OPENHARTIG INTERVIEW MET VOORMALIG VN-DIRECTEUR

(DVM-TV) Reiner Fuellmich interviewt ex-VN topman Călin Georgescu uit Roemenië, die een boekje open doet over de macht van de oligarchen over de VN, via het WEF (World Economic Forum) en hoe deze instanties volledig de hele wereld hebben overgenomen. Uit onvrede over de weg naar transhumanisme, oorlogen, pandemieën etc. die ze daar creëren heeft hij de VN verlaten. Hij praat vanuit zijn eigen jarenlange ervaring over alles wat er nu in de wereld gebeurt en dat we hard op weg zijn naar de transhumanistische agenda alsmede wat wij hier (NU) nog tegen kunnen doen.

Dit interview is de moeite waard om te bekijken en daarom hebben wij het vertaald en ondertiteld. Zie verder: https://dvm-tv.com/nl/archives/1156

Openhartig interview met voormalig VN-directeur (NL subs) (bitchute.com) (1:04:22)

Vertel hoe jij het ervaart