Site pictogram Brongenoten

Wat is kwantum mechanica in de oorspronkelijke wereld?

Geen artikel, meer een vraag: Martijn vertelde heel recent over kwantum mechanica en kwantum fysiologie en gaf een voorbeeld van 40 afzonderlijke kastenbouwers. Ik ben heel benieuwd naar hoe iedereen het ziet. Wat zou het kunnen betekenen? Je zou het in “reacties” kunnen opschrijven, als je ingelogd bent. Als experiment. (Lukt het niet in te loggen, kun je ons een bericht sturen via contactformulier, dan kunnen we het proberen samen op te lossen).

Kwantum mechanica en 40 kasten

We hebben het vorige keer gehad over wat God is, we hadden het over epigenetica en over de experimenten, die wereldwijd zijn gedaan. …

Missing link in kwantum genetica, kwantum fysiologie. Waar gaat het eigenlijk allemaal over? Wat IS dan kwantum fysiologie en kwantum mechanica, wat is dat? Waar gaat het over, heeft het betrekking op deze wereld?… Wat is kwantum mechanica in de oorspronkelijke wereld, bestaat het daar wel? … Zo werkt dat, we leggen kruispunten met elkaar.

Als je kijkt naar wat kwantum mechanica hier is, dat er velden reageren op de diepste …, dat er verschillende velden zijn, en dat je dus ook “onder het toezicht staat” van die velden. Voor de velden überhaupt om te kunnen reageren maken het dat er keuzes nodig zijn en dat je kiest je sporen, die daar eigenlijk al klaar liggen. Maar in een werkelijkheid, waar dat helemaal niet is, waar er geen script is, is dat niet zo. Dat zijn hele andere wetten, dat is de doorgang, waar we nu doorheen gaan. Kwantum mechanica, kwantum fysiologie hebben we eigenlijk nodig om daar vanaf te komen, zo is het. Dus we moeten eerst goed spreken in onszelf en ook goed doorgronden wat het allemaal is. En of de ware Christus opstaat in het moment waarin je keuzes maakt. Dus wordt er een bepaalde afstemming als coalitie op deze Aarde, met elkaar, in bewustzijn zien waar we eigenlijk mee bezig zijn.  

Als je een bouwtekening voor je neus krijgt en er ligt allerlei materiaal om de kast te bouwen en je bent met veertig mensen, dan bouwt iedereen de kast op net iets andere tempo en net een andere logica. En het eindigt met, als het op z’n pootjes terecht komt van die kast, dan staan er dus veertig kasten. Je bent eigenlijk veertig keer een kast aan het bouwen ieder op eigen manier, maar het is helemaal niet nodig. Dat is wat we in oorspronkelijke wereld doen, in de vrije wereld. Daar doe je dingen niet voor jezelf..

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar