Levenskracht

(door Thérèse Jeunhomme)

Ergens begin 2020 toen de eerste ‘lockdown’ werd ingezet, zat ik op een avond thuis op mijn bank en voelde hoe via mijn kruin (waar sinds 20 jaar een gouden lichtstraal binnenkomt via mijn hogere zelf) een uitzonderlijk krachtige verbinding binnenkwam en door mij heen stroomde met èèn woord helder daarmee verbonden: levenskracht. Ik begrijp nu dat diezelfde levenskracht mij dient en diende om gedurende deze bizarre tijd van ingezette afscheiding, (voor)oordeel en weerstanden krachtig in en bij mezelf te blijven. Gedurende de tweede ‘lockdown’ ervoer ik het collectieve bewustzijn alsof er een onzichtbaar doosje over mij heen was geplaatst waardoor ik die verbinding met mijn hogere zelf niet meer kon maken. Dat was een compleet nieuwe ervaring voor mij, en duurde tot begin februari. Ook hier zwom ik op eigen kracht doorheen. En nu voel ik mijn gouden lichtlichaam dat in mijn fysieke lichaam woont zo sterk en krachtig, als ik nog niet eerder heb gevoeld. Ik zou het omschrijven als dat mijn lichtlichaam consistent is geworden, steviger, niet meer zo stromend, maar continu, geankerd en vol en krachtig aanwezig.

Ik las onderstaande tekst van Harriet Algra op de website van ‘Want to know’ en hierin herken ik mezelf helemaal. Dus deel ik graag de wijze woorden van Harriet:

‘Mensen die hun leven lang op de zelfde plek wonen, omringd door de zelfde mensen, zijn ook vaak verstrikt geraakt in diezelfde tunnel. Evenals mensen die een meester/goeroe volgen zonder zelf onderzoek te doen. Dit, zegt niets over de meester/goeroe, die enkel zijn of haar waarheid naar buiten brengt. Maar zegt alles over de persoon, die hiermee de zoektocht naar zijn/haar waarheid is gestopt. Hij/zij is daardoor in de waarheid van iemand anders verstrikt geraakt, en daarmee in diezelfde tunnel terechtgekomen. Om dat te voorkomen, is het raadzaam, om zoveel mogelijk informatie uit allerlei richtingen tot je te nemen, en te doorvoelen wat resoneert en wat niet. Er ontstaat hiermee een bijzonder proces, waarbij er plotseling verbanden zichtbaar worden tussen al die stukjes, die resoneerden. Er wordt als het ware een luik geopend, dat je naar een nieuwe laag in je bewustzijn brengt met een hogere trilling. Nu begrijp ik ineens ook waarom mijn leven uit allerlei verschillende periodes is opgebouwd. Die perioden hadden allemaal een eigen vriendenkring. Zodra een periode was afgelopen, verdwenen die mensen uit mijn leven en ontstond er een nieuwe. Instinctief heb ik dus altijd aangevoeld wanneer het punt was bereikt om mijn grenzen in een nieuwe richting te gaan verleggen. In zo’n bepaalde periode was alle informatie, die nodig was om verder te kunnen, vergaard, en was het tijd, om mijn zoektocht naar de waarheid, elders te gaan zoeken. Dit heeft er van kinds af aan ingezeten. We zullen de komende weken, maanden enorm uitgedaagd gaan worden of we in staat zijn ons EIGEN pad te bewandelen, en dus niet dat van iemand anders. Er zullen allerlei afleidingsmanoeuvres op ons worden afgevuurd, die als doel hebben ons uit onszelf weg te trekken. Dit kan variëren van ‘valse vlag’ aanslagen, buitenaardse aanvallen, nucleaire ontploffingen etc. Deze, maken allemaal deel uit van de illusie, om te voorkomen, dat de waarheid boven water komt. De Deep State zal proberen iedereen tegen elkaar op te zetten en uit elkaar te drijven. Doorzie dit, want zodra we met zijn allen één front gaan vormen, is het gedaan met hun macht. Dat zal het startpunt zijn, dat we kunnen terugkeren naar onze èchte wereld, naar onze èchte familie. Wat we dienen te doen, is onze focus te richten op die waarheid. Dit is namelijk de enige weg, die onszelf zal gaan bevrijden.’

20210802 Thérèse Jeunhomme LEVENSKRACHT | VLOEIBARE LIEFDE

Vertel hoe jij het ervaart