onsterfelijk?

(door Richard) Je bedenkt een probleem en vertelt en betrekt daarin de hele mensheid. Dan wacht je heel lang met een oplossing totdat ze er om smeken. Daarna geef je ze een geweldig oplossing. We zitten nog steeds met een ‘bedacht probleem’.
In het onderstaande stuk wordt in 2016 verteld hoe de ‘oplossing’ ongeveer kan gaan.

Het zit heel slim in elkaar en dan lopen er ook nog eens mind controleprogramma’s doorheen, van een fysieke werkelijkheid. Het is gigantisch! We staan op het punt, wat ik zei, om een enorme technologische ontwikkeling te komen, want we hebben er nog geen zicht op wat zich op dit moment afspeelt en de robotisering die zich nu aan het voltrekken is, is er eigenlijk op gericht en dan gaan we dan even pauzeren, dan gaan we na de pauze eindelijk écht beginnen met de lezing na de pauze….(lach) Het is er eigenlijk op gericht, die robotisering om onze lichamen, onze lichamen zijn dus bewust zo geconstrueerd, dat we maar 8% van ons dna “aan” hebben, zodat wij zelf en onze eigen technologische ontwikkeling, eindelijk een oplossing vinden dat wij geen ziektes meer hebben, dat zal toegejuicht worden. Dat we in eerste instantie orgaandonortransplantatie zullen doen, dat mensen dus eigenlijk de ethische waarde en normen van de analoge realiteit overschrijden…hè…doorbreken…het gaat om ons gevoelsbewustzijn aan de kant te zetten. Dus als mentale wezens het besluit neemt, collectief….we staan dus op het punt om onszelf dus verder te ontwikkelen en ons uiteindelijk te updaten…technologisch….biologisch in het lichaam, waardoor we geen ziektes meer zullen hebben, waardoor we uiteindelijk af zullen stappen van geld, waardoor we uiteindelijk precies de wereld gaan creëren waarvan de spirituele wezens denken dat het dus nodig is, omdat de spirituele groepen ons dat ook eigenlijk naar voren hebben gebracht…We gaan naar een wereld zonder geld… dat is de utopie, terwijl de utopie is dat er dus ook werelden zijn waar gewoon geld is, maar veel meer vreugde is als wat wij ons kunnen voorstellen omdat het bewustzijn van de wezens zo ver ontwikkeld is dat geld wordt gezien, niet als geld, als verrijking, maar als een uitwisseling van dankbaarheid.

Dus dat geld speelt ook niet die rol die wij hier kennen, het heeft dus ook een compleet andere betekenis. Maar de uiteindelijke doelstelling is ….. dat we onszelf onsterfelijk gaan maken….fysiek…en dat is de doelstelling.

Vraag: Maar waarom zou men dat willen?

Martijn: Omdat….kijk wij zitten thuis op de bank, maar de neurowetenschappers, wereldwijd, die gigantische symposia houden in het geheim, zijn bezig om een super menselijk ras te maken, omdat zij op de hoogte zijn van het feit dat ons lichaam geconstrueerd is door buitenaardse rassen en de opdracht is, als wij onszelf onsterfelijk maken, dan krijgen wij daarna een artificiële update van die rassen om vervolgens interdimensionaal te kunnen reizen.

En dat is wat hun doelstelling is, wat ze willen behalen. En wij zijn eigenlijk een luis in de pels met ons bewustzijn, door ons onsterfelijk te maken willen ze de mens die met een hoog ontwikkeld bewustzijn hier aanwezig is, vasthouden in het fysieke lichaam, zodat wij met ons bewustzijn als conductors en condensators, aanwezig blijven met ons scheppingspotentieel

om deze realiteit in stand te houden. Dit is kwantummechanica, dit is kwantumfysica en ik leg het nu op deze manier uit, maar er zijn zo ongelofelijk veel wetenschappers die dit in allerlei andere vormen en maten al hebben berekend en aangetoond: dit is de werkelijkheid, dit is de grootste ontdekking waar we nu instaan en ik kies er liever voor om met mijn organische lichaam gewoon dood te gaan, desnoods, omdat er een fysieke verstoring is, dat vindt ik helemaal niet erg, maar dat ik met mijn bewustzijn vrij zal zijn, dat is mijn doelstelling.

En daarom wil ik als Martijn en als wezen die daarachter zit, die daar doorheen loopt, andere mensen héél graag gaan inspireren, om de focus niet meer te hebben op de programma’s die ons dwangmatig worden opgelegd, de ziektes die bewust worden gecreëerd, niet alleen om het geld, maar om ons bewust in een modus te houden, ja maar we moeten beter kunnen worden, oftewel het echt beter worden zit hier, want hoe mooi is het als we ons ontkoppelen en dan gaan we terug naar huis, dat we dat doen, en dan komen we weer terug in ons plantje en dan voelen we dat het plantje weer helemaal vrij is, om de kloon die eigenlijk ons helemaal beïnvloedt, in ons krachtveld.

Vraag: En waarom hebben we een lichaam nodig?

Martijn: Dat hebben we ook niet in deze vorm, maar als jij een andere optie hebt dan mag jij die na de pauze vertellen….(lach). Dat is een vraag die dus nu terecht is om te stellen, maar die komt voort uit ons menselijk denken.

Bron: Martijn van Staveren, lezing 6 in Rijswijk (2016)

Vertel hoe jij het ervaart