Kristal

Martijn: Als je naar de beelden van Dr. Emoto kijkt, naar de waterkristallen, (https://hado.com/ihm/water-crystals/) het is levend, het is niet perfect geometrisch, elke plek is anders. Allerlei waterkristallen, water communiceert met elkaar. Als er iets in dat waterkristal verandert, communiceert het met elkaar- pshhh – overal is het tegelijkertijd aanwezig.  En de oorspronkelijke wereld, het scheppingsveld dat wij ervaren, dat we zelf genereren, we zetten het uit in waar we leven. Zonder ons is er ook niet die ruimte waar we in leven. Als jij niet droomt, is de ruimte waar je over droomt er ook niet.

Frequentiescheppers

En dat moet heel groot opgezet worden, van: oké, er is dus altijd een bepaald Rijk geweest, een bepaalde bandbreedte, een frequentie (er zijn er trouwens ontelbaar veel) die er bestaan, omdat simpelweg de generatoren, de frequentiescheppers, daarin leven. En dat veld wat we daar zien, dat zijn allemaal van dat soort kristallen. En dan niet als een plat papier, maar als een bassin, een oneindige hoeveelheid, en het communiceert met elkaar, dus allemaal informatie. En in dat informatie-veld, al die trillingsvelden, al die kristallen eigenlijk, die niet perfect geometrisch zijn die ontstaan doordat er iemand in staat die dat genereert. Die genereert dat, het komt in het veld. Het veld transporteert dat terug want het geabsorbeerd kan worden door diegene die daarin leeft door te reageren in situaties. Door te reageren in prachtige natuur. Dus dat is een constante doorstroom direct verbonden met de wezens die daarin leven.

Kristal in elkaar gestort

En wat er gebeurd is dat de organische kristallenstructuur die met elkaar communiceert, die is gedempt geraakt en als het ware, neem ik één watercel daar tussenuit, kristal als voorbeeld (het zijn wel kristallen, zoals ik het nu uitleg, zo zou ik het kunnen noemen). Dat kristal wordt ontleed, net als een bloem – het is een bloem, daar zit een kern in. De kern blijft overeind en alles wat eroverheen zit van het kristal, dat schuift als het ware naar binnen toe. Het klapt niet naar binnen toe, maar het schuift naar binnen toe. Al de trillingen, geen platte maar het zijn hologrammen, die schuiven naar binnen toe en van al de kristallen die daar zijn, die gedempt raken, die in elkaar schuiven, daardoor ontstaat er meer ruimte tussen al die kristallen. En daardoor storten de kristallen dichter op elkaar. Dus de ruimte wordt compacter, dichter en eigenlijk ook zwaarder. Er ontstaat daar ruimte en tijd. En de 99% van de kristallen die in elkaar schuiven, die worden opgeslagen in één punt. Dat is de Goddelijke Nul-code, de basis van het bewustzijnskristal, van het bewustzijns-cel, daar ligt het in opgeslagen. En uit de energie die opgeslagen ligt – 99% ligt opgeslagen in die ene cel – daar wordt via het Orion-rijk die met technologieën functioneren, wordt uit die cel en uit alle cellen waaruit we bestaan, die in elkaar gestort zijn, daar wordt energie uitgetrokken en die wordt via computertechnologie opnieuw naar buiten getrokken en het wordt die heilig-geometrisch van aard. Ze trekken het naar de wiskundige formule toe. En daar genereren ze een nieuwe identiteit uit en daar genereren ze een nieuwe werkelijkheid uit. Dat is wat ze doen en dit leidt tot dit moment.

Aan bord stappen van jezelf

En daarom is het zo belangrijk om aan bord te stappen van jezelf. Aan bord stappen van jezelf betekent namelijk dat je met je bewustzijn in de heilige geometrie terecht komt, dus de rekenkundige elektronische circuits. En door daar in je eigen bewustzijn, want dat is de restant namelijk, dat is dat laatste stukje, dat laatste celletje, de laatste deel van jouw bron, er is niet een grotere bron buiten jezelf, maar alleen dit wat je hier kunt voelen. En als je dat ene celletje, jouw eigen Zelf-bewustzijn, dat je kunt beseffen dat je leeft – wow, dat is wat, hoor, dat je beseft dat je bestaat! – dat je dit allemaal kunt ervaren, niet omdat het allemaal IS, maar omdat JIJ daar bent, het loopt allemaal via JOUW bewustzijn! Dit IS jouw bewustzijn eigenlijk.

Christ-AL

En met dat stuk Zelf-bewustzijn in de situatie iets gaan beseffen, betekent dat de kern van waaruit alles gegenereerd wordt, weer aangaat. Dus dat is de opstanding van de Mens. Dat is de opstanding van het Christus-veld en Christus is  – de Christ-AL – is het AL-bewustzijn, het AL-Christus-veld, dat zijn dus de geometrieën van de oorspronkelijke Mens uit welke Universum dan ook, dat die opstaat om zelf te beseffen te bestaan! En Zelf-bewustzijn, zelfrealisatie te bewerkstelligen in het moment dat het lijkt al bijna geautomatiseerd te zijn.

Wakker

En dan gaat de code weer aan van dat moment Dus dat is eigenlijk de ineenstorting van geest en lichaam, ineenstorting van het residu, wat je hier ziet zitten, in de spiegel, residu van wie je werkelijk bent. En om dat weer te expanderen en terug te brengen, dat merk je tijdens het overlijden, als je overlijdt merk je, letterlijk, dat je heel heet wordt vanbinnen. Merk je dat je door je Zelf-bewustzijn er te zijn, gewoon te voelen wat er gebeurt, merk je een enorme hitte uitbarsting, en dat gaat vibreren, heel sterk. En in één keer … gaat er het kanaal open van allerlei trilling waarden die als een hittegolf allemaal emoties van binnenuit naar buiten gaan. En dan merk je ineens dat je dit leven die je nu leeft heel ver weg is. Zit heel dicht in je maar het is heel ver weg. En dan wordt er vanuit je kern, vanuit je eigen Zelf-bewustzijn van het overlijden, vanuit die kern wordt de organische bron helemaal van binnenuit, dus het kristal schuift helemaal weer uit – en dan word je dus wakker. Zo noem ik het nu even – wakker.

Bron: EDU maart 2022

Een gedachte over “Kristal

  1. (door Therese) Het christusbewustzijn, zoals Martijn dat noemt (en ik trouwens ook), heb ik persoonlijk ervaren voor, tijdens en na de ‘dood’ van mijn echtgenoot in 2000. Eigenlijk simpelweg omdat ik niets meer of minder dan zuivere onvoorwaardelijke liefde was, en als ‘persoonlijkheid’ er niet meer toe deed, maar mijn hele wezen voor, tijdens en na zijn ‘dood’ vanuit dit grotere bewustzijn handelde. Sindsdien komt er goud licht via mijn hogere zelf binnen via mijn kruin, dat door mijn fysieke lichaam stroomt. Dat gaat continu door, en door de jaren heen is dit almaar krachtiger en intenser geworden. Tijdens de ‘Pulse of life’ die door Asma werd geïnitieerd was het wel zodanig krachtig dat mijn hele wezen, fysiek en niet fysiek, in een enorme lichtgevende en hete bubbel van goud licht was, zo heet dat mijn hele lichaam ervan transpireerde. Dit gebeurde nadat ik tijdens deze Pulse of life eerst de kastanjeboom voor mijn woning ‘zag’, de boom, en alle wortels in de grond, ik kon in de aarde kijken waar de boom wortelde. De gewortelde energie van deze boom kwam via mijn rechtervoet binnen, en ik heb deze energie in mijn woning en mijn tuintje geankerd. Daarna ‘zag’ ik de galactische contacten waarmee ik via mijn hart communiceer tijdens de starry nights dat ik ze kan waarnemen vanuit mijn tuin, en die energie kwam binnen via mijn linkervoet. Overigens gebeurde dit spontaan, ik heb hier niets bewust op ingezet. Daarna ervoer ik die ontzettend hete goud licht gevende bubbel om me heen. Het voelde voor mij dat ik als ‘persoon’ niet meer bestond, maar een brug was tussen aarde en kosmos. Na de Pulse of life heb ik nog lang zitten navoelen. Toen ik uiteindelijk opstond voelde mijn fysieke lichaam loodzwaar.
    Ik meen dat ook deze ervaring is wat Martijn bedoelt, alleen ben ik zelf (nog) niet gestorven. Maar wel die organische bron zijn, en tegelijkertijd ook voelen dat ‘mijn leven’ heel ver weg is terwijl ik toch gewoon thuis op de bank zit. Precies hetzelfde als mijn ervaring toen mijn echtgenoot ‘dood’ ging.

    Waarom deel ik dit nu eigenlijk? Voor nu voelt het voor mij aan dat ik vanuit persoonlijke ervaring wil delen dat niemand ‘dood’ hoeft te gaan om deze ervaringen mee te maken, om het christusbewustzijn te ervaren en te zijn, en om volledig organische bron te zijn en te leven. Het is er nu ook. Alhoewel ik daar wel bij wil aantekenen dat het voortzetten van het ‘gewone’ leven na deze ervaringen toch ook wel weer een uitdaging is. 😊
    Mochten er mensen zijn die over dit stukje van Martijn, en over mijn ervaringen, zouden willen uitwisselen, voel je dan welkom. Want voor mijzelf schrijvend is dit essentieel en diep betekenisvol voor ieder Mens die de weg van terugkeer naar zijn/haar eigen krachtige kern beloopt. Mijn contactgegevens zijn vloeibare.liefde@gmail.com en http://www.vloeibareliefde.com