Norma Miedema

Vanmorgen werd ik wakker en mijn gedachten gingen naar Norma Miedema en haar dieren.
Norma is een vrouw die ik al jaren volg sinds ik haar op tv zag.

Mijn hart ging helemaal open en mijn grootste wens zag ik op terug op tv. Een boerderij vol met dieren waar ik al jaren van droom maar waar ik geen mogelijkheden voor zie in deze realiteit.
Maar bij Norma lukt het wel en zijn het niet zomaar dieren, het zijn dieren die afgedankt zijn (het woord ‘afgedankt’ alleen al geeft me de rillingen) en die zij opvangt en een waardevol leven geeft met alles wat ze heeft.
Toen ik nog op facebook zat volgde ik haar wekelijkse filmpjes waarin ze allerlei dieren verzorgt. Van musjes tot varkens en alles daartussen in. Kleine vogeltjes die ze met een klein spuitje eten geeft in de palm van haar hand. Honden waar ze samen mee in bad gaat omdat ze zelf niet goed op hun pootjes kunnen staan. Haar liefde is zo voelbaar en zo daadkrachtig!

Afijn, vanmorgen bij het wakker worden moest ik dus sterk aan haar en haar dieren denken waardoor ik zojuist op internet eens ging kijken hoe het inmiddels met haar en haar dieren is. Ik kwam terecht op een website die volgens mij nog in de maak is, en waar je geld kunt storten voor een project wat ze is gestart om werelden samen te brengen (lees op de website haar verhaal). http://www.hetnieuwenormasuniversum.nl
Op deze website (volgens mij ook nog in de maak) valt meer te lezen. https://www.normasuniversum.nl2 gedachtes over “Norma Miedema