Zoom Meeting op dinsdag 04.10.2022 / 18:00 uur

(door Kevin Manke) Inzet TaskForce, Europees Parlement in Straatsburg & BIS Bank Basel/Zwitserland.

Ervarings- en observatierapport

Hallo lieve vrienden,

Enige tijd geleden was ik met mijn kosmische collega Asma Achkroune uit Nederland, Frankrijk en Zwitserland. Om precies te zijn, we zaten in het Europees Parlement in Straatsburg en bij de BIS Bank in Bazel. Bis Bank, “Bank of International Settlements”, staat boven alle andere banken in de wereld. Van daaruit worden alle andere banken beheerd. Het Europees Parlement, een instelling voor besluitvorming in en voor Europa.

We voelden allebei al een tijdje dat we deze plaatsen wilden bezoeken. Pas toen ontmoetten we elkaar en besloten we samen aan de reis te beginnen. We volgden onze innerlijke roeping en gingen op weg naar deze plaatsen. Tijdens deze dagen hebben we veel observaties en onderzoeken gedaan. We kwamen in contact met verschillende groepen, met verschillende interesses. We realiseerden ons al snel dat dit een taskforce-missie van kosmisch belang was, omdat we werden vergezeld en ondersteund door talloze beschavingen en allianties, en ook uitgedaagd.

Al tijdens deze reis ontstond bij mij het gevoel om een gedetailleerd verslag te schrijven over alle waarnemingen, onderzoeken en ontmoetingen die we hebben gedaan. Een paar weken later heb ik het rapport nu afgerond en wil ik het graag met u delen. De ervaring zichtbaar maken en mijn ervaringen met je delen: hoe deze reis tot stand is gekomen; wat we hebben meegemaakt en waargenomen en wat er daardoor is gebeurd.

Dit zijn plekken waar veel macht en controle vandaan komt. Strategisch belangrijke plaatsen die belegerd worden en gezien en verstoord worden door onze waarneming en aanwezigheid. Ik nodig u uit om vanavond aanwezig te zijn als waarnemer en ondersteuner. Ons bewustzijn is tijdloos en onze waarneming krachtig storend. Alles wat zichtbaar wordt gemaakt, alles wat gezien wordt, wordt verstoord en geneutraliseerd, komt in beweging. Alles wat we waarnemen wordt aangeraakt en weer in balans gebracht door de kracht, de kracht.

Het rapport telt ruim 40 pagina’s, beeld- en videomateriaal. Er zijn pauzes om je in te leven, zodat je ook je gevoelens en percepties kunt delen. Het gaat over ieder van ons: door onze gevoelens en percepties komen we in nog diepere posities en kunnen we samen manipulaties zichtbaar maken. Ieder van ons is belangrijk!

We ontmoeten elkaar via Zoom. Ik zal je na je registratie op de hoogte brengen van de uitnodigingslink. Deelname is gratis. Als je het voelt, ben je van harte welkom om me na afloop te steunen met een bedrag naar keuze.

… Gelieve te registreren op info@kevinmanke.com

Betreft: Vergadering van de taskforce Straatsburg & Bazel 04.10.2022

Als je maandagavond nog geen link hebt ontvangen, schrijf me dan nog een keer! Jouw perceptie is belangrijk! Jij bent belangrijk!

Tot die tijd wens ik je een geweldige tijd.

Hartelijke groeten

Kevin Manke

Vertaling: Jenny Couteaux