Frequentie-prognose van lee voor 2023

2023 fungeert als een brug tussen de 3D- en 5D-realiteit. Individuen zullen het hele jaar door dit collectieve portaal doorlopen. Dit is de tijd waarin de individuele persoonlijkheid van het ene wereldbeeld in het andere verandert.

  Het lijkt alsof een massa mensen zich op één oever heeft verzameld om een ​​smalle brug over te steken die slechts plaats biedt aan één persoon. En degenen die zich bij de ingang verdrongen, maken ruzie, zweren en vloeken, terwijl ze discussiëren of het de moeite waard is om door te gaan. En als iemand weggaat, proberen ze hem terug te roepen en na te schreeuwen naar degene die niet terugkeert.

  Aan de andere kant zijn degenen die al zijn overgestoken – ze strekken hun handen uit om deze overgang te helpen overwinnen, begroeten en omhelzen iedereen die binnenkomt.

  Het resultaat is dat het ene deel van de mensen in chaos en verwarring verkeert, het andere in liefde en harmonie. Degene die de plaats van liefde heeft bereikt, begint zich te verbazen over het feit dat hij zo’n wereld nog niet eerder heeft gezien. Hij zal nooit meer terug willen, hoe hij ook wordt genoemd en overtuigd door degenen die in de 3D-realiteit zijn gebleven.

  Het komt erop neer dat er al een nieuwe realiteit is gebouwd, die bestaat en die actief is in de collectieve trillingen van de hele beschaving van de aarde. 2023 is een individuele aanschakeling in deze realiteit.

  Mensen kunnen dus een extreem contrasterende ervaring verwachten. Maar dit is geen heen en weer schommelen, het is meer alsof je een luxueus SPA-hotel binnenstapt na lang schokken op een hobbelige weg. En je checkt in om daar te blijven, nooit meer terug te keren naar de ervaring van dat moeilijke pad dat je moest overwinnen.

  Maar nu zult u moeten wennen aan het prachtige uitzicht vanuit uw appartement en een nieuwe, nog nooit eerder vertoonde levensstijl.

  In de collectieve trillingen van het jaar zullen “derde krachten” zich manifesteren. Ze vertegenwoordigen de hierboven beschreven brug. Deze krachten zullen fungeren als een soort ondersteuning die verschillende conflicten oplost. Dat wil zeggen, wat hopeloos en compromisloos lijkt, zal plotseling een oplossing vinden. In eerste instantie lijkt het erop dat dit een tijdelijke oplossing is, maar daarna wordt het een springplank voor radicale verandering.

  “Derde krachten” kunnen zich letterlijk manifesteren in de vorm van een alliantie van verschillende landen, maar ook in de vorm van natuurlijke of zelfs kosmische verschijnselen, revolutionaire bewegingen, nieuwe partijen of het ontstaan ​​van voorlopige regeringen binnen één land. Voor sommige individuen kan dit buitenaardse deelname zijn.

  Over het algemeen zal de hele wereldpolitiek dit jaar radicaal veranderen, juist vanwege de invloed van deze “derde krachten”. Zij die klaarblijkelijk uit het niets verschijnen, zullen een belangrijke invloed op de wereld hebben.

  De veranderingen zijn al begonnen en al in januari zullen ze de eerste ronde van hun bestaanscyclus lanceren. Tegen het einde van maart zullen ze een merkbare verschuiving creëren als onderdeel van de voltooiing van deze cyclus. Eind juni zullen de derde krachten het hoogtepunt van hun invloed bereiken, waarna de collectieve realiteit zal worden gevolgd door een cascade van onherroepelijke gebeurtenissen die het aanzien van de beschaving zullen veranderen.

  Tegen november zullen de zaken beginnen te stabiliseren en kalmeren, waardoor mensen de kans krijgen om rond te kijken en erachter te komen waar ze zijn. Over het algemeen zal de hele mensheid, inclusief mensen in gesloten landen als China en Noord-Korea, een andere wereld zien. Iedereen zal beseffen dat er geen terugkeer meer is. Vanaf dit punt zal het portaal van de overgang naar de 4e dichtheid beginnen te sluiten. De cyclus van gebeurtenissen die in 2012 begon, zal vóór 2024 voltooid zijn.

  Al deze collectieve gebeurtenissen maken deel uit van de brug waar individuen over zullen lopen. Dit betekent dat iedereen deze weg in zijn eigen tempo kan bewandelen. Iemand zal profiteren van de evenementen om aan het begin van het jaar de overgang naar de nieuwe wereld te maken. De maand maart zal hier zeer bevorderlijk voor zijn. En het zal iemand een heel jaar kosten om te besluiten over te steken.

  Degenen die voorlopen, zullen constant hun berichten uitzenden naar de achterblijvers, wat verbijstering veroorzaakt bij de laatsten. Daarom verwacht de samenleving gedurende het jaar zoiets als een communicatieconflict. De bekende mythe over de taalverwisseling tijdens de bouw van de Toren van Babel krijgt tegenwoordig een nieuwe betekenis.

  Mensen zullen echt in verschillende contextuele talen gaan praten. Dat wil zeggen, de woorden lijken iedereen bekend, maar de betekenis voor verschillende sociale groepen zal anders zijn.

Dit zal ertoe leiden dat de informatieruimte instabiel wordt en als het ware vol gaten zit. Ander nieuws zal dan verschijnen en dan weer verdwijnen. Iets bewezen en wat er is gebeurd, wordt plotseling geannuleerd en iets dat voorheen onvoorstelbaar was, wordt een banale waarheid. Wees daarom niet verbaasd als uw evenementlinks die naar vrienden zijn verzonden, leeg zijn of een andere betekenis hebben dan wat u er eerder in zag. Overweeg in dit geval welke optie het beste bij u past en houd u eraan. De context van het nieuws dat u hebt gekozen, blijkt later echt voor u te zijn.

  Daarom als u voldoende bewust bent, kies dan vanaf het begin van het jaar varianten van de gebeurtenissen die u nodig hebt. En dan verschijnt in het nieuws de gebeurtenis dat u nodig hebt. U kunt vervolgens op dit nieuws voortbouwen om wat u wilt zien verder te versterken.

  En het zal worden versterkt.

Dan kun je de lat steeds hoger leggen. En elke keer krijg je een bevestiging dat alles echt zo is, alles klopt.

  Als je helemaal gedurfd blijkt te zijn, leg je de lat der gebeurtenissen zo hoog dat je letterlijk wonderen gaat waarnemen. Onthoud alleen dat u anderen niet te hard moet bewijzen dat dit precies is wat er gebeurt, anders krijgt u mogelijk een lege link terug naar het nieuws dat u hebt gevonden…

  En ja, als u vastberaden het pad volgt om de waargenomen gebeurtenissen te verbeteren, dan zult u er vast van overtuigd zijn dat u het bent die ze in uw realiteit creëert. Dit jaar geeft u de mogelijkheid om direct te bevestigen dat u de Schepper bent. Of zelfs de Wonderen-maker.

  Daarom is het beste persoonlijke standpunt dit jaar niet om het verleden vast te leggen, niet af te maken waar u ooit aan bent begonnen, niet om oude doelen te bereiken, maar om uzelf te overstijgen. En nog beter – uzelf volledig te boven gaan.

  En let op – dit gaat niet over optimisme, niet over een zure glimlach te midden van het lijden. Het gaat om het herschrijven van scripts van verwachte gebeurtenissen. Dat wil zeggen, over het zodanig veranderen van verwachtingen, dat je niet op nieuws wacht, maar dat u uzelf in de toekomst projecteert.

Kijk naar uw toekomst vanuit de positie van “wat als …” en bedenk iets compleet nieuws na het woord “als” dat uw geest opwindt.

  En het zal gebeuren.

Bron:  guidereality.net https://www.guidereality.net/post/%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7-%D0%BE%D1%82-lee-%D0%BD%D0%B0-2023-%D0%B3%D0%BE%D0%B4

Telegram-kanaal – https://t.me/lee_vibrations,   https://t.me/lee_vibrations/5518


Вибрационный прогноз от lee на 2023 год

2023 год выступает мостом между 3Д и 5Д реальностями. В течение года по этому коллективному порталу будут идти индивидуальности. Это время переключения отдельной личности от одной картины мира к другой.

 Выглядит это так, словно на одном берегу собралась масса людей, чтобы пройти по узкому мосту, вмещающему лишь одного человека. И те, кто столпились на входе спорят и ругаются по поводу того, стоит ли идти вперед. А когда кто-то пошел, его пытаются зазывать обратно и выкрикивают ругательства вслед тому, кто не возвращается.

 На другом берегу стоят те, кто уже перешел – они наоборот протягивают руки, чтобы помочь преодолеть этот переход, приветствуют и обнимают каждого входящего.

 В итоге одна часть людей в хаосе и разброде, вторая в любви и гармонии. Тот же, кто достиг места любви начинает испытывать удивление от того, как он раньше не видел подобного мира. Он более никогда не захочет вернуться обратно, как бы его не звали и не уговаривали те, кто остался в 3Д реальности.

 Суть в том, что новая реальность уже выстроена, она есть и она активна в коллективных вибрациях всей цивилизации Земли. 2023 год – это индивидуальное включение в эту реальность.

 Таким образом людей ждет крайне контрастный опыт. Но это не качели туда-сюда, это скорее похоже на въезд в шикарный SPA отель после долгой тряски по ухабистой дороге. И вы заселяетесь в нем, чтобы там остаться, никогда более не возвращаясь к опыту того тяжелого пути, что вам пришлось преодолеть.

 Зато теперь вам нужно будет привыкать к красивым видам из ваших апартаментов и новому, невиданному ранее образу жизни.

 В коллективных вибрациях года будут проявляться «третьи силы». Они и представят собой тот самый мост, описанный выше. Эти силы будут выступать в роли некой опоры, разрешающей разные конфликты. То есть то, что кажется безысходным и бескомпромиссным вдруг обретет решение. Сначала будет казаться, что это временное решение, но следом оно станет трамплином для радикальных перемен.

 «Третьи силы» могут проявляться и буквальном в виде союза разных стран, но также и в виде природных или даже космических явлений, революционных движений, новых партий или появления временных правительств внутри одной страны. Для отдельных личностей это может быть и внеземное участие.

 В целом вся мировая политика радикально изменится за этот год именно из-за влияния этих «третьих сил». Именно они, возникая как бы из неоткуда, будут оказывать ключевое воздействие на мир.

 Перемены уже начались и уже в январе, они запустят первый виток своего цикла существования. К концу марта они создадут заметный сдвиг, произведенный в рамках завершения этого цикла. К концу июня третьи силы выйдут на пик своего воздействия, а следом коллективную реальность ждет каскад невозвратных событий, меняющих лицо цивилизации.

 К ноябрю всё начнет стабилизироваться и затихать, предоставляя людям шанс осмотреться и понять где они оказались. В целом все человечество, включая людей в таких закрытых странах как Китай и Северная Корея, увидит иной мир. Ко всем придет осознание, что возврата более нет. С этого момента портал перехода в 4-ю плотность начнет закрываться. Цикл событий, начатый в 2012-м завершается к 2024 году.

 Все эти коллективные события являются частью того самого моста, по которому будут идти личности. Это значит, что каждый человек может пройти эту дорогу в своем темпе. Кто-то воспользуется событиями, чтобы совершить переход в новый мир еще в начале года. Март месяц будет очень этому способствовать. А кому-то потребуется целый год, чтобы решиться пройти.

 Те, кто окажутся впереди будут постоянно транслировать свои послания для отстающих, вызывая у последних недоумение. Поэтому в течение года общество ждет нечто вроде конфликта коммуникации. Известный миф о смене языков при строительстве Вавилонской башни приобретёт в наши дни новый смысл.

 Люди действительно начнут разговаривать на разных контекстных языках. То есть слова вроде бы всем знакомы, но смыслы для разных социальных групп будут разными.

Это приведет к тому, что информационное пространство будет нестабильным и как бы дырявым. Разные новости будут то возникать, то исчезать. Что-то доказанное и произошедшее вдруг отменится, а нечто невообразимое ранее станет банальной правдой. Поэтому не удивляйтесь тому, что ваши ссылки на события, отправленные друзьям, могут быть пустыми или они будут содержать не тот смысл, что вы ранее в них видели. В этом случае взвесьте – какой вариант вам больше подходит и придерживайтесь его. Выбранный вами контекст новости позже именно для вас и окажется реальным.

 Соответственно, если вы достаточно осознанны, тогда прямо с начала года выбирайте некий ваш вариант нужных вам событий. А следом под ваш вариант появится нужная вам новость. Далее вы можете опереться на эту новость, чтобы еще более усилить то, что выбираете видеть.

 И оно будет усилено.

После чего вы сможете поднять планку еще выше и выше. И каждый раз вы будете получать подтверждение тому, что все так и есть, все подтверждается.

 Если вы окажетесь совсем дерзким, вы задерете свою планку событий так высоко, что буквально начнете наблюдать чудеса. Только помните, что вам не стоит слишком упорно доказывать другим, что все именно так и происходит, иначе вам могут вернуть обратно пустую ссылку на найденную вами новость…

 И да, если вы твёрдо пойдете по пути улучшения наблюдаемых событий, тогда вы твердо убедитесь в том, что именно вы их творите в своей реальности. Этот год дает вам возможность прямо утвердиться в том, что вы Творец. Или даже Чудо-Творец.

 Поэтому лучшая личная позиция  в этом году – не исправить прошлое, не закончить начатое, не достигнуть старых целей, но превзойти самого себя на целую голову. А еще лучше – на весь свой рост.

 И обратите внимание – речь идет не об оптимизме, не о кислой улыбке внутри страдания. Речь идет о том, чтобы переписывать сценарии ожидаемых событий. То есть о смене ожиданий в таком ключе, когда вы не ждете новостей, а сами их проецируете в будущее.

Посмотрите на свое будущее с позиции «а что, если…» и придумайте после слова «если» нечто абсолютно новое, будоражащее ваш ум.

 И оно произойдет.

Cайт https://www.guidereality.net/post/%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7-%D0%BE%D1%82-lee-%D0%BD%D0%B0-2023-%D0%B3%D0%BE%D0%B4 или

Telegram-канала – https://t.me/lee_vibrations, или ссылки на пост – https://t.me/lee_vibrations/5518

Vertel hoe jij het ervaart