Wat is kwantum mechanica in de oorspronkelijke wereld?

Geen artikel, meer een vraag: Martijn vertelde heel recent over kwantum mechanica en kwantum fysiologie en gaf een voorbeeld van 40 afzonderlijke kastenbouwers. Ik ben heel benieuwd naar hoe iedereen het ziet. Wat zou het kunnen betekenen? Je zou het in “reacties” kunnen opschrijven, als je ingelogd bent. Als experiment. (Lukt het niet in te loggen, kun je ons een bericht sturen via contactformulier, dan kunnen we het proberen samen op te lossen).

Kwantum mechanica en 40 kasten

We hebben het vorige keer gehad over wat God is, we hadden het over epigenetica en over de experimenten, die wereldwijd zijn gedaan. …

Missing link in kwantum genetica, kwantum fysiologie. Waar gaat het eigenlijk allemaal over? Wat IS dan kwantum fysiologie en kwantum mechanica, wat is dat? Waar gaat het over, heeft het betrekking op deze wereld?… Wat is kwantum mechanica in de oorspronkelijke wereld, bestaat het daar wel? … Zo werkt dat, we leggen kruispunten met elkaar.

  • Wat is kwantum mechanica in de oorspronkelijke wereld?

Als je kijkt naar wat kwantum mechanica hier is, dat er velden reageren op de diepste …, dat er verschillende velden zijn, en dat je dus ook “onder het toezicht staat” van die velden. Voor de velden überhaupt om te kunnen reageren maken het dat er keuzes nodig zijn en dat je kiest je sporen, die daar eigenlijk al klaar liggen. Maar in een werkelijkheid, waar dat helemaal niet is, waar er geen script is, is dat niet zo. Dat zijn hele andere wetten, dat is de doorgang, waar we nu doorheen gaan. Kwantum mechanica, kwantum fysiologie hebben we eigenlijk nodig om daar vanaf te komen, zo is het. Dus we moeten eerst goed spreken in onszelf en ook goed doorgronden wat het allemaal is. En of de ware Christus opstaat in het moment waarin je keuzes maakt. Dus wordt er een bepaalde afstemming als coalitie op deze Aarde, met elkaar, in bewustzijn zien waar we eigenlijk mee bezig zijn.  

Als je een bouwtekening voor je neus krijgt en er ligt allerlei materiaal om de kast te bouwen en je bent met veertig mensen, dan bouwt iedereen de kast op net iets andere tempo en net een andere logica. En het eindigt met, als het op z’n pootjes terecht komt van die kast, dan staan er dus veertig kasten. Je bent eigenlijk veertig keer een kast aan het bouwen ieder op eigen manier, maar het is helemaal niet nodig. Dat is wat we in oorspronkelijke wereld doen, in de vrije wereld. Daar doe je dingen niet voor jezelf..

3 gedachtes over “Wat is kwantum mechanica in de oorspronkelijke wereld?

  1. Reactie 3: Ja dat is die 1% die in ons aan staat waardoor we een innerlijk weten in ons dragen over wat (samen)leven werkelijk is.
    Het bewegen naar samenkracht ontstaat in de samenballing van energie/informatie via ons als we ons allemaal gefocust afstemmen op onszelf, op de aarde en de natuur en via ons hart verbonden zijn met andere meewerkende allianties.

  2. Rectie 2: Dank voor het delen van jou inzicht… Het legt iets erbij, en ja, een stukje heeft meer duidelijkheid en een ander stukje is nog vloeibaar, veel vragen. Over hoe het is met het doorgang naar samen van de staat van schijnbare afgeschijdenheid. Het voelt zo, dat ik, jij, velen van ons de staat van samenwerking al vaker hebben ervaren. Als het hart voelt, ontvlamt, dan is het “normaal” om verbinding te ervaren. Bij diep weten ook, zo voelt het… En ja, met het creëren, daar zou er meer samen- ervaring kunnen komen…Misschien dan hoeft niemand te zwoegen om in zijn eentje de kast in elkaar te zetten….

  3. Reactie 1: Hmmmmm, ik merk dat het niet eenvoudig te duiden is voor mij. Zoals ik het oppak is dat in de Oorspronkelijke wereld wij allemaal instant weten, ervaren wat een ander krachtwezen creëert waardoor ik het wiel niet meer uit hoef te vinden en voort kan gaan op die creatie als ik dat zou willen. Alle opgedane kennis ligt open en is voor iedereen bereikbaar. En je creëert dus, zoals Martijn deelt, niet voor jezelf. je houdt de informatie niet voor jezelf, maar het is overal aanwezig en je creëert in het belang van het grote geheel.
    In de Matrix hebben we te maken met kwantum fysica, en de gecontroleerde velden waar we dus, ieder voor zich, keuzes moeten maken om het veld te laten reageren op onze keuze. En kunnen we dus niet gebruikmaken van de creatie die een ander heeft neergezet. Heeft te maken met dat we allemaal ons eigen hologram hebben en wij onszelf ervaren als losstaand van de ander? En waar we nu met elkaar naar toe aan het weven zijn is dat we met de kwantum fysica als tool ieder voor en in zich keuzes maken om die samenkracht mogelijk te maken, wat Martijn beschrijft als afstemming van coaltie op deze Aarde, om openingen in deze gecontroleerde velden te creëren waardoor we uiteindelijk los kunnen komen en terug kunnen keren naar de Oorspronkelijke Wereld waar kwantum fysica geen rol meer speelt.
    Nou ik moet eerlijk vermelden dat ik er een draai aan heb gegeven waarvan ik niet weet of die wel zo kloppend is en of het jou iets verduidelijkt.

Vertel hoe jij het ervaart