Verbinding met het BewustZijn

(door Henny) Meer en meer voel ik heel subtiel door alles heen de totale verbinding met het BewustZijn dat ook ik ben. Het totale bewustzijn van al de wezens met elkaar. Het is vaak gezegd. Ik heb het vaak gelezen. Nu ga ik het voelen. Heel subtiel ga ik het ervaren….. Nu ik mijn praktijk aan het leeghalen ben en de BewustZIjn sessies in de natuur als nieuw speerpunt (ik gooi mijn speer in Gaia) aan het doorvoelen ben, ervaar ik de vrijheid van het totale potentieel dat er ieder moment is. Ik realiseer me zeer dat dit komt omdat ik een deur bewust dicht gedaan heb. Omdat dit goed voelde voor mij. Zonder met de uitkomst/toekomst bezig te zijn. Zonder angst. Pas dan gaan er andere deuren open. Nee, die deuren vliegen eruit! Alles ligt open in het NU!

Vertel hoe jij het ervaart