De zwarte box

(door Heleen van den Berg)  Kortgeleden keek ik gewoon een gezellige film op YouTube en ongeveer op de helft van de film werd mijn blik getrokken door een zwart enigszins flikkerend vierkantje links bovenin, soms met meer vierkantjes eromheen, die waren meer grijzig. Ik heb de film gestopt. Ik herinnerde me, dat Martijn iets over “black box” had verteld.

Na het stoppen van de film heb ik dit black box programma uit mijn hele systeem verwijderd en dus mijn Bewustzijn, codes en goud er doorheen gezet.

Ik ben er niet eens zéker van dat het black box programma was, waar Martijn het over had. Maar ik werd door dat flikkerende zwarte vierkantje in ieder geval wel getriggered en heb actie genomen, wellicht niet nodig, maar toch!

Hier is wat ik vond van wat Martijn vertelde over de black box, dat was maar kort.

Uit Crowd-Power-nr16-Psychische-gezondheid:

Martijn: Nou het lukte niet, omdat ik me heel bewust ben waar ik vandaan kom en ik ook heel bewust weet wie deze groepen zijn. En ik me de techniek kan herinneren van andere groepen, die hier in dit dimensionale schil aanwezig zijn, om die mindcontrol te ontmantelen. En dat heeft te maken met gedachtekracht. Dat heeft te maken met soevereiniteit, autonomie, dat is waar de mensheid allemaal uitgehaald wordt.
Dat gebeurde er dus. Wat ik ermee wil aangeven is dit, terug naar de psychiatrie, want ik ben hartstikke gezond, er is niks mis met mij, ja drink er maar op, wat er gebeurt is dit: in die vierkante zwarte box, die we dus uitbeelden als vierkante zwarte box omdat het een programma is, dat ingeladen is in het onderbewustzijn, dat is een compleet ander universum. Dat is dit universum, maar in een andere frequentie, net een boventoon lager of hoger.

Martijn: De uitdaging binnen dit onderwerp is, om daar een goede reactie op te geven. Maar het is zo ingewikkeld en complex gemaakt, dat het lastig is daar zomaar op te reageren. Reptiliaanse wezens, die in dit hologram werken, waar wij nu leven, functioneren binnen ons energetisch veld, bij ieder mens. Dus mensen, die denken dat ze er vrij van zijn, die hebben het mis. Want ik ben er ook niet vrij van. Niemand is daar namelijk vrij van. Als je hier op de aarde bent, heb je met invloeden te maken van reptiliaanse, humanoïde wezens, die onzichtbaar aanwezig zijn, zich projecteren in deze realiteit in ons energieveld, net buiten ons energieveld, het is een beetje scheef achter ons meestal, maar dat doen ze vanuit die psychiatrische werkelijkheid, die vierkante box. Het zijn “worlds in worlds”. En dat is bij ieder mens zo.
Dus reptiliaanse aanwezigheden zijn heel erg belangrijk, dat zijn eigenlijk in de ouderwetse term genoemd: astrale lifters, het zijn auralifters die mee functioneren in het bewustzijn. Maar goed, het is allemaal heel complex. Heel complex.

Arjan: Wat voor oorspronkelijke naam heeft het. Je zegt: die zwarte box, psychiatrische universum, dat soort dingen zeg je erover, wat voor naam zou jij eraan geven, los van dit onderwerp?

Martijn: De zwarte box. Op dit moment, ja. De zwarte doos.

Arjan: De zwarte doos. Je ziet hem ook best wel veel in de moderne cultuur, hè? De black box. Ik fietste hier in Groningen dus langs “de zwarte doos”, zo heette het voormalige pand van de Sociale Dienst hier en daar staat op: Ik ben de black box, jij ook? Ik heb geen flauw idee wat het te betekenen heeft, maar je ziet het in popsongs, net als de black goo wat overal verschijnt. Steeds meer komt het naar voren.

Martijn: Kijk, we worden er op een heel indringende manier mee bestuurd. We kunnen genoegen nemen met een stukje vrijheid, dat we nu hebben, dat is al heel fijn. We hoeven het hier niet over te hebben, we kunnen ook ons leven gewoon leiden op een manier, waar we ons nu goed bij voelen.
Maar er zijn verschillende rassen in dit universum hier op de aarde aanwezig, verschillende mensachtige soorten, en de aarde wordt hier op dit moment door 37 verschillende, mensachtige beschavingen vertegenwoordigd. Deze aarde. Dat betekent, dat niet alle mensen ….. de werelden in werelden, het is maar de vraag uit welke wereld jij oorspronkelijk komt. Vanuit welke wereld jij binnen bent gekomen. Dus al die werelden in elkaar, het kan zijn dat de één de insprong heeft gemaakt via dat ene luik, om hierbinnen te komen, en dat de ander via dat luik komt en een ander via dat luik. Het is allemaal heel …. daarom noemde ik zonet ook het woord “complex”, we kunnen niet zomaar aangeven het is zó. Want voor ieder wezen is het anders. Dus voor ieder wezen is het anders. Het kan maar zo zijn, dat er mensen hier op de aarde zijn, die helemaal hier niet van willen weten, maar wel heel graag over buitenaardse dingen spreken en de liefde van sterrennaties. En dat ze juist niet over deze onderwerpen willen spreken omdat het voor hen helemaal niet belangrijk is, omdat zij zich in die matrix heel goed voelen en alleen maar binnen die matrix opereren.
Dat betekent, dat, als ze daarna uit deze werkelijkheid komen, dus ze gaan overlijden, gaan vervolgens door de mindcontrol lagen, “worlds in worlds”, gaan ze eruit boem, dan is het namelijk zo, dat ze weer teruggaan. In hetzelfde model.
Omdat ze hun eigen vermogen nog niet hebben ingebracht in het model. En dan ga je precies hetzelfde leven weer leiden. Precies hetzelfde.

(Uit: 20160630-MvS-Crowd-Power-nr16-Psychische-gezondheid)

********************************************************

En ik zie Jezus en ik voel in mijn hele bewustzijn zo veel ongelooflijk prachtige energieën, zoveel kracht en zoveel liefde en zoveel bescherming en ik werd daar gewoon door meegevoerd. Ik gaf mij over aan die kracht, zoals de overgave bij het overlijden. Ik voelde gewoon dat ik eigenlijk “Aah”, het was de keus, ga je er in mee of niet.

En in dat moment drong het bij mij binnen, zo krachtig, en het was ook een ontzettend fijne kracht, zo fijn, en het drong bij mij binnen, ik ging er helemaal in mee, en terwijl dat gebeurde dacht ik ineens heel sterk aan mijn nek. En doordat ik heel erg met mijn bewustzijn naar mijn nek schoot, schoot mijn bewustzijn weer terug in mijn lichaam.

En terwijl dat dus gebeurde, voelde ik door mijn aanwezigheid van in mijn lichaam te zijn, voelde ik ineens het verschil tussen mijn eigen autoriteit en dat veld wat binnendrong dat mij wilde laten voelen van: “Kom maar mee, kom maar, kom maar, wij houden van jou (fluisterend).” En in het moment dat dat  gebeurde, kon ik dus het wezen aankijken, het was volkomen zoals wij het ook allemaal zien hè, en in dat moment keek ik en toen zei ik niet met  woorden hoor, ik zei: “Representeer de force in energie, de kracht van binnenuit,” de Manna riep ik aan.

En wham, daar was ie, een gigantisch bewustzijnsveld, een explosie vanuit mij als kindje, als wezen hè, zo groot, zo groot. En toen wilde ik één ding, ik vroeg “gelijkwaardigheid”: Manna ontmoet Manna in de energie, scheppende wezens ontmoeten elkaar. En in dat moment was het flink raak.

Er werd een agressie op me afgestuurd van ontmaskering: waar ik het lef vandaan haalde om mij op gelijke voet te stellen als de Christus energie. Ik kreeg alles door mij heen. Op dat moment werd ik uit dat lichaam getrokken terwijl ik dus op de aarde al uit mijn lichaam was, en ik werd zo dwars door een zwart vlak heengeslagen, echt een vlak, zo boem alsof ik door een zwarte, betonnen muur vloog en ik kwam in een andere ruimte terecht en daar draaide ik zo half rond, liggend op mijn rug en ik zag alleen maar sterren en toen werd er tegen mij gezegd van, dat ik daar over mijn zonden kon nadenken. En ik draaide in het rond en ik kreeg steeds weer reminders vanuit mijn lichaam en: je kunt hier uitkomen, maar dan moet jij eerst … ik werd steeds weer geconfronteerd met die kracht die ik buiten mijzelf had gezien, en ik heb dat niet gedaan. Ik heb daar ook ongelooflijk lang gelegen, ik vond het op dat moment een hele traumatische ervaring, er kwam geen eind aan.

(Uit: 20170615-MvS-Unmatrix#007-ontmoet-Jezus-Potentiële-wolven-in-Schaapskleren-deel-2)

*****************************************

Vraag: gebruik van ayahuasca zit dat ook in die videotheek (=al die banden, al die scripten en scenario’s)?

Martijn: daar kom je achter door zelf zo’n ayahuasca te doen. Ik snap je vraag en ik kan zeggen, ja, die zitten allemaal in de videotheek en dan gaan mensen dat rondvertellen. Het zou kunnen en het is heel goed mogelijk om daarmee uit de videotheek te gaan. Er zijn ook andere middelen. Ik ben een groot voorstander om dat allemaal niet te doen en de innerlijke kracht te ontwikkelen en op het moment, dat ik overlijd en uit die band ga, dat ik dan mijn eigen ayahuasca (kracht) inzet door te besluiten dat zelf te gaan doen.

Vraag: maar ik zie het als een natuurproduct.

Martijn: een natuurproduct van wie? Durf het helemaal open te zetten. De natuur is letterlijk een organisch geheel, dat is ook informatie. De natuur van deze aarde is opgebouwd uit elementen uit andere werelden. Het is wel samengesteld, ook gemodificeerd, dus de natuurlijke wetten, waar de mensen het vaak over hebben, wat is er natuurlijk? Ik gooi alles op de kop, dat doe ik nu ook weer. In hoeverre moet ik met mijn veronderstelling dat het natuurlijk is en dus ook goed is? Moet ik dat misschien nog even bijstellen dat het dus én goed is en het hoeft niet zo te zijn. Nogmaals, de intelligenties die zich bemoeien, de belanghebbenden zijn buitengewoon intelligent en kunnen elke keuze op basis van geloof, perceptie van volgen en aanname, niet vrij voelen, volledig gecoördineerd orkestreren, besturen en voorspellen. Ik ken mensen die met ayahuasca werken en dat heel mooi en bijzonder doen. Die zijn zich ook bewust van de grote werkelijkheid waar we in leven. Je komt er pas achter als je het zelf doet.

Vraag: ik wil iets delen, ik had een keer een ervaring dat ik iets in mijn hoofd aan het kijken was en ik dacht – ik ga verder in mijn hart voelen, en toen heb ik ook die emoties weer bekeken en toen dacht: nee, ik kan nog dieper. Het voelde alsof ik steeds een laagje dieper ging tot er niks meer was er was alleen maar stilte, en  een soort zwart leeg veld, ik wist niet goed wat ik ermee aan moest, misschien ben ik een grote bangerik. Ik hoor mensen zeggen: ja je hoeft er alleen maar te zijn, alsof dat iets moois is, maar ik moet bekennen dat ik enorm bang was op dat moment omdat ik niet wist waar ik was. Ik had er geen referentiekader voor en het voelde tegelijkertijd ook heel krachtig alsof alles daar aanwezig was in potentie. En tegelijkertijd voelde ik een zware verantwoordelijkheid van stel, dat elke gedachte en elk gevoel dat ik nu heb zich meteen manifesteert, klinkt heel raar maar stel dat nu opeens de buurvrouw ineens dood neer valt omdat ik dat eens gedacht heb. Zo voelde het echt. En ik dacht van jeetje wil ik dit wel?

Martijn: dank voor deze openheid, is enorm, heel ontroerend. Hebben we het lef om hiernaar te kijken, dan komt ook echt de bronangst tevoorschijn. De bronangst van de code, die in ons zit van hebt het lef, en dan komen de mogelijke scenario’s tevoorschijn.

Opmerking: Dan heb je ineens macht en dat is ook heel link.

Martijn: dan heb je macht, heb je invloed. Zo is er ook door een Siriaanse delegatie zo’n 18.000 jaar geleden op deze wereld, in deze matrix onderzoek gedaan, hoewel de historie er toen anders uitzag als wat wij nu beleven, of de lichamen van deze aarde, van de aardse mens, in staat zijn om vanuit het reptielenbewustzijn, wat er in functioneert, in staat zijn om bewustzijn uit het oorspronkelijke, de vrije wereld, waar geen manipulatie is, of dat lichaam in staat is om die kracht binnenin ook ten uitvoer te kunnen brengen als kracht en daar ook macht in durft te vertonen zonder dat het daarin afbreuk doet aan anderen. Dus dan ga je door grenzen heen, want aan macht kleeft hele andere energie, macht is heel erg het overheersen van anderen, het innemen van een ander. Maar het is mogelijk om de kracht van macht in te zetten voor het geheel. Want als jij vandaag ineens geboren wordt in dit lichaam en je ziet dingen die andere mensen niet zien, dan is de vraag: ben je in staat om de macht die het je geeft, om die zo te kanaliseren dat het niet bezit neemt van je.

(Uit: 20180310-MvS-Bavel-educatie-dag-3)