SCHEPPING IS IETS HEEL KRACHTIGS

Binnen schepping bestaat geen zachtzinnigheid. Er is geen gradatie van dat je schepping voorzichtig kan aanzetten of kunt benaderen, een klein beetje kunt doen of de kracht van schepping, dat is ook één van de redenen dat buitenaardse super beschavingen zich niet zo openlijk o.a. hierdoor zich manifesteren, omdat de kracht van schepping zo krachtig en confronterend is  en de energie is zo sterk en als wij nu kijken naar wanneer is energie nu werkelijk opgelost in ons systeem. Werkelijk opgelost , dan kunnen we ons de vraag te stellen, durven we het wel op te lossen! Want door te durven op te lossen is er ook echt actie nodig. Echt actie! Je kunt niet naar je DNA kijken en daar de broncodes zien van je ouders, van je vader, en zoveel voorzichtigheid en liefde betrachten, dat je op je tenen naar het DNA gaat kijken en dat je tegen je DNA gaat zeggen: ‘Nou, ik wil jou eigenlijk wel heel graag hier weg hebben, maar ga ik ook doen, maar ik doe wel heel voorzichtig want….ik wil jouw vader- lief of niet – beschermen. Ik wil zo liefdevol, zo zacht, maar ik meen het wel, dus je gaat nu weg.’ Dan is deze energie hierachter niet krachtig.

Want er is maar één regel in de schepping , de schepping zegt: ‘Besluit het’!

Verder ligt er helemaal geen oordeel op van hard of zacht. Het is een heel krachtig besluit. Denk aan iets in je leven dat je zat bent! Ja, Wanneer komt de grootste kracht van de mens naar boven, als er maximaal besluit word genomen en dan is het ook afgelopen. Dan moet het wel héél bijzonder zijn als dat terug draait.

Als je dan ook nog je persoonlijkheid aan de kant kan zetten en je gaat kijken kan het zelfs zijn dat je wezen zegt: nee, het is klaar.  Zo krachtig is een besluit!

Dan heb je dan leiderschap getoond in je creatie. Leiderschap ontstaat in een besluit. Niet anders  en niet vanuit je persoonlijkheid. Belangrijkste in ieder geval dat je beseft, dat je menselijke ervaring hebt en dat je gewoon voor durft te stellen, dat je dus niet die persoon bent. Daarom is die voorstelling zo belangrijk. Als jij voorstelt, dat de natuur de grootste en krachtigste inspiratiebron is, dat je uit een wereld komt waar volledige harmonie is, waar gelijkwaardigheid normaal is, niet bijzonder. Wij vinden dat nu heel bijzonder: gelijkwaardige wereld, daar verlangen wij naar. Andere wezens denken van: mmm, dat je daar naar verlangen moet. Volkomen normaal, maar wij leven in deze werkelijkheid als jij durft voor te stellen met een wereld in harmonie, gelijkwaardigheid en samen leven, dat het niet eens bijzonder is maar het systeem waar alles functioneert en er is geen onderscheid. Je ziet de natuur, je voelt je verbonden met de natuur. Als je dat kunt voorstellen en dat je uit één van dat soort werelden zonder te weten, ja daar kom ik vandaan, je kunt het voelen en als je dit gevoel naar voren laat komen in je persoonlijkheid, dan voel je dat die persoonlijkheid kleiner wordt….plek maakt voor het grote fonds bewustzijn en vanuit die rol, vanuit die perceptie ga je aan de slag.

Dan kijk je ook niet meer met de ogen van je persoonlijkheid. Dat kun je wel in zo’n groep gaan oefenen met elkaar, maar dat is iets wat je thuis op je eigen manier gaat ontdekken.  De ene keer gaat het wel en de ander keer gaat het niet: ‘Potverdorie, waarom lukt het nou niet?’ Als het mij niet lukt en ik er op dat moment niet bij kan komen, dan weet ik dat ik teveel lichamelijke energie heb. Dat weet ik, en dan moet ik gaan fietsen, of zit ik op de … op de hometrainer in dit geval.

Bron: MvS