Kijken en voelen….

Een Telegramgesprekje op de vroege ochtend!

 • Goede morgen!
 • Goede morgen, zo een nieuwe dag, weer krachtig het veld in kijken…
 • We zitten toch altijd al in het veld?
 • Als wij in DIE focus van het weten dat ons DNA zich via fotonen/kwantumwetenschap continue giga dupliceert en verspreid dan creëren wij tezamen een intens veld. En dit veld vroeg Martijn dinsdag en ook gisterenochtend, hoorde ik van 2 krachtige dames, om stabiel te houden.
 • Hoe doe je dat, het veld stabiel houden?
 • 24/7 op die manier kijken door het te “weten en te voelen” . Kan het even niet anders uitleggen. Ik “kijk” anders de wereld in. Van dieper van binnenuit. Vanuit een daadkracht die weet hoe ons DNA zich via die fotonen continue dupliceert. Wat geef jij als gevoel mee in die actie? Boosheid? Of daadkrachtig weten wie jij bent? Want, of je het wilt of niet, die duplicatie gaat door. Dus als jij lamgeslagen bent door de situatie dan stuur je die info de wereld in en versterk je het programma dat nu draait.
 • 24/7, de hele tijd – het voelt voor mij bijna onmogelijk…
 • Ja, woorden is de machinetaal he…het gaat om voelen. En 24/7 kan ik het natuurlijk ook niet maar is een uitdrukking van er zo veel mogelijk bewust van zijn. Als mens zend je altijd uit, zodra je je ogen opent, mits je AAN-staat of course. Het DNA-verhaal heeft me doen inzien dat focus hierop, zeker nu, uitermate belangrijk is.  Wat stuur ik mee? Het komt neer op daadkrachtig “aanwezig zijn” in het NU moment, wat er ook gebeurt om je heen, als die man, die op straat piano blijft spelen tussen al dat chaos van sirenes en dat rennen.
 • Ik stuur wat ik voel, emotie?..
 • Ja, en wat doet het huidige programma? Het probeert ons allen in boosheid te dompelen, dat maakt ons een slachtoffer, dat maakt ons vleugellam en dus stuurbaar.
 • Het gaat dus om bewust ZIJN…
 • Door het jou bewust te zijn en dus bewust zo de wereld in te kijken, ook bij alles wat je doet, hou je dit veld stabiel. Als je op de automatische piloot gaat functioneren (kennen we allemaal) dan trek je je eigenlijk uit dit veld terug en wordt het weer instabiel. Maar ieder stukje DNA dat je de wereld in laat vliegen (en dat gebeurt zo wie zo) kun je bemannen/bevrouwen met jouw daadkrachtig “ZIJN”.
 • Zo, nu tijd voor koffie 🙂
 • Oke, ik wens je een zonnige dag!

Een gedachte over “Kijken en voelen….

 1. Ja ik snap dit. En 24/7 is nogal wat. Ik ben onderweg. En ik troost mezelf ook met het kijken naar mezelf, dat mijn ongekende kracht binnenin, die er soms als een orkaan uitbarst, vol met frustratie en ongeduld, juist een teken van mijn innerlijke kracht en vermogen is. Van mijzelf mag dit er zijn, en dan komt die 24/7 er vanzelf moeiteloos achteraan.