Collectief eruit stappen voor een groter bewustzijnsveld

Door collectief uit de matrix te stappen, creëren we ruimte voor een groter bewustzijnsveld

Zij – de Tanzany beschaving – hebben net als wij – alleen in een andere situatie – hebben zij te maken gehad [en nog steeds te maken] met het Archontisch bewustzijn.

Wat zij hebben gedaan – als ik dit zou vertalen naar waar wij nu als mensen staan op deze planeet – is dat er op een gegeven moment een besluit dient te worden genomen – dat een deel van het collectieve bewustzijn – stopt met de doen waar het mee bezig is.

Als je begrijpt wat oorzaak en gevolg wetgeving in dit universum betekend – dat wij dat doen en dat er een gevolg uit voorkomt – en als je weet hoe de matrix programma’s hierop reageren, dan begrijp je ook dat je met te stoppen wat je doet, dat dat dus een time-out geeft in het hologram van controle.

Wat de Tanzany beschaving hebben gedaan – vertaald naar onze tijd – dat zij met een eensgezindheid [die hier op aarde nog ver weg lijkt] wat zij gedaan hebben is – in een gezamenlijk besluit – alles neer te leggen wat zij aan het doen waren – collectief.

Als iedereen dit gelijker tijd doet en niet in angst gaat – als die overtuiging er niet is – maar een stiltemoment – dan is de aard waar je altijd in hebt gefunctioneerd – dat is de matrix – die functioneert dan niet meer.

Want die functioneert alleen als de beschaving die daar in leeft voeding geeft aan die werkelijkheid.

Op het moment dat die voeding stopt en de wezens stoppen te interacteren in die werkelijkheid – dan stopt die werkelijkheid.

Bron: Earth-Matters.nl, Bob Kukler

Foto: s-b-vonlanthen op Unsplash