Schilderij door Therese

AGAINST ALL ODDS… DOORBRAAK

(door Thérèse Jeunhomme) Ik ervaar en voel een boel nieuwe ‘dingen’ de laatste maanden. Dingen die voor mij nieuw zijn, waar ik soms (nog) geen woorden aan kan verbinden, waarvan het aanvoelt dat een hele nieuwe energie zich heeft geopend. Heel bijzonder en vooral mooi en fijn!

Een geheel nieuwe ervaring voor mij was begin december 2020. Een dag of twee na het bezoeken van een expositie voelde ik ’s avonds ‘iets’ gebeuren in mijn longen. Ik kon het niet duiden, want ik kende het (nog) niet, en ik voelde me ook niet ziek en was niet bevreesd. Rustig ben ik gaan zitten en invoelen. Er was iets gaande in mijn longen, en ik kon er geen woorden aan verbinden. Ik voelde wat er gaande was ook langzaam in mijn keel, en bij een uitademing kon ik het bijna proeven. Het was alsof er een projectie in mijn longen was geplaatst, ik ‘zag’ een soort van vlies binnenin. Na dit zo een poosje te hebben gevoeld, gingen mijn longen erg pijn doen. Daarop heb ik een bekrachtiging voor immuniteit in mijn longen gedaan, en het gevoel vloeide volledig weg. Het heeft lang geduurd voordat ik aan deze ervaring iets van woorden kon geven, omdat het voor mij een onbekende ervaring was. Pas een maand geleden kon ik er de volgende woorden aan meegeven: ik voelde een holografische projectie in mijn longen, een situatie die erin werd geprojecteerd. Dit kan ik nu alleen maar plaatsen in de context van Covid.

Mijn zoektocht naar andere woonruimte heeft een volledig uitgewoond en zeer vies tweekamer appartement op mijn pad gebracht. In eerste instantie voelde ik twijfel, ik kan het fysiek niet meer aan om zelf alle klussen te doen. Evenwel voelde ik zo’n krachtige hartskracht binnenin mij stromen als ik die plek visualiseerde, het stroomde en stroomde en ik zwol helemaal op van binnen. Wat ik in mijn geestesoog ‘zag’ is nog het beste te omschrijven als een enorme opening vanuit het midden, volledig open en zonder manipulaties en invoegingen, met aan weerskanten de ‘oude’ energie die uiteen week. Stel je maar Mozes voor met het splijten van de zee. Zoiets dus. Het gevoel dat ik daarbij ervoer was echt een gevoel dat er een enorme doorbraak gaande is, een doorbraak in energie, in trilling, in frequentie, die de oude dichte energie volledig uiteen doet wijken.

Navraag bij iemand in de omgeving die daar woont deed een spontaan ‘oh dit voelt zó goed, dit moet je doen’ uitroepen. En andere mensen die er even zijn geweest om te kijken zeiden allemaal hetzelfde: ‘de energie hier voelt zó goed aan!, hier ga jij heel fijn wonen!’ Dus heb ik gedaan wat ik nog nooit heb gedaan: ik heb heel veel geld geleend van iemand en heb klussers ingehuurd om de woning op te knappen. De transformatie van vies en uitgewoond naar fris, schoon en helder was overweldigend. Het scheppen van iets nieuws middenin een verouderde situatie gebeurde waar ik bij stond. Nu zul je misschien denken: waar heeft dat mens het over? Dat is altijd het resultaat van klussen? Evenwel is het nou net niet dàt. Het is oneindig veel groter. Natuurlijk in mijn eigen persoonlijke leven en aan de hand van deze woonsituatie, maar het beeld dat ik ‘zag’ is het beeld van een nieuwe, vrije, open realiteit, deze keer gerelateerd aan een andere woonplek voor mijzelf. Mijn trilling heb ik vol vanuit mijn hart gegeven om het oude te transformeren naar het nieuwe. Against all odds en dwars door alles heen.

De doorbraak. Het open gaan. Dwars door alles heen. Het uiteen wijken van alle oude verdichte energie. Against all odds en temidden van alle curieuze dingen die gaande zijn in de wereld waarin wij leven. Het is gaande, het is geopend, de weg ligt open. De doorbraak. Against all odds.https://www.youtube.com/embed/Jg_B-QnINXQ?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=nl&autohide=2&wmode=transparent

20210422 Thérèse Jeunhomme

Een gedachte over “AGAINST ALL ODDS… DOORBRAAK

Vertel hoe jij het ervaart