Honderd procent werkelijkheid

God kun je niet ontmoeten buiten jezelf. God is een universele kracht, het is een bandbreedte van bewustzijn wat alles met elkaar verbindt. Je kunt God eigenlijk alleen maar ontmoeten in jezelf. Op het moment dat je God in jezelf ontmoet, dat is een kracht, een bewustzijnswezen in jezelf, als je dat in jezelf herkent en het ook kunt erkennen, dan ga je communiceren met die kracht in jezelf, dan ben je het zelf en dán vind je hem ook buiten jezelf. Dus dan vind je hem in de bloemen, je vindt hem in de bijen, je vindt hem in beschavingen van andere werelden, bij sommige is die afwezig.

…..

Er is dus een gigantische intrige gaande in het menselijk bewustzijn. En in de kern komen we allemaal uit een wereld die wij kunnen noemen een Oorspronkelijke Werkelijkheid en dat is een werkelijkheid waar tijd en ruimte niet gebonden zijn aan bewustzijn. De beschavingen die de Aarde bezoeken, welke beschaving dat ook is, die bijdragend is naar de mens, die de menselijke historie kent, komt dus ook uit dat zelfde frequentieveld. Komt ook uit een wereld waar geen ruimte en tijd is. Dus ook uit die 100% werkelijkheid. Laat ik het zo maar even noemen.

Alle beschavingen die de mensen bezoeken hier en zich hier tonen, en spreken over vorige levens, spreken over Atlantis, spreken over de Tussenwereld, en over de Annunaki-fase, die daar dus over spreken, in die zin, die cultvorming en Siriaanse inmengingen in de faraotijd eigenlijk bevestigen als het ware, die staan allen onder controle van dezelfde krachten die deze hack hebben plaats laten vinden.

Ik zeg eigenlijk dat de mens wordt bezocht door verschillende zeer grote infiltratiegroepen, die er op uit zijn om het verhaal van het hele ufo-bewustzijn en het hele buitenaardse bewustzijn wat zich nu afspeelt, om dat echt ingebed te hebben in de mens. Dus wij moeten eigenlijk vooral geloven in dat gedeelte wat onder die 100% zit (zie driehoek model). Maar niemand weet het.

Niemand weet het, we kunnen eigenlijk alleen maar geloven. We moeten ons gezond verstand ook durven gebruiken.

Stel je nou eens voor, dat vorige levens niet bestaan, stel je nou gewoon eens voor, het is er gewoon niet, juist.  Dan zou je dus in dit moment hier en nu kunnen gaan ontdekken dat jouw leven zoals het er nu uit ziet niet komt door die vorige levens. Stel… waar komt het dan wel door? Leuke vraag hè? Je hebt mensen die geloven nergens in, die zijn per toeval geboren, dat is ook mooi, mag er dus allemaal zijn. Je hebt mensen die geloven in verborgen levens, allerlei verschillende modellen zijn daar voor, die mensen geven hun huidige leven dus ook een betekenis op basis van vorige levens. Als ineens zou blijken dat dat niet zo is, dat die vorige levens er nooit zijn geweest, maar dus eigenlijk voort komen uit het NU moment, en op een hele intellectuele manier holografisch uit de DNA wordt gelezen, getapt, en paraat worden gehouden, stel dat dat zou kunnen, wat voor alternatief moet je nou daarvoor in de plaats zetten?

Want ineens is het leven nu ineens niet meer gebaseerd op vorige levens, maar waar dan wel op? Waarop? Toch een mooie vraag? Waar zou ons leven, als vorige levens een invoeging zijn, dus het is wel een herinnering die paraat is, daar zou je naar toe kunnen gaan met een hypnose sessie of regressie sessie, maar stel je voor, dat dat dus niet van invloed is, dat je dat niet echt werkelijk wezenlijk hebt beleefd, echt hebt beleefd, maar dat het een ingevoegde herinnering is.

In de vorige lezingen heb ik gesproken over hypnose, over de DNA-herinneringen: wie ben ik? Je bent wat je je weet te herinneren. Stel je nou eens voor dat dat allemaal niet zo is, er zijn geen vorige levens, waar is dit leven dan op gebaseerd. Want als dat spirituele model wegvalt en je bent ook geen atheïst, wat kun je daar dan nog neer zetten? Wie weet het? …..waar is dit leven dan uit voort gekomen wat we ervaren? Wat voor leven leven wij dan? Uit publiek: wij zijn energie, we houden zelf iets in stand, een blueprint.

Dit is dus de grootste herziening. Stel je nou eens voor dat je nooit een keuze had…deprimerend? Nee het maakt het alleen maar makkelijker, omdenken hè, dit is denken met je hart, hier ligt de bevrijding, binnenin hier bij je hart ligt de bevrijding. Don’t believe anything. Durf het meest onwaarschijnlijke scenario te schetsen: wil je weten wie de kracht van God is in jezelf? Of wil je weten wat de God is buiten jezelf? Is het ondenkbaar en onvoorstelbaar, dat je überhaupt geen keuze hebt in deze werkelijkheid? Grenst dat tegen iets griezeligs aan of grenst dat aan tegen volkomen normale scenario? En zou het zo kunnen zijn dat als je daar in durft te gaan kijken, de mogelijkheid dat je nooit een keuze hebt gehad dat dat juist keuzes gaat creëren, de mogelijkheid. Kwantumfysica: waar je met je aandacht bij weg blijft daar verwijder je jezelf. Deze scenario’s hebben aandacht nodig, dit is de bevrijding, dit is de wederopstanding van het menselijk bewustzijn van oorsprong. Hier liggen heel diepgaande wetgevingen. Het Higgsdeeltje (Deeltjes: hoe hebben we het meestgezochte deeltje ter wereld gevonden? (15:54) https://www.youtube.com/watch?v=pZby2FnVmSo) , het Godsdeeltje wat vastgesteld is aan de hand van allerlei testen die er gedaan zijn, dat een deeltje zich op verschillende plaatsen tegelijkertijd kan bevinden, dat doe jij ook, doe ik ook. ..In wiens droom leef jij? Denk je dat ik de waarheid spreek? Denk ik dat jij bestaat? Omdat je elkaar hoort of omdat je elkaar ziet? Is dat het bewijs? Wat is echt en wat is niet echt.

Stel je nou eens voor dat je nooit een keuze hebt gehad, wordt het dan niet eens tijd om er achter te komen wat echt een keuze is? Wat echt een creatie is? In plaats van denken dat je creëert. Diepgaande thema’s. Heel diepgaande thema’s. Elke persoon op deze Aarde die in een bepaalde leidinggevende “positie” zit en deze onderwerpen mijdt, bevestigt een bepaalde agenda. Dit is zo enorm groot. Door simpel hier, en je hoeft het niet met mij eens te zijn, ik leg het alleen maar uit met vragen en vormen, dit is een klein deeltje van wie ik ben, als je mij één op één meemaakt dan kan ik daar ook weer heel anders over spreken. Dit is mijn manier hoe ik het nu ter sprake breng. Maar dit is wel en ik durf dat ronduit te zeggen vanuit mijn wezen, dit is wat nodig is om te onderzoeken, dit is waarin wij herziening nodig hebben om zelf weer God te zijn, de Godskracht in onszelf, niet te geloven in spirituele modellen, want ze vallen allemaal, allemaal, allemaal onder de kracht van het Archon bewustzijnsveld.

En het Archon bewustzijnsveld dat is een kracht wat bestaat uit acht super hele grote allianties van intellectuele zeer goed gecoördineerde artificiële machten die technologieën hebben ontwikkeld en met elkaar communiceren door de velden heen, en letterlijk ook de heersende macht zijn achter dit universum. En als wij denken dat wij zelf vrije keuze hebben en we denken dat wij lekker aan het creëren zijn, en aan het leven zijn, is daar helemaal niks mis mee, want ik geniet ook van deze wereld, en ik ga echt niet bij elke keer als er iets gebeurt om te kijken van Hmmm. Gebeurt het nou omdat het mijn keuze is of is het misschien toch de keus van het systeem? Zo sta ik er niet in.

Wat ik doe en dat is wat ik jullie wil meegeven is BRENG JE AANDACHT NAAR JE ZELF, breng je aandacht terug naar jezelf, wat er zich afspeelt dat is alleen te openen met aandacht in jezelf! Want op het moment dat je hier overlijdt, ben je eigenlijk gewoon nog steeds in het systeem, op het moment dat je overlijdt en terugkeert naar de hemel zoals wij het hebben geleerd, zit je nog steeds in het script van de Archons. Op het moment dat je in je leven hier niet meer gelooft maar God bent, de Oorspronkelijke Lichtkracht, en niet meer gelooft in een model en dat kan heel verwarrend zijn in het begin. Nogal logisch als we zo lang aan het infuus hebben gelegen van geloof. Als je hier gaat leven in het NU, leeft in kwantumfysica vanuit de hartskracht toepast, bestudeert en toepast, doen, daar hebben we elkaar bij nodig om het elkaar te laten zien dat het dus kan. Elkaar te ondersteunen. Ik kan het jullie niet leren, jullie kunnen het mij niet leren, we kunnen het wel zijn, waardoor we iets van elkaar kunnen waarnemen en het dan ook kunnen installeren weer in onszelf. Als je daar in dat NU moment, hier, leeft vanuit je hartskracht dan is het zo dat het moment dat je overlijdt dat je niet overlijdt volgens dit script. Dan wordt je namelijk daar (100% werkelijkheid) wakker.

Martijn van Staveren – 20170205 d4 Bavel

Image: Wassily Kandinsky “Light”