Deze werkelijkheid draait om wie JIJ bent!

Stel je nou eens voor, een mogelijkheid. Ik zeg niet dat het zo is. Maar stel……. stel, dat is allemaal in dit voorbeeld, want het gaat natuurlijk om veel meer als wat we hier benoemen. Maar stel nou eens dat Hugo, en ik gebruik hem altijd als voorbeeld samen met Mark omdat dat de prominente ‘poppetjes’ zijn die naar voren worden geschoven in ons veld. Terwijl het ook hele mooie liefdevolle mensen zijn die in dienst staan van openheid en waarheid, maar die worden uit het zich gehaald. Stel dat de mogelijkheid zou bestaan dat iemand als Hugo (hij is dat niet maar dat is wat hij op dat moment representeert, dat stukje). Dat hij op de televisie verschijnt om zoveel mogelijk, in plaats van scheppingsvelden te lanceren, zoveel mogelijk sloten frustratie, boosheid, verzet en weerstand op te roepen… BIJ JUIST BIJ DIE GROEP MENSEN DIE DE SCHEPPING HEEL DIEP IN ZICH DRAGEN. EN DAT DIE MENSEN DIE ZO BEWUST ZIJN, DIE NIET MEER IN DE GEWONE MEDA GELOVEN, BIJNA ALLEMAAL DE ALTERNATIEVE MEDIA LEZEN EN DAARDOOR AFGESTEMD WORDEN OP, BEVOORRAAD WORDEN MET DE MATERIE OM IN DIE KRACHT TERECHT TE KOMEN VAN HET OORDEEL EN VERZET.
En dat ze daardoor zichzelf op slot zetten met hun scheppingskracht om daardoor in een oordeel en een ander krachtveld te komen en dat ze daardoor juist geen mogelijkheid hebben om te kunnen scheppen en een doorgang te laten brengen in het reactieveld.

Stel je nou eens voor dat zoiets zou bestaan, stel je nou eens voor dat inderdaad de hele donkere krachten de verhalen die er zijn, dat die allemaal gesponnen zijn door een zeer grote propagandamachine (voor ieder is er wel ‘iets wils’). Zodat het kan landen in je bewustzijn, dat je je daarmee identificeert, dat je door de kwantum fysische scheppingswetten dat ook manifest krijgt in je bewustzijn. Dat je niet meer anders kunt denken dan dat veld, dan die informatie. Dat je met die informatie ook uitsluitend op die manier naar die persoon kunt kijken en dat je daarmee, eigenlijk steeds hetzelfde denkt, steeds hetzelfde denkt wat die kracht, zonder dat die persoon het überhaupt zelf echt zou willen als wezen, wil dat jij denkt. Dus dít vraagt om een volledige herziening! En lieve vrienden: ik vraag niet om licht en liefde kanalen want die kunnen van mij naar de vuilnisbak. Ik vraag níet van “Oh we moeten het maar accepteren”! Je moet gewoon zíen wat hier gebeurt! Je moet dit doorgronden! Je moet doorgronden dat er iemand staat die in dat moment gedachtengolven lanceert die niet per se van zichzelf hoeven te zijn, maar wel in hem tot leven worden gewekt door andere krachten. Om een agenda, WAAR JIJ IN WORDT INGEKLIKT, te voltooien. SCHEER JE WEG UIT DIE GEDACHTE!!! STAP ERUIT!!! Dit is de lus waar we in worden gehouden.

Het wordt fantastisch gedaan. Ik móet vanuit wie ik ben altijd kijken, altijd kijken naar het ene ‘celletje’ – het zijn er gelukkig veel meer dan 1 – bij die ene persoon die alleen daar staat te praten die mijn weerstand zou kunnen oproepen. Ik kan zeggen: ‘Leugenaar, maar wat ben je toch een fantastische mens, wat hou je toch van je dochters! ‘En dan is er een vooraankondiging van een reünie met hem en zijn oude vrienden, ergens in een stad ofzo en dan komt dat op RTL4 of SBS6 voorbij en dan zie ik hem verbaast, en dan zie ik hem met een glimlach en de bevrijding in z’n gezicht, dat hij weer contact heeft met iets in z’n leven waar hij als mens op deze wereld van heeft genoten. En dan ik ‘Jaaaaaaa, daar ben jij! Die voel ik, die voel ik….. kom maar, kom maar, kom maar!’ Maar dat moet ik doen, dat is mijn taak, dat is mijn job, dat is mijn missie, dat is wie ik ben, DAT IS WIE WIJ ZIJN!  We moeten de dingen losmaken, maar niet vergoelijken. Want we worden wel met z’n allen gezogen in een tijdlijn waar we niets te zoeken hebben. Maar het ligt wel in dit veld nu, verbonden aan die persoon, waarvan ik de perceptie heb dat ik die macht geef, en die macht die moet af van mijn gedachte. Niet bij hem. Ik heb ‘de bril op’ in dit spel, ik zit in deze werkelijkheid. Ik moet mij er toe zetten, tegen mijn eigen gekke gedachten die niet van mij zijn. Ik MOET kijken naar de innerlijke lichtkracht van de ander, naar de Peace Force! Ook jij hebt de Peace Force! Ook jij hebt een kindje  op de wereld gebracht waar je van houdt. Ook jij, als je je teen stoot, hebt pijn. Ook jij hebt verdriet als iemand overlijdt waar je veel van houdt en dat zal echt niet anders zijn dan bij mij, PUNT! En misschien is het wel anders, maar het is níet anders! Dat is wat ik steeds moet reminden.

The Force huist in elke cel van de mens. Nu heb ik het over de kroonjuwelen die wij zijn van origine. En daar zijn we in vervuild. En ik zie massa’s mensen op deze aarde, massa’s mensen zie ik in de profetie van de donkere krachten die dit hebben georkestreerd zo inrollen, hatsiekidee! En gaat het niet over Hugo, dan gaat het wel over jou. Of gaat het over mij? En zo gaat het maar door. Wanneer stopt dit nu eens? NU! Dit moet doorgezaagd worden. Kijk eens wat een verzetsveld ze hebben gelanceerd op deze aarde. Wat een verzetsveld! Je kunt van alles vinden over die vaccinaties, maar niemand weet het! Je kunt hier logica op loslaten, maar niemand weet het! Het enige wat er nu gebeurt is dat er een massale opstand plaats vindt, een opstand plaats vindt in het menselijk bewustzijn die is NIET GEBASEERD OP DE PEACE FORCE! De opstand die nu gelanceerd wordt, in de mensen die dat bewustzijn in zich dragen is boos voelen, zich verdrietig voelen, die weerstand voelen. De kracht die er in ons, als bewustzijnsmensen op deze aarde opstaat, dat is niet de Peace Force, dat is ‘m niet! Dat is niet de vredeskracht. Dat is een hele gevaarlijke kracht om zo naar je medemens te kijken, naar je broers en je zussen die een masker dragen.

Dus: ‘Ja, ik zie het, het is zo, dit is niet oké’. Dus check, hier is iets aan de hand, dit kan niet. Wie ben ik in dit verhaal? En daar ga ik naar binnen. En daar moet ik dus goed naar kijken. En alle mensen die denken dat de oplossing daar te vinden is, denk er goed om: DEZE WERKELIJKHEID DRAAIT OM WIE JIJ BENT!!! Deze werkelijkheid draait om wie jij bent! We zijn er ook langzaam ingedraaid, dit verhaal van het virus is niet in één klap ontstaan. Dat is maanden en maanden al daarvoor opgestart en al jaren lang zijn het dezelfde websites en dezelfde personen die er lezingen over geven die nu roepen: ‘Zie je wel, ik heb het verteld’. En dan zeg ik: ‘wat heb jij verteld in mijn bewustzijn, wie ben jij, wat heb jij verteld? Bij jij degene die nu gaat roepen ‘ik heb het verteld en dit is de profetie en nou komt het uit?! Jij hebt het verteld, jij wist het al van te voren’?

Denk er goed om! Dit script waar we nu in zitten kent jaren van voorbereiding. Door tijdlijnen heen zijn ‘agenten’ gemobiliseerd die dit allemaal al hebben gepredikt. DIT is de massahypnose! Wee degene die denkt dat daar het licht uit schijnt, dat is niet zo! Als dit nooit was verteld, was dit ook nooit gebeurd. Dat klinkt heel gek maar het is echt zo!

En daarom moet JIJ jouw verhaal lanceren! JOUW verhaal, ONS verhaal! Wij moeten vertellen wie wij zijn! En wij moeten vertellen wat wij op deze wereld komen doen. Jij moet vertellen wat jij in jezelf draagt. Hoeveel liefde je in jezelf hebt. En hoeveel vloeibaarheid je in jezelf hebt. Jij komt vertellen, wij komen vertellen, ONS verhaal. En weet je wat? Dat wordt gevoed door emotie en gaat dwars BOEM door alles heen. Zelferkenning is de kracht! Dit verhaal is niet in 2 á 3 maanden ontstaan. Als we allemaal goed nadenken en goed bewust zijn hier en we kijken bepaalde websites na dan zie je dat er járen, zelfs in geschriften van duizenden jaren geleden, dat hebben deze krachten gedaan, tijdreizigers, ze hebben het opgeslagen, opgeslagen en opgeslagen zodat voor duizenden, honderden en daarna decennia lang dit verhaal gelezen kan worden. Zodat het ons bewustzijn infecteert! Dat heb binnen kan, het is het Paard van Troje! Dit moet je heel goed doorgronden hoor jongens wat ik nu vertel, dat moet je heel goed doorgronden. Het gaat om jouw waarheid, jij moet jouw verhaal lanceren in deze wereld. Je moet jouw kosmische gevoelens lanceren. Je moet doen waar jij voor staat en je moet ook met elkaar als One Voice van alle volkeren in de wereld en daarbuiten, moet je hier met elkaar iets neerzetten war je samen voor staat. Dat is waar het om gaat. Dat staat niet in die boeken beschreven. Wie zijn die krachten die kwantum fysisch deze verhalen lanceren? Wijze mensen? Ik laat het antwoord wegvallen. Door dit soort dingen door te nemen wordt er een kracht bewuster dan ooit dat we finaal los moeten komen van alle verhalen. En of dat nou één of andere Jezus is of het is een andere persoon of wie dan ook. Leuk. Maar ze evenaren niet jouw kracht.
Het gaat om wat JIJ schrijft, wat jij hier in het nu schrijft, daar gaat het om. En dit is dus een opschoning, een versterking, een samenballing van de kracht, van de Force.

Wat ik hier nu met jullie samen doorneem, met collega’s nu doorneem om een appèl te doen op het loskomen. Jarenlang roep ik het: ‘Kom Los’! Los, los, los! Maak jezelf los! Het is goed om kennis te hebben van wat er allemaal beweegt, het is goed om te horen en te zien en te luisteren en te voelen wat er allemaal wordt verteld, maar kijk uit! Ik heb ze in het afgelopen 1,5 jaar, mensen uit bewustzijnsgroepen, ik heb ze zo de val in zien lopen. Waarom? Omdat ze niet beseffen wat hun éigen kracht is. Ze praten erover, ze schrijven erover maar ze ZIJN het NIET! Het gaat niet om die mensen, het gaat erom dat ik in mijn Matrix moet zien wat er gebeurt. Daarmee dien ik die mensen. En ik ga niet zeggen van ‘kom nog maar eens een keertje om het hele verhaal opnieuw uit te leggen’. Dat is waar we het net over hebben gehad. Dit is de Galactic Force, be straight! En honest! Dus!

Zo komen we weer lekker verder, in alle liefde. Liefde is dat je in dit veld heel hard en duidelijk dingen kunt opnoemen. Het spel wordt hier keihard gespeeld. We hebben te maken met groepen die het menselijk bewustzijn buiten ruimte en tijdlijnen monitort en beïnvloed. We hebben te maken met de Annunaki en draconische groepen die de mensheid heel lang onder controle hádden. We hebben nu te maken met de Aethian groepen die een machtsgreep hebben gepleegd waardoor álles, alles, anders gaat. Dus de hele toestand waar we nu in zitten is een verschuiving naar een andere macht achter dit scherm en dat is precies in een tijd dat ons eigen krachtveld aan het ‘outbreaken’ is. En dat gebeurt bewust allemaal opzettelijk op een bepaald moment in de tijdlijn. Deze boodschappen van wie wij echt zijn die moeten naar buiten toe, die moeten ingezet worden. En je kunt er nog zo lang mee bezig zijn en modellen neerzetten over hoe je het doet. Maar je moet het weghalen, omdat dat het gewoon niet is. Je moet ze op hun staart trappen, letterlijk!

Bron: Martijn van Staveren, Educatiedag ‘Communiceren met de Kracht’,  d.d. 10 juli 2021

Vertel hoe jij het ervaart