Voor jou, de lezer

Lieve lezers van deze site, schrijvers op deze site en alle andere frequentie-dragers.  De site groeit en wordt steeds breder bezocht. Vandaar deel twee met de vlaggetjes, die regelmatig te zien zijn in de site-statistieken, en omdat talen zo leuk zijn. Misschien heeft het ook te maken met de WordPress vertaalprogramma. En dat er mensen overal op de Aarde geïnteresseerd zijn in onderwerpen rondom bewustzijn, buitenaardse contacten en quantumfysica.

In de afgelopen maanden postten meer mensen hun artikel, gedicht of kunst. Ik hoop, dat er nog meer mensen volgen. (Volgen? Nou ja, willen delen!) Wil je iets delen, maar weet je niet hoe het posten werkt, stuur ons een bericht via Contact. Oh ja, en dank alle mensen, die een donatie hebben gedaan. Jullie deelname, reacties en ook geldbijdragen laten jullie waardering zien. Hoe je het zou kunnen doen staat bij Over.

De meeste onderwerpen van de forum (Tijdlijnen) zijn nu open, ook voor mensen, die geen login hebben. Verder zijn er de hele subforum erbij gekomen voor Quantum science. Ja, soms klinkt het misschien wat ingewikkeld, maar het besef van hoe het (ongeveer) werkt, helpt mij om een brug te bouwen tussen verschillende uitleg-mogelijkheden. Misschien een klein beetje een upgrade voor het brein.

Gelukkig lukt het om robot-accounts en meldingen tegen te houden. Het is ook waargenomen – hoe meer er verkeer op de site is, hoe meer nepmeldingen, goed bijhouden dus. Een keer was de site op een onverklaarbare manier helemaal eruit geknald. Het was binnen 10 min van het publiceren van het bericht van Martijn over convenanten. Ik kreeg verschillende foutmeldingen, kon niet in, maar gelukkig kon de technische ondersteuning het weer terugzetten. Maar sinddien zijn er af en toe problemen met de links naar de forum-berichten. We gaan door!

Merk je iets, heb je een idee, wil je iets delen, laat het ons weten! Samen -bundelen scheppings-kracht.