Het Lichaam – inzicht en bekrachtiging

Eventjes uitlichten dat stuk aandacht bij het lichaam en het besef inladen, wat dat lichaam is. Dat we daar nog even met elkaar doorheen lopen. Ook in een soort zelf-bekrachtiging, focus-moment.

Het is een hele speciale situatie waarin we verkeren in deze wereld dat je als een autonoom krachtige menselijke bewustzijn aanbelandt bent in een andere lichaam, dat je in dat lichaam volledig autonomie vanuit jouw bewustzijn in dat lichaam terug wil brengen, dat je zuiver kunt zijn, om vervolgens te ontdekken dat dat lichaam geprogrammeerd is, dat een heel groot deel van de frequenties die daar zijn niet binnen kwamen en nu ineens kunnen binnen stromen omdat je organische menselijke bewustzijn er aandacht op zet. En vervolgens opent het zich en er komt een soort ontmoeting, samenwerking met de kracht, de levenskracht, komt tot stand. En dan pakken we ook tegelijkertijd onze oorspronkelijke missie weer op, we brengen het leven binnen. We brengen het leven binnen in het lichaam, via het lichaam, in dit veld, maar je ervaart het zelf ook. Je wordt er zelf ook, in het lichaam wonend, heler van, rijker van, completer van, en dit zijn alleen nog de aanzwengelingen, dit zijn aanzwengelingen van het informatieveld. En ineens gaat die draaien als een stoommachine gaat die ineens doordraaien. En ineens merk je dat er een tik wordt uitgedeeld uit het veld zelf, zo van: Hey, jij zet hem nu niet aan, maar ik ben al aan. En dan komt er een reactie zonder dat je hem zelf inleidt. Dus dat is het aanzwengelen.

Ik vind het een unieke situatie waarin wij leven en we leven in een soort omgeving waar zo veel hapert, en dat wij met elkaar daarin onze oorspronkelijke vermogens weer terug kunnen brengen door gewoon aan te wijzen. Aan te wijzen, hier aandacht op zetten, daar aandacht op zetten. En bij het ene aandachtsveld heb je gewoon meer betrokkenheid voelbaar, dan bij het andere. En dat het ook gewoon zo is, dat je snapt oh ja, dat is nu op dit moment zo, geen oordeel over jezelf dat je iets niet kunt voelen. Maar dat je voelt, nou ja in deze situatie is dat nu gewoon zo, het is oké. In de andere situatie heb je ineens veel betrokkenheid (goh, het zou toch niet komen, omdat ik deze persoon veel leuker vindt, eh?) Dat dat gewoon weg kan. Dingen zijn even zoals ze zijn en door die beweging merk je vanzelf dat het uitbreidt.

Laten we met elkaar kijken naar het lichaam in onszelf. Rechtstreekse uitnodiging en aanwijzing met elkaar in het veld naar de kracht, naar andere intelligenties om aanwezig te zijn, om aanwezig te zijn in dit moment. Dus we nemen goed plaats, beweeg je voeten en tenen maar eens eventjes, dat je voelt – dat is het onderkant van het lichaam. De rest van het lijf, de benen, je lichaam gewoon zo boven, oké.

Neem plaats in je hoofd, je zit tussen je oren in, dit is mijn linker en mijn rechter oor, ik zit aan de binnenkant van mijn ogen. Als ik mijn ogen open kijk ik recht naar buiten, oké, in die verdieping zit ik, ja. Je voelt je kaaklijn, je hals, je borstbeen. En op de plek waar je hart zit, de omgeving, de plek van je hart, die kun je aanvoelen dat je bewust bent van waar het is. Desnoods leg je je hand op, dat je die plek nog eventjes benadrukt. En zo zit je in het lichaam en het gaat het om een stuk inzicht in onszelf.

Breng eerst je aandacht bij dat lijf, dat je je bewust bent dat dit lichaam er is………………… Dus je voelt je linker oog, je voelt je rechter oog, je voelt je neus, je kin……… je voelt je achterhoofd, je voelt je beide schouders, achterkant, je rug, je buik en ook de dingen die jij kunt voelen, die ik niet opnoem. Zo voel jij …. je lijf. Sommige stukken voelen heel ontspannen en er zijn ook stukken, die voelen anders………. En sommige mensen kunnen waarschijnlijk ook voelen, dat er wel eens wat verkramping ergens zit en spanning. … En vervolgens brengen we het inzicht naar dat het fysieke lichaam een samenballing is van allemaal trillingen ….. afkomstig uit alle hoeken van een kwantum-wereld, opgebouwd uit alle al reeds aanwezige frequenties en geconstrueerd ooit door een andere intelligentie……….. En weer later gemanipuleerd door andere intelligenties om alle kosmische intelligenties en trillingen niet in het lichaam te laten binnenkomen. We brengen onze aandacht en dus, feitelijk, de command, dit is een command, vanuit het hart, dat het lichaam niet ons eigendom is, nog is het bezit van iemand anders. We brengen het inzicht, dat het opgebouwd is van oorsprong uit alle trillingen ….. uit alle velden ………… en dat levensveld van oorsprong ook het lichaam is. En jij woont daar op dit moment midden in. Alle mogelijkheden dat andere vibraties, alle mogelijkheden dat andere en alle intelligenties frequenties doorzetten, dat het lichaam dat ontvangt, dat het open staat op elke manier, alle mogelijkheden vallen allemaal OPEN. En alle deuren en alle gangen openen zich rechtstreeks naar alle intelligenties. Dit is de command waar de mens voor staat… Dit is de beslissing die wordt genomen diep in het hart… Dit is een boodschap, die rechtstreeks wordt uitgezonden, recht in het hart en in het aangezicht van elke intelligentie…… Ik bewoon dit lichaam, het is niet van mij, nog van een ander. Het lichaam is een samenballing van de Force, de Kracht, de Kosmos, de intelligentie van alle wezens. Dit is wat ik weet, dit is het inzicht, wat ik in mij draag en het frequentieveld hiervan is actief….. Wanneer ik mij aandacht schenk, wanneer ik iets aanwijs of markeer, markeer ik dat voor de hele kwantum-wereld. Het wordt in dat moment toegang verschaft aan alle intelligenties. Laat de Force in elke cel wat ik aanwijs stromen… Dankbaar dat het op dit moment haar intrede doet. Dit inzicht dragen we in ons. Dit inzicht is aanwezig.

(Bron: Martijn van Staveren, TT d4)

(English translation of this article on the forum: https://brongenoten.nl/forums/topic/english-body-awareness-and-affirmation/ )

Vertel hoe jij het ervaart