THE CRACK IN THE WALL

(door Thérèse Jeunhomme)

‘It’s all related. It’s a very, very big picture, and broad timeline.’

James Mahu

Achter het wereldwijde gordijn van Covid 19 is een heleboel gaande. De door mensen gevoelde angst voor ziekte en dood door een virus, de wegens gebrek aan sociaal contact ingevoerde geavanceerde technologie met mindcontrol (smartphone, neuralinktranshumanisme), het nog dieper en steviger verankeren van machteloze angst. Om maar eens wat te noemen. Het doorzien en inzien van deze intense systematische controle-verankering in de mensheid kan heel helder voor een andere perceptie van onze werkelijkheid leiden. Vooropgesteld dat je hier zelf de moeite voor doet. Verandering is lastig voor ieder mens. Voor zover ik het heb kunnen constateren in mijn leven, houden mensen in het algemeen niet van verandering. We willen vasthouden aan wat we (menen te) kennen en weten, en als je dit los laat voor iets nieuws, voor iets anders, voor een andere manier van leven, denken en voelen, dan komt er al gauw paniek en angst om de hoek. Want ‘dat nieuwe’ heb je nog niet eerder ervaren, dus je weet vooraf niet hoe dit precies zal zijn. Die massale energie die geen verandering wil of durft toe te laten, kan heel lang duren. In lineaire tijd. Voorbereiding is bereidheid om te veranderen, en het is een gebrek aan angst om een ​​volledig nieuw paradigma te omarmen, en net zo goed om het oude los te laten.

Mensen zijn keigoed in het roepen van allerlei gedachtenspinsels op sociale media, in kranten, op teevee, op straat en tegen elkaar. Mijn mening is belangrijk! Ik heb gelijk en jij niet! Terwijl de grote massa zich niet eens bewust is waar die gedachtenspinsels vandaan komen. Zijn al die gedachten wel van jou? Of word je aangestuurd door onzichtbare draden die jou dit ‘influisteren’? Alleen dit is al een heel onderzoek waard.

Sinds een jaar of twintig download ik via mijn hogere zelf en mijn kruin informatie van (buitenaardse) bron. Tot aan 2007 was mijn lijflied ‘Alien‘ van Atlanta Rhythm Section. Dit door mij bewust gevoelde contact gaat alweer wat langer terug in de tijd, sinds de jaren ’80. Het gaf mij destijds vooral een verbindend ‘familie’ gevoel, en bezorgde mij tegelijkertijd nog diepere gevoelens van vervreemding in deze wereld. Het spoorde mijn innerlijk aan om uitgebreid en diepgaand te gaan onderzoeken hoe het nou eigenlijk allemaal in elkaar steekt hier en waarom alles is zoals het is op Aarde, en waarom mensen zijn zoals ze zijn en doen wat ze doen. Wat een bijzondere en waardevolle reis, die ik nog steeds bewust beloop.

Download

Wellicht is een goede vraag om hier te stellen of jij liever wilt blijven voortleven in deze holografische misleiding en manipulatie ‘in een menselijk lichaam dat door God zal worden gered en naar de hemel zal opstijgen en rondhangen met engelen die harpen tokkelen? (JM)’ Dat hele idee is weerzinwekkend als je inziet en doorziet hoe ingenieus de misleiding en manipulatie van onze holografische realiteit in elkaar is gezet. Of je kunt gewoon zeggen dat het allemaal een grote illusie is, inclusief het idee dat we oneindige wezens zijn, en dat je klaar bent als je sterft. Jij hebt een keuze en jij kunt onderzoek doen naar wie jij werkelijk bent. 

Ik nodig jou van harte uit om eens uitgebreid de tijd en de rust te nemen om de vijf interviews met James Mahu te lezen en in jezelf op te nemen. Lees alle 5 interviews en doorvoel diep van binnen op welke wijze wij zijn gemanipuleerd en hoe en waarom ons bewustzijn is gekaapt door wezens die de holografische deceptie waarin wij al duizenden jaren leven hebben gecreëerd. Wellicht schokt al deze informatie jou, of leg je de interviews weg en verklaar je mij voor gekkie. James Mahu vertelt over het oorspronkelijke ras, over manipulatieve buitenaardse rassen, over tijdlijnen, over geavanceerde technologie voor tijdreizen, over ACIO en de Labyrinth Group, over DNA, over onze creatiekracht, over transhumanisme en nog heel veel meer. In mijn beleving geven deze interviews een beeld als een eerste stap in het voorleggen van het maken van keuzes. Ik nodig je uit om alle informatie te lezen omdat jij belangrijk bent, en omdat jij nodig bent. De mensheid kan alleen door de ‘crack in the wall’ gaan als er voldoende volume in het bewustzijn van fysieke mensen is bereikt. Als je deze opening in de muur van holografische misleiding en manipulatie gaat zien en voelen, wordt de muur steeds zwakker en kwetsbaarder, en bij voldoende massa van bewust zijn kan de muur vallen. Deze ‘crack in the wall’ (links boven op onderstaande foto) toonde zich in het allereerste abstracte schilderij dat ik ooit heb gemaakt in 2009. Ik herkende het direct en benoemde het ook zo. Daar kunnen wij doorheen, om bewust, collectief en vrij onze ware essentie op deze prachtige blauwe planeet terug te nemen. Vrij van manipulatie, mis- en afleiding, vrij van (technologische) controlesystemen, en vol in ieders eigen gouden lichtkracht, vanuit saamhorigheid, gelijkwaardigheid en liefde zonder eigen belang. Zoals wij waren, en weer zullen zijn. Het is een ‘long read’, en vooral een ‘very, very good read’. And it’s all up to you. 

THE CRACK IN THE WALL | KIJKEN MET JE HART – QUANTUM ART (wordpress.com)

Vertel hoe jij het ervaart