Overstijg de rumoer in jezelf!

(MvS)  Er worden in de werkelijkheid waarin jij leeft hele grote technieken ingezet waardoor mensen iets doen wat niet plezierig is, dat wordt echt georkestreerd, waarbij de persoon die dat doet daar zelf niet eens bij betrokken is maar het wordt wel via degene uitgespeeld om te zorgen dat jij een mening krijgt over diegene en dat je daardoor niet meer de liefde kunt voelen voor wie dat is als mens.

Dat je niets anders kunt doen dan reageren tegen die vervelende persoon. Die dwarse-altijd-beter-wetende-irritante-overheersende-rol, terwijl daar binnenin nog steeds de kern is. Snap je?

Dan wordt die rol letterlijk in je hologram gepresenteerd. En dan is het levensgevaarlijk voor jouw bewustzijnswezen om te gaan reageren op die rol. En dan is het nog erger als je slecht gaat praten over de persoon van die rol.

Wat gaat er gebeuren als we gaan praten en roddelen en we gaan dat informatieveld helemaal voorzien; De hele bibliotheek en bij elke gedachte die we gaan inzetten, zullen er 20 volgers komen die dat ook vinden. Dat zijn de agenten van het labyrint en uiteindelijk zijn we dat zelf.  We worden ingezet, geschaakt, in dit hele systeem van denken.

**************

Er zijn andere krachten en ontelbare beschavingen die ook in de kosmos leven en uit allerlei lagen en windstreken komen. Uit allerlei andere sterrenstelsels komen coördinators en hologrammen van het universum die dit allemaal weten en deze afschuwelijke situatie kennen en zichzelf inzetten om hier een plek in te nemen, als wezens die van zichzelf weten dat zij nimmer de kracht van het leven kwijtraken.

Dat zijn wezens, mensen of niet-mensen, die weten dat in het hele proces van de draconische krachten (die worden uitgezet door de draconiërs en onder dat bewind zitten er allerlei andere intelligenties) er mensen en niet-mensen zijn die weten dat ze binnen die krachten (als ze zichzelf daaraan blootstellen) momenten zullen kennen dat ze niet meer weten wat hun oorspronkelijke taal is.

Zij weten dat uit de kronieken van de grote oorlogen en de termiet die er is. Die we hier op de aarde zien als oorlog en ook verwoesting speelt in de kosmos.

Zij weten dat er kansen aanwezig zouden kunnen zijn in die momenten (die er kunnen zijn) dat zij vergeten wat de taal van het leven echt is. Waar het omgaat. Toch gaan ze, omdat ze weten dat er momenten zullen zijn. Ze weten ook dat er momenten zijn waarin zij zichzelf wel kunnen voelen. Ze weten dat ze alle rumoer en de termiet in zichzelf moeten overstijgen, dat ze dat ook kunnen en dat ze dat ook doen. Dat is dus de mensheid die op dit moment hier aanwezig is.

Bron: Educatie Bewustzijnsverruiming Baarn 1-3

2 gedachtes over “Overstijg de rumoer in jezelf!

Vertel hoe jij het ervaart