Ruimte voor ieder Wezen

Martijn: Als alle mensen in de wereld één dag zouden zeggen, wat ze echt willen, is het probleem opgelost. Wat ze voelen en wat ze denken. Dan is het probleem opgelost. Dan is er al zo veel autonome kracht uitgezonden, dat alle mensen, alle wezens zijn zo in de vibratieveld zo’n enorm sterke mind-vibratie uitgezonden, zo’n sterke trilling vanuit het voelende bewustzijn al uitgezonden, wat eigenlijk één grote bubbel-uitbarsting komt op de Aarde van echt zuivere waarheid wat de wezens voelen.

En laat het nou zo zijn, dat alle die wezens iets anders voelen, dat er geen ene is, die hetzelfde voelt. Nou, dat bij elkaar opgeteld …. Ruimte voor ieder wezen, dat  is wat we hier komen brengen. Het begint bij jezelf. Als je jezelf wat gunt en je durft het eerlijk te zeggen, wat er aan de hand is, dan gooien we het helemaal open.

We horen dit al op scholen te doceren, bespreekbaar te maken. Bij kleutertjes al spelenderwijs. Maar de kleutertjes zijn heel slim. Dus het kan al niet spelenderwijs, het kan direct: “van dik hout zaagt men planken”. En naargelang de kleutertjes volwassen beginnen te worden, dan moet het spelenderwijs, want dan zijn ze al verknocht aan het niet willen weten. Want als jij wel wat zegt, dan gelijk … dan heb je al iets fout gedaan.

Bron: 2021 05 MvS EDU  

Vertel hoe jij het ervaart