De Pauzestand

We hebben het er al eens vaker over gehad in deze wereld, dat je ook weleens wordt misleidt. Dus het kan ook zijn dat je gevoelens gaat ervaren die helemaal niet van jezelf zijn maar die in een object geprogrammeerd liggen.

Dan komen we dus op draconische/annunaki insertiemodellen die de technologie hebben om informatie, wat we zien als fysiek, te voorzien van meer erin. Het is net als dat je een foto ziet op een computer en je gaat voorbij de foto in de computertaal, dan zie je dat het allemaal getallen zijn. Daar kun je ook nog iets tussen zetten wat je niet perse in die foto ziet.

Maar fysiek, dus de energie die binnenkomt, een electrisch veld wat het omzet in een 3D beeld; de manier van hoe je brein op dit moment functioneert, haalt eigenlijk alleen dat ene deel eruit maar er ligt wel iets anders doorheen.

En dat andere wat er doorheen ligt, wat je fysiek niet ziet, zit wel degelijk in dat veld. Het wordt niet vertaal in een beeld, maar je onderbewustzijn ziet het wel.

Kijk, dat is waarom er gezegd wordt “de mensheid is ergens nog niet aan toe” omdat ze nog niet goed begrijpt vanuit haar gevoelsveld “wat zijn nou mijn gevoelens en wat zijn gevoelens die erin geduwd worden?”

Ik denk dat we daar ook de grootste uitdaging in hebben. Want als je in deze materie in jezelf gaat voelen en zoeken dan kom je erachter dat op het moment dat je in het spoor zit van waar je moet zijn, dat er in jou een stemmetje komt van “Is dit wel van mij wat ik voel?”

En dat is de Command! Als je het durft te bevragen, dus niet klakkeloos iets aannemen en doorvoelt, maar durft te vragen “Is dit waar?” Dat is christos. Dat is een krachtveld die gewoon iets ter discussie stelt en daardoor wordt de Command van bewustzijn aangezet en hetgeen wat er dan op volgt is de waarheid.

Maar de kracht daarvoor, dat stuk dat je iets durft aan te wijzen, dat je zegt van “Nou, ik geloof er helemaal niks van”, – dus houd je ook verre van occultisme en spiritualiteit, dat zijn ook die boodschappen, dus niet van een persoon maar vanuit een heel mensenrijk wat eigenlijk heeft gezegd “Denk erom dat in de wereld waar je in leeft dat alles wat er wordt gezegd en alles wat er wordt gevoeld een misleiding kan zijn, dus haal altijd de onschuld van de situatie af, neem elke situatie serieus, haal de leiding terug, doe je hart open, goed nadenken, goed voelen op datgene wat er allemaal gebeurd, of het je al ontvoerd heeft in een automatische situatie, of dat je even kunt stoppen en zegt: “Ho stop, dit is mooi en ik ga er eens even goed naar kijken.”

Op dat moment wordt er iets gedaan in het veld, er gebeurt iets in het veld.

Goed beseffen voor jezelf, niet onthouden wat ik zeg, maar besef voor jezelf dat alles wat er gebeurt even in de pauzestand gezet kan worden.

De pauzestand is dat het moment van “Oh wat fijn en wat mooi” dat dat eerst door jou heen reist. Dat is het filtratieproces, jouw bewustzijn. En dat kan aangezet worden in jezelf gedurende je hele leven.

Misschien dat je dan in het begin jezelf als een soort scepticus ervaart, maar het is wegen en meten in gevoel. Dat is de zorgvuldigheid van het levensveld in jezelf wat niet op zoek is naar ‘nep’ of naar ‘waar’, maar wat gewoon zegt “ik moet het wel eerst zelf ervaren vanuit mijn eigen toestemming”.

Dus “Hey, het is al gebeurd, ik word erin meegetrokken”, dat gaat heel snel.

“Hey, nu ben ik erbij en nu gaat ie door mijn eigen ervaringsproces heen, nou is het echt”.

Dus er gebeurt iets; het membraan van jouw bewustzijn, daar gaat het bewust doorheen en daarna is het een organische trilling.

MvS (27 juni Zwaanshoek)

Foto: Marike Dijkstra