Balans en vrede met virussen- ZOL

(door Johanny Bosma) Een vriend vroeg mij: “Kun je niet ook iets ontwikkelen voor de -werkingen van Epstein Barr waarvan er zeker 60 soorten virussen zijn?”

Met zijn pfeiffer achtergrond altijd snel moe en weinig energie waarachter ook de Epstein Barr virus zit. Ook de lyme / borrelia heeft een Epstein Barr virus  als basis. Lees Anthony Williams “Medical Medium”, die laat weten hoeveel uitingen van ziekteklachten hierop gebaseerd zijn.

Na het hebben gehad van deze ziekte-uitingen kun je nog steeds een belasting ervaren van snelle vermoeidheid met alle gevolgen van dien.

Op deze vraag daar heb ik me tijden op afgestemd. Uiteindelijk kwam daaruit de informatie waardoor de bijwerkingen, de ankers, worden verwijderd, een hormoonklier in het hoofd wordt opgeschoond en aangezet   Door inbreng van kosmische kleuren en Kosmische mineralen en ook adem komt er terug balans en vrede met virussen. Dit alles is nu in het zuiver zeezout verankerd met de volgende naam:

ZOL – zelfbeschikking over Levenskracht.

Diverse mensen hebben dit geïnformeerd zeezout al ingenomen en hun bevindingen aan mij teruggegeven.

“k heb meer energie – ik kan nu meerdere uren doorgaan – ik ervaar helderheid – ik heb eindelijk weer koorts gehad die heeft mijn lichaam opgeschoond van voortdurende nierbekkenontsteking, waarvoor ik noodgedwongen telkens antibiotica moest innemen.”  

Ervaringen van beëindigen van autoriteit-programma’s in je.

“Meer oorspronkelijk bereik, verbinding in andere lagen/ dimensies.”

Met de inname van 3 maanden heeft je lichaamsbewustzijn voldoende informatie opgenomen via het zeezout om dan blijvend goed geïnformeerd te zijn.

De hoeveelheid zeezoutkorrels per maand kan verschillen (en is vaak voor ieder verschillend).

www.aquarius-coach.nl     johanny33@upcmail.nl

Als je interesse hebt, stuur mij een mail met je adres.