Oorspronkelijke Waarheid waarnemen

(door Johanny Bosma) Dit betreft je eigen oorspronkelijke waarheid en van niemand anders.

Kom met je aandacht in je hoofd en reis door al je hersendelen voor opzij achter en het middengedeelte.

Hierdoor komt alles tot rust en stilte.

Dan kom je in het centrum van je hoofd en geef je jezelf opdracht en toestemming volledig het Thema waarheid waar te nemen. Tezamen met en vanuit het Bron, Kwantumveld .

In het voorhoofd zijn alle ervaringen opgeslagen van voor de conceptie tot en met nu van al je ervaringen die te maken hebben met het wel of geen Waarheid mogen, kunnen, durven weten, zien, horen, spreken, leven… Thuis, ouders, gezinsleden, familie, op school, scholing, vriendenkring, relaties, religie, je neemt dus alle facetten van je leven waar. De bewuste en onbewuste ervaringen die er zijn op het Thema Waarheid.

In de pijnappelklier neem je een streng DNA voor je van de generaties…

In het achterhoofd reptielen-brein, schouders, nek, neem waar en daar vind je ook de toegevoegde programma’s, inserties, mindcontrol die belemmeringen kunnen zijn om waarheid te leven.

I command het thema Waarheid waar te nemen in de voorhoofdskwab. <Je neemt hier waar waardoor ervaringen worden geneutraliseerd en bewustzijn wordt ingebracht in een tijdloos tempo>

I command om het Thema Waarheid waar te nemen in de streng van het DNA vanuit de generaties van mijn vaderskant.  <Je neemt hierin waar, waardoor de ervaringen in de generaties aan je voorbij flitsen, je neemt vanuit een ander bewustzijn waar /neutraliseert dit >

I command het Thema Waarheid waar te nemen in de DNA streng uit de generaties van mijn moederskant. <Je voelt, ziet, weet alle ervaringen die wel of niet geuit, geleefd of onderdrukt werden in diverse tijdsbeelden en het wordt bezien vanuit jouw Wezen die dit met jou heeft meegeleefd maar niet is. Er vindt herziening plaats Nu >

I command het Thema Waarheid waar te nemen vanuit het centrum van je hoofd in het reptielenbrein, achterhoofd, nek, schouders… Vanuit  bronbewustzijn neem je hierin waar .

Dan reis je via de binnenkant van het centrum van je hoofd door naar de achterkant van je borstbeen.

Daar waar je je hartruimte voelt en je in verbinding bent met .. stilte.. bron

Heelheidsveld ..voel dit maar.

Als eeuwig deel van dit Heelheids veld geef je nu het Command …I command om mijn Oorspronkelijk bewustZijn, mijn weten, mijn vermogens van oorspronkelijke waarheid nu naar voren te laten komen.

Dan laat je dit stromen door het fysieke hart naar alle cellen van het lichaam … specifiek ook alle cellen van de hersenen, door deze te trakteren op dit cadeau van oorspronkelijke waarheid… Als alle cellen volledig gevuld zijn laat je deze informatie ook rondom je stromen in al je niet fysieke lichamen.

Open dan direct je ogen en zend dit uit in je hele hologram.

Johanny Bosma

www.aquarius-coach.nl

Aanrader aan ieder hier met eigen stem een opname van te maken dus je hoort je eigen stem, je eigen Command.

Door dit vaker te doen kom je ook in diepere waarheids lagen van jeZelf en ook blijft je waarheid helder, wakker. Wij leven in een wereld waarin hierin voortdurend geschakeld dient te worden door zelf leiding te nemen.

Foto: Marike Dijkstra

Een gedachte over “Oorspronkelijke Waarheid waarnemen