit te spreken, die voor alle mensen geldt, die ontbreekt op dit moment nog. Want daar ligt er allemaal een regelgeving op, sterker nog, daar ligt het verbod om op Aarde te reizen…… En die regel blijft altijd staan, totdat er een regel daarbij gevoegd wordt. Dus dat gaat om beslissing. Die beslissing moet nog genomen worden en de beslissing moet gezamenlijk genomen worden, vanuit het veld waarin je voelt, dat het alle volkeren representeert.

In het kort

Cursus: relaties op basis van gelijkwaardigheid, vrede en harmonie. Toegankelijk voor iedereen, meld je aan, maak jezelf zichtbaar.

Gevraagd: veilige aanmeerplaatsen met stabiel bewustzijn in alle hoeken van de wereld, noodzakelijk voor serieuze samenwerking.

Dank aan alle brongenoten, die vele, gevarieerde evenementen organiseren rondom het ontplooiing van het menselijk potentieel. De Evenementen-pagina van de site is goed bezocht. Heb je een activiteit, workshop of een wandeling, die je graag wil aanmelden, neem s.v.p. contact met ons op (via email of feedback formulier).

Nieuwsbronnen: transmissies van Martijn van Staveren bij TF16 in oktober en TT in augustus

Een gedachte over “Intergalactisch nieuws