Wandelen naar inzicht met brongenoten

(door Palmira Brandao) Steeds meer mensen uit de brongenoten groep spraken mij aan omdat ze een keer naar Portugal wilden voor een wandelvakantie. Voor mij wordt dit een try-out om te kijken of ik vaker mijn wandelprogramma met brongenoten wil doen. Het zal daarom hier en daar even zoeken zijn voor mij en voor ons om te kijken hoe we het inzetten van ons bewustzijn kunnen inpassen in het programma. Mijn voorstel is om in de ochtend te beginnen met een bekrachtiging, en als het zich ertoe leent elke dag in de natuur een Gaia bekrachtiging te doen. We kunnen ’s avonds nog een bekrachtiging doen voordat we gaan eten. Tijdens de wandelingen kunnen we met elkaar spreken over wat er bij ons leeft en hoe we daar met bewustzijn kunnen naar kijken. Maar ik sta open voor andere ideeën.

Ik heb 1 week gepland staan van 24 september -1 oktober. Het wordt een zeer kleinschalige reis met maximaal 6 mensen per keer.

Portugal is het mooist om wandelend te ontdekken, Veel van mijn wandelingen lopen door de mystieke bossen van Sintra en langs de Dolmen en hunebedden in het gebied. we komen langs bezienswaardigheden waar we ook altijd tijd vrij maken om die even te bezoeken. Ik wil de dagen zo spontaan mogelijk houden. Dat doe ik altijd met mijn wandelgroepen, er is dus nooit een strikte tijd om thuis te zijn. Willen we langer blijven zitten op een terras dan kan dat, of iets langer op het strand etc. Het huis heeft een grote keuken waar makkelijk eten bereid kan worden, we hebben ook hele leuke lokale restaurantjes in en rond het huis op loopafstand. Denk daarbij aan prijzen vanaf 9 euro tot 14 euro per compleet menu, daarvoor krijg je brood met olijven vooraf, een drankje een hoofdmaaltijd met vis of vlees en een toetje na met koffie of thee.

Samenwerken:

Verder heb ik ook een Portugese bewustzijnsgroep, die het erg leuk vindt om een of twee avonden, of een stranddag (het strand Praia da Ursa is een traditie) met ons door te brengen en informatie met elkaar uit te wisselen, waardoor beide groepen nieuwe frequenties kunnen ontvangen. Er wordt dan wel Engels gesproken.

De kosten:

Tweepersoonskamers in het huis kosten 475 euro pp.

Een eenpersoonskamer (voor wie echt niet anders kan en wil) kost 520 euro pp.

Een tweepersoonskamer in het tuinhuisje kost 450 pp.

De prijs is exclusief eten en inclusief bad- en beddengoed.

Prijzen zijn exclusief de vliegreis. Vliegen is mogelijk vanaf Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Je vliegt op Lissabon, het huis ligt op ongeveer 25 km van Lissabon. Er is een goede metro/trein verbinding naar Cascais centraal, daar zal ik je ophalen. Je kan ook een Uber nemen, Cascais ligt maar 25 km van de luchthaven Lissabon.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Als je interesse hebt stuur me dan een mailtje naar info@wandelennaarinzicht.nl. Bij veel animo zal ik nog een tweede week organiseren (van 2 tot 9 oktober). Mocht je dus nog mensen kennen die graag meewillen, geef me dan een seintje. Wel graag mensen die bekend zijn met kwantumfysica en bekrachtigingen.

Vertel hoe jij het ervaart