Wiebelend bewustzijn

(door Thérèse Jeunhomme) De hele maand december 2020, en het begin van 2021, lukte het mij niet om in en bij mezelf te komen en te blijven. Gewoonlijk sluit ik mijn ogen, ga naar binnen en floep, ik ben in en bij mezelf en het stroomt door mij heen. Mijn kruin is open en het gouden licht stroomt bij bij naar binnen. In december dus niet. Het voelde voor mij aan alsof er een onzichtbaar ‘doosje’ over mij heen was geplaatst waar ik niet doorheen kon komen. In januari ebde dit gevoel weer weg, en kon ik weer als vanouds en vertrouwd in en bij mezelf komen. Eerder, in januari 2020, ‘zag’ ik hoe er donkere draadjes verbinding maakten met de hoofden van mensen, waardoor ze gedachten ontvingen die niet van hun waren. En daar ook naar handelden.

Individueel en collectief bewustzijn zijn met elkaar verbonden. Zoals individuele lichtkracht trilt in de frequenties van het collectieve bewustzijn, zo trilt het collectieve bewustzijn ook door in de individuele frequenties. Dit inzien, doorzien en waarnemen maakt veel duidelijk over wat er gaande is. Ik noemde mijn ervaring in december 2020 alsof er een onzichtbaar doosje over mij heen was geplaatst. Lang heb ik dit niet anders onder woorden kunnen brengen, tot ik vandaag een artikel las van André Visch. Hij beschrijft de energetische uitwerking van vaccinaties als volgt: ‘Wat mij bij deze gevaccineerden opviel, was dat hun kruinchakra dichtgeknepen werd. (Je kruinchakra is de verbinding met je hogere zelf, je ziel of je essentie. Hoe spiritueler je bent, hoe duidelijker je deze verbinding zult ervaren.) En wat ik energetisch zag en voelde, kwam overeen met de klachten waarvoor bij mij werd aangeklopt, zoals “ik ben mezelf kwijt” en “ik voel me ontheemd”. Iemand die zeer bewust is, zei zelfs “ik ben de connectie met het licht kwijt.” Voor mij is dit zeer zorgwekkend. Mensen met een goede verbinding zijn namelijk over het algemeen liefdevoller naar anderen en hebben meer respect voor de vrije wil van anderen. Want stel je eens voor dat 80% van de mensheid deze verbinding kwijtraakt. Welke druk ontstaat er dan op de mensen die deze verbinding nog wel hebben, omdat ze ervoor gekozen hebben om zich niet te laten enten?’ Lees zijn volledige artikel op de website van Want to know.

Nu kan ik uit eigen ervaring de conclusie trekken dat de hele programmering met betrekking tot angst en vaccineren diep doordringt in het collectieve bewustzijn van mensen. Als individu ben ik ook verbonden met dit collectieve bewustzijn, waardoor ik me in december ‘afgesloten’ voelde. Dit collectieve afgesloten bewustzijn kan ik ook waarnemen in het gedrag van mensen. Mensen die zich ineens tegen mij keren, mij voor complotdenker uitmaken, en vele vriendschappen zijn voor mij afgesloten. Ik neem hun gedrag waar, de boosheid in (de zwarte pupillen van) hun ogen, de (voor)oordelen die ze uiten, de afgescheidenheid die hierdoor wordt gecreëerd. De hele programmering draait om het bestendigen van deze afgescheidenheid binnen het collectieve bewustzijn. Wij en zij, dualiteit op zijn hoogtepunt, en kuddegedrag van het collectief oogsten.

Ik weet en begrijp hoe moeilijk het kan zijn om in deze tijd van leven keuzes te maken die niet voldoen aan de opgelegde wetten van de kudde en de vermeende afgescheidenheid die hieruit volgt. Wiebelt jouw bewustzijn hierover ook? Dan is dat alleen maar iets goeds, want jij kunt zelf aan (innerlijk) onderzoek gaan doen en de huidige tijd van leven is de grootste en meest directe uitdaging om nu eindelijk eens die stap(pen) te gaan zetten. Niets moet, laat ik daarover duidelijk zijn. Ik heb geen belang en geen oordeel over (keuzes van) anderen. Ieder mens op aarde gaat met deze ontwikkeling in bewustzijn en verruiming van perspectieven van aardse en universele realiteiten te maken krijgen. Jij bent een soeverein mens en jij hebt het recht om jouw zelfstandige denken en voelen te verruimen met nu nog wellicht nieuwe, maar voor iedereen bestaande (nog onbekende) vormen. Nu, of de komende 10.000 jaar. Wil jij een open en respectvol (wandel)gesprek hierover, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via vloeibare.liefde@gmail.com. Ik loop liefdevol een stukje met je mee, zonder eigen belang en zonder (voor)oordeel