Het is tijd!

(door Arlette Krol) Ik had deze week een hoop vragen.
Wat is er nog nodig in mij en wat is er nodig in de wereld om nog een stap vooruit te kunnen zetten. We zijn zo lekker bezig met z’n allen, we nemen zoveel waar. We staan zelf steeds steviger in het veld. We leren elkaars krachten en kwetsbaarheden steeds beter kennen. Maar wat is er nou nodig?
Terwijl ik met deze vragen aan de slag ga, wordt ik weer geveld door fysieke ellende. Ook daar probeer ik mij toe te verhouden. In hoeverre is het echt van mij. Hoe kan ik de spanning door mij heen zetten. Hoe kom ik hier weer bovenop.
En na al dat geneuzel in mijn gedachten en gevoel vraag ik mij af: wat kom ik hier nou eigenlijk doen? En dan kom ik tot de conclusie: Ik kom hier alleen maar om in deze wereld de omslag in bewustzijn waar te maken. Alleen maar dat. Al het andere is bullshit, onzin, afleiding. Alles wat mij de hele dag bezig houdt, neemt tijd van mij af om te doen wat ik moet doen.

Ik ben groter, sterker, gevoeliger, krachtiger, kwetsbaarder, steviger dan alle dagelijkse rompslomp bij elkaar.
Voor mij zijn we nu al een tijdje alles aan het losweken in onszelf, onze omgeving en in de situaties/systemen in de wereld. En dat is prachtig. Super mooi werk verrichten wij.
Maar de tijd dringt dat wij voor ogen gaan houden wat ons einddoel is. Waarom zijn we hier? Wat kom jij doen? Wanneer gaan we echt beginnen?
We wachten op onszelf! We houden elkaar bezig met inmasseren. Maar het zijn wij die het startsignaal moeten gaan geven. Ieder van ons op eigen krachtige wijze en gezamenlijk als collectief!
Broeders en zusters sta op! Maak je kenbaar!
Laat je oerbrul horen diep van binnen uit.
Zet alle trilling uit in deze realiteit dat we er klaar mee zijn!
Laat het voelbaar zijn in elke uiterste hoek.
Gooi alle kanalen in jezelf open naar elk universum.
Laat je goddelijke klanken luiden in creatie van een nieuw begin.
Laten we het tij keren. Het moment van omslag bewerkstelligen.
Alleen wij koninklijke wezens kunnen dit!
Het is tijd!
NU!

Vertel hoe jij het ervaart