Wat zijn torsievelden

※ Wat zijn torsievelden ※

Torsievelden (torsion fields) zijn microscopisch kleine wervelingen van ruimte die ontstaan ​​rond een roterend object. Omdat de atomen en moleculen van een stof een bepaalde spin (impulsmoment) hebben, verschijnen er torsievelden om hen heen en herhalen de vorm van dit object. Als het object zich bijvoorbeeld in de ruimte bevond en werd verwijderd, blijft het torsieveld lang bestaan. Voor een torsieveld doet afstand er niet toe. Het wordt vrijwel onmiddellijk overgedragen van het ene punt in het universum naar het andere.

Eigenschappen van torsievelden (ToV):

– de kwaliteit hebben van een hologram;

– Informatieprints maken, informatie opslaan en verzenden;

– De voortplantingssnelheid van torsiegolven is veel hoger dan de lichtsnelheid, ze kunnen ogenblikkelijk overal in het heelal verschijnen;

– ToV hebben een hoog penetrerend vermogen, waar er geen materiële barrières voor zijn; – Heb een herinnering; – Het maakt niet uit in welke tijdsrichting ze bewegen. De intensiteit en activiteit van ToV is niet afhankelijk van afstand en tijd;

– ToV met dezelfde ladingen trekken aan, verschillende stoten af.

Een torsieveld is een informatiekiem, dat wil zeggen een afdruk van een fysiek object. Het maakt niet uit of dit object zich in het verleden, het heden of de toekomst bevindt – helderzienden kunnen het informatieveld (torsie) lezen. Het belangrijkste dat je moet begrijpen uit de theorie van het torsieveld voor toepassing in het leven, is dat het denken een torsiestructuur is. Gedachte zijn elektrische impulsen die langs de neurale verbindingen van de hersenen bewegen, bijvoorbeeld: wanneer een persoon spreekt, treedt luchtverdichting op, waarbij heterogeniteit wordt gecreëerd. Waar een geluidsgolf bestaat, verschijnen daar torsievelden. Met andere woorden, elke structuur die op Aarde is gebouwd, elke lijn op papier, een geschreven woord of zelfs een brief – om nog maar te zwijgen van een boek – schendt de homogeniteit van de fysieke vacuümruimte en reageert hierop door een torsieveld te creëren (het zogenaamde vormeffect).

Waarschijnlijk waren de eerste torsiegeneratoren die het vormeffect gebruikten, piramides als religieuze gebouwen in Egypte en andere landen, evenals torenspitsen en koepels van tempels. En zo creëert het denken een informatieveld (torsieveld). Een torsieveld is een structuur die, inwerkend op de ruimte, leidt tot een verstoring van de velden van fysieke materie en tot de informatie die door het torsieveld wordt meegebracht. Bij veelvuldige concentratie van gedachten van een bepaalde kwaliteit worden torsievelden over elkaar heen gelegd en dit leidt tot de geboorte van een object in de fysieke werkelijkheid.

Energie + informatie = energie-informatie.

Alle objecten in het heelal hebben een energie-informatiestructuur. De fysieke manifestatie van enige substantie zal niet plaatsvinden voordat het energieframe van de vereiste vorm is gecreëerd. En het energie-informatieve frame is het torsieveld van het object.

En als laatste, de invloed van het WOORD op het menselijk DNA. Het genetisch apparaat heeft het vermogen om te denken, d.w.z. DNA neemt spraak en de betekenis ervan waar, dus het genetisch apparaat is helemaal niet onverschillig voor wat we zeggen, welke films we kijken, wat we denken. Alles is geprint in het golfgenoom, d.w.z. een genetisch golfprogramma dat de erfelijkheid van elke cel in een of andere richting verandert. Woorden kunnen worden weergegeven in de vorm van elektromagnetische trillingen die de eigenschappen en structuur van DNA-moleculen rechtstreeks beïnvloeden. Het zijn deze moleculen die verantwoordelijk zijn voor erfelijkheid. Als spraak verzadigd is met negatieve woordformaties, begint de structuur van het DNA te veranderen en wordt het overgedragen aan nakomelingen die al vervormd zijn. De opeenstapeling van dergelijke negatieve eigenschappen kan een “zelfliquidatieprogramma” worden genoemd.

(Publicatie van Eduard Gordikov, vertaling uit het Russisch)

Een gedachte over “Wat zijn torsievelden

Vertel hoe jij het ervaart