DAGELIJKS SAMEN ZIJN

Lieve medereizigers.
Jullie zijn bewust van de cruciale tijd in de geschiedenis van de mensheid en onze aarde, en de rol die wij allen in deze uitzonderlijke tijd vervullen. Wij allemaal doen zoveel om de frequenties van, op en rond de aarde en in de mensheid te laten trillen om beweging te brengen in die schier oneindige vastgeroeste dogma’s, doctrines en manipulaties. Ieder op zijn/haar eigen wijze en tijd, alleen of samen. En die beweging is voelbaar. Het is er! 

Nu voel ik dat wij elkaar in deze tijd van opgelegde isolatie kunnen versterken. Samen massa vormen en manifesteren zeg maar. Om jezelf en elkaar als grote groep dagelijks te bekrachtigen. Crowd power in de praktijk. In ieder geval tot en met 31 maart, of zoveel langer als nodig/wenselijk voelt. Doe je mee?

Mijn oproep is om samen iedere dag om 19.30 uur een half uur naar binnen te keren en in de krachtige stilte van je oneindige Zelf te zijn. Verbind je hoofd, hart en onderbuik binnenin jezelf met elkaar en laat jouw gouden lichtkracht er zijn. Niets meer en niets minder dan dat.

Kun je niet om 19.30 uur? Doe het op een ander passend moment voor jezelf. Wees creatief en krachtig. 

4 gedachtes over “DAGELIJKS SAMEN ZIJN

Vertel hoe jij het ervaart