Schepper van portalen —> Aangaande ’21 december’

(door Yinthe) Een vrouw die ik al jaren ken verteld me deze ochtend hoe zij een artikel doorgestuurd heeft gekregen over 21 december en dat wat staat te gebeuren heeeeeel bijzonder zal zijn.
Er zullen poorten openen leest ze in het artikel en of ik daar iets over weet.
Ik vertel haar openhartig dat ik geboeid ben door het NU en niet door voorspellingen die gedaan worden over gebeurtenissen en over datums die aanstaande zijn.
Ik deel met haar over mijn zeer bewuste keuze om mijn gevoelens niet te laten aansturen en te laten manipuleren door buiten zintuiglijke voorspellingen over gebeurtenissen die op handen zouden zijn
Niets in deze wereld is wat het lijkt.
Het is een bewuste keuze om mijn gedachten niet uit te laten gaan naar vermeende voorspellingen omdat ik er niet voor kies om de scheppingskracht IN mij te laten stromen naar voorspellingen gebaseerd op oude manieren van denken waarbij we de verantwoordelijkheid niet nemen en de kracht uit handen geven.
Het zijn niet de ‘handen’ van astrologen of planeten, lichtmeesters, engelen of hoogstaande spirituele of religieuze leiders waarin ik het lot van de mensheid laat rusten.
Hier en NU neem ik Zelf de verantwoordelijkheid vanuit de scheppende vermogens in mij als mede schepper van het Leven en schuif deze verantwoordelijkheid niet af op iemand of iets buiten mij Zelf.
Alles word gedaan om de herinnering in het menselijk bewustzijn te blokkeren die ons doet laten Her-inneren dat WIJ zelf van origine mede scheppers ZIJN.
Daarom word ons binnen deze kunstmatige wereld geleerd dat alles buiten onze eigen kracht om geschapen word en wij zelf nietige schepselen zijn.
Het moment is aangebroken dat we als Mensheid moge bekennen dat alle aannames van de van buiten af aangereikte informatie en het geloof in Machten buiten onszelf en in voorspellingen ons ver van onze Oorsprong vandaan geleid heeft.
Het heeft ertoe geleid dat we ons de wetten voor laten schrijven in plaats van te leven naar en vanuit de goddelijke natuurwetten.
Wachten op speciale happenings en portalen die geopend zullen worden op een bepaalde datum in de tijd is geloof toekennen aan tijd en bijhorende datums die NIET bestaan omdat enkel de kosmische adem van NU waarheid Is.
Wachten op dergelijke events is wederom het ONT-krachten van de innerlijke levens Kracht.
WIJ zijn het Zelf die Hier en NU in staat zijn om portalen te scheppen en te openen vanuit wie Wij van Oorsprong Zijn.
Als wij wezenlijk aanwezig zijn zullen wij precies VOELEN wanneer een portaal tot schepping mag komen, je zult het weten en je zult het doen zonder enige aarzeling.
Dat we dit niet meer doen is omdat we vergiftigd zijn met valse denkbeelden en overtuigingen die bewust in ons bewustzijn zijn geplaatst zodat wij onze wezenlijke kracht niet zullen inzetten.
Naast dat laten we ons maar al te makkelijk afleiden door allerlei onzinnigheden die niets van doen hebben met wie wij werkelijk zijn.
Laten we de Kracht in ons zelf NU tot leven wekken door daadkrachtige vastberadenheid om te leven vanuit innerlijk weten en voelen zodat we Samen de Oorspronkelijke aarde weer zullen Beleven.
NU is het moment en niet 21 december of welke andere voorspelde datum dan ook.
JIJ en WIJ Zijn NU
❤️

Geschreven door Yinthe