Een Thuis gezocht voor het mooie Wezen James

Lieve Mensen,

Nadat anderhalf jaar geleden mijn aardse zus de aarde verliet is haar hond James bij mijn ouders in huis gekomen.
Mijn ouders ervaren beide fysieke beperkingen waardoor de zorg, met name het uitlaten van James steeds moeilijker word.
Een tijdje geleden hebben zij hun wens voor een andere Thuis naar mij en mijn partner uitgesproken.
Direct konden wij beide voelen hoe passend het voor James zou Zijn als hij als maatje ontvangen zou kunnen worden door een Mens dat zich bewust is van zich Zelf.
Een Mens wat geduldig en zachtaardig met hem om kan gaan en hem kan laten Zijn wie hij is en tevens hem de warmte en liefde kan laten toekomen die hij en ieder dier verdiend.

Ik heb en voel zelf een diepgaande band met James.
En terwijl ik dit schrijf ervaar ik diepe emoties bij het voelen van hem en de schoonheid die hij deze wereld in draagt.
Wij zouden hem dolgraag een Thuis bieden bij ons maar onze woonruimte biedt met de 2 honden die we al hebben geen ruimte voor zijn mooie gespierde lijf 🙂

James is een lieve jongen en valt onder de ras naam Old English Bulldog.
Hij is 4 en half jaar en gecastreerd.
James is zoals alle dieren heel bijzonder, bij hem uit zich dit in verschillende eigenheidse karakter eigenschappen.
James houdt van genegenheid, liefkozing en warmte delen, hij leeft echter vaak ook in zijn eigen wereld wat maakt dat hij vaak niet reageert zoals een mens die graag wil dat de hond doet wat hij zegt zou willen.
Ik vind dat juist zo charmant aan hem maar heb opgemerkt dat dit weleens tot irritaties leidt bij mensen en dit is nou juist ook waarom ik voel dat hij als maatje ontvangen zou moge worden bij een mens of mensen die hem kunnen laten Zijn en geen verwachtingen stellen aan hem waar hij gewoonweg niet aan kan voldoen.
Hij snapt commando’s niet en gaat ook niet zitten en pootjes geven, Tja … dat heb je met wezens die weten wat Vrijheid is 🙂
Soms kan hij ineens enorm enthousiast zijn en alle kanten op rennen en springen, vooral als hij mensen ontmoet die echt verbinding maken met hem en als hij andere honden ziet.
Hij zou bij het ontmoeten van andere honden wellicht wat voelende en geduldige begeleiding nodig hebben, omdat hij in zijn enthousiasme de grens van de andere hond niet altijd respecteert in zijn drive om te spelen, bij andere reuen is dit weleens tot een krachtmeting gekomen.
Ik heb waargenomen dat het heel fijn voor James zou zijn om 1 maal per dag een langere wandeling te maken zodat hij zijn energie kan laten stromen … een grote tuin zou ook geschikt zijn hoewel hij gewend is om in een flat te leven.
Het enthousiast zijn .. zijn echter momenten .. overall is James erg rustig en vaak dus in zichzelf gekeerd .. Zoals wij hem nu kennen ..
Wat belangrijk is om te weten is, dat James tijdens het uitlaten aan de lijn een vaste hand nodig heeft want hij is met zijn spiermassa behoorlijk sterk.

Als lezer van dit bericht kun je mij mailen als je meer informatie zou willen over James en/of James zou willen ontmoeten.
Wanneer je direct een diepe Ja voelt om hem als maatje in jou leven te ontvangen kun je me dit ook laten weten.

Mailen kan naar Yinthe@natuurlijkmenszijn.nl

Het doorsturen of delen van deze oproep zou fijn Zijn.

Liefs,

Yinthe